canım yaa üzülmeeee.başkalarınıda önemsemee sen kendine bakk:çok üzgünüm:
merhaba kızlar. testimi yaptım bebiş yine yok..:1no2: isyan etmiyorum. ama üzülmemek elde değil.. sadece normrlyolla olmayacak sanırım. neyle mücadele ettiğimi dahi bilmiyorum.. her şey bu kadar normalken olmaması beni üzüyor.. her geçen gün biraz daha yıpranıyorum. zaman akıp geçiyor . çevre insanlar bir kısır muamelesi yapıyor çaktırmadan.güçlü olmaya çalışıyorsun her yeni adetle tekrar ümitleniyorsun .... ve sığındığım tek şey rabbim oluyor.. artık gün takibi yapmayacağım.. haziran 27 tedaviye başlıyorum. tedavi dediğim tüp bebek.. yani uzun bir yolculuk .burası rahat olduğum daha doğrusu bu konuyu rahat konuştuğum tek yer.. burda hepimiz az çok aynıyız.. aynı hüznü aynı özlemi paylaşıyoruz...
cnm benım hemen ümitsizliğe kapılma regl günün geldımı de hemen çıkmazki zaten en az bir hafta geçesi lazım bizim siklüsumuz kısa lütfen öyle düşünme .. ben inanıyorum bir gün burda bağırscaksın hemıleyımmmmmmmmmmm dıye.. sevgıler
merhaba kızlar. testimi yaptım bebiş yine yok..:1no2: isyan etmiyorum. ama üzülmemek elde değil.. sadece normrlyolla olmayacak sanırım. neyle mücadele ettiğimi dahi bilmiyorum.. her şey bu kadar normalken olmaması beni üzüyor.. her geçen gün biraz daha yıpranıyorum. zaman akıp geçiyor . çevre insanlar bir kısır muamelesi yapıyor çaktırmadan.güçlü olmaya çalışıyorsun her yeni adetle tekrar ümitleniyorsun .... ve sığındığım tek şey rabbim oluyor.. artık gün takibi yapmayacağım.. haziran 27 tedaviye başlıyorum. tedavi dediğim tüp bebek.. yani uzun bir yolculuk .burası rahat olduğum daha doğrusu bu konuyu rahat konuştuğum tek yer.. burda hepimiz az çok aynıyız.. aynı hüznü aynı özlemi paylaşıyoruz...
Kizz nagihan nerdesin sen :) bizim topikte seni cekistiriyoruz
ufffffff şu bebekodaları topiğine baktım da içim gtti valla
onları görünce daha da çocuk olasım geldi yani:)))
of canım of bebek sahibi olacaz diye canımız cıkıyor kendimizi paralıyoruz yaw delikafadulden işin en tuhaf tarafı eslerimizi biz yataga atar olduk :roflol:sırnaşık şeybu yuzden bir degeride olmuyordur eminim fazla
aaaaa kızdım şimdi sana niye gitmiyorsun belki hgs verir çektirirsin onu çektirdikten sonra hamile kalanlar çok yaa bence hemen git geç kalma belkide benim gibi tüplerin tıkalıdır hamile kalman imkansız olur bence adetin gelsin temizlen hemen git
kittycat canım sen istanbulun neresindesin nerde oturuyorsun sana doktor önermek istiyporum hem senin yaşın kaçki aaaaaaaa
aaaaa kızlar nerdesiniz ya niye gelmiyonuz canım sıkılıyor zati dünde görüşemedik
kitya canım nasıl yapıyorsun o çiçekleri bana yazarmısın nhayatım
eşimde öyle diyor gidelim doktora diyor sonra ben of pofff deyince kavga ediyoruzbakalım başlasın bitsin su aylık bela sonra düsünecegim bu konuyu canım yerimseniben canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?