arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ayy canım bende yalnızım ne tevafuk!:)
yeni topik açtım kzlar rahim filmi,hormon testi felanla ilgili merak edilenleri bilgili olanlarla paylaşalım diyorum ne dersiniz?

gulde rahim filmi adetin sekizinci günü çekilir ve tüplerinde bi tıkanıklık ya da yapışıklık olup olmadığını anlamak ve rahim şekli hakkında bilgi sahibi olmak için çekilir. Bence çektirin bi arkaşım üç yıl bebeği olmamaış ve hatta bi doktor kocasına senin çocuğun olmaz demiş ama o başka doktorda rahim filmi çekidi tüpleri tıkalı imiş laparoskobi ile açıldı üç ay içinde hamile kalmış şimdi iki tane kızı var

sağol gulaycım ben yaptıracağım inş 6.ayım da normaldir artık yaptırmak bence herkes 6.ayında yaptırmalı sağol canım

merhaba kızlar. testimi yaptım bebiş yine yok..:1no2: isyan etmiyorum. ama üzülmemek elde değil.. sadece normrlyolla olmayacak sanırım. neyle mücadele ettiğimi dahi bilmiyorum.. her şey bu kadar normalken olmaması beni üzüyor.. her geçen gün biraz daha yıpranıyorum. zaman akıp geçiyor . çevre insanlar bir kısır muamelesi yapıyor çaktırmadan.güçlü olmaya çalışıyorsun her yeni adetle tekrar ümitleniyorsun .... ve sığındığım tek şey rabbim oluyor.. artık gün takibi yapmayacağım.. haziran 27 tedaviye başlıyorum. tedavi dediğim tüp bebek.. yani uzun bir yolculuk .burası rahat olduğum daha doğrusu bu konuyu rahat konuştuğum tek yer.. burda hepimiz az çok aynıyız.. aynı hüznü aynı özlemi paylaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…