arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım yaa üzülmeeee.başkalarınıda önemsemee sen kendine bakk:çok üzgünüm:

başkalarını önemsemiyorum canım ama sonuçta bir şekilde canını sıkmayı başarıyorlar..ben en çok eşim için üzülüyorum.. onun baba olmasını istiyorum artık...tedaviyede bir an önce bu yüzden başlamak istiyorum.. her şey allahın takdiri ... ama tüp bebekte hemen tutmuştu ya belki bir sorun var göremiyorlar... :çok üzgünüm:

cnm benım hemen ümitsizliğe kapılma regl günün geldımı de hemen çıkmazki zaten en az bir hafta geçesi lazım bizim siklüsumuz kısa lütfen öyle düşünme .. ben inanıyorum bir gün burda bağırscaksın hemıleyımmmmmmmmmmm dıye.. sevgıler

canım günüm 27 si ama silikte olsa çıkardı canım.daha önce 5 gün önceden yapmıştım çıkmıştı ve hamileydim.. ben bu testlerden çok yaptım. o yüzden bu ay için umudum yok.. sende varmı belirtiler.. inşallah hamilesindir canım

bence bekle canım hemen ümitsizlige kapılma :1hug: erken oldugu icin cıkmamısta olabilir yerimseniben

anladım canım şimdi esim bu pcyi alacak ben daha sonra oteki pcden baglanınca okurum merakettim walla :)

kızlar belim ve karnım çok şiddetli ağrıyor çok korkuyorum ilk gebelıgım kimyasal gebelıktı bunda da öyle bişi olcak dıye.. 4 günm geçti .. bugun sabah piknikte üşüttüm ondan mı acaba ama aynı regl ağrısı napcam ben ?? bişiler deyın nolur?

ufffffff şu bebekodaları topiğine baktım da içim gtti valla
onları görünce daha da çocuk olasım geldi yani:)))

canım niye bakıyorsun kendini sitrese sokuyorsun ben de bakardım ama buay kendime söz verdim hiç çocuklara beşiklere bakıp sitres yapmıyacağım diye

haklısın canım nasıl işin görülecek geliyorsun diyor ben normaldede çok severim ama kendini şartlayınca olmuyor tadı çıkmıyor ozaman

sakıncası yok canım :1hug: bizdeki sorun benim canım doktora gitmiyorum:roflol: gitsem 2 yıldır neden olmadıgını ögrenecezde ben gitmiyorum [/QUOTE]

aaaaa kızdım şimdi sana niye gitmiyorsun belki hgs verir çektirirsin onu çektirdikten sonra hamile kalanlar çok yaa bence hemen git geç kalma belkide benim gibi tüplerin tıkalıdır hamile kalman imkansız olur bence adetin gelsin temizlen hemen git

kittycat canım sen istanbulun neresindesin nerde oturuyorsun sana doktor önermek istiyporum hem senin yaşın kaçki aaaaaaaa

aaaaa kızlar nerdesiniz ya niye gelmiyonuz canım sıkılıyor zati dünde görüşemedik
kitya canım nasıl yapıyorsun o çiçekleri bana yazarmısın nhayatım

eşimde öyle diyor gidelim doktora diyor sonra ben of pofff deyince kavga ediyoruz bakalım başlasın bitsin su aylık bela sonra düsünecegim bu konuyu canım yerimseniben canım benim

aaaaa kızlar nerdesiniz ya niye gelmiyonuz canım sıkılıyor zati dünde görüşemedik
kitya canım nasıl yapıyorsun o çiçekleri bana yazarmısın nhayatım

onları netten buluyorum canım ben yapmıyorum :) bir kac denemem olmustu fakat bunlar kadar guzelini yapamadım :)

eşimde öyle diyor gidelim doktora diyor sonra ben of pofff deyince kavga ediyoruz bakalım başlasın bitsin su aylık bela sonra düsünecegim bu konuyu canım yerimseniben canım benim

nedemek düşüneceğim ya git bak belki bir iğneyle veya bir hapla hallolacak birşeydir hgs çektirirsin belki hemen hamile kalırsın yaş ilerledikçe tüp bebekte riksli tutma ihtimali düşüyor acı ama gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…