arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım şimdi gördüm bence sakin ol rahatla ve bekle olumsuzlugu cagırma lutfen guzel dusunki hersey guzel olsun :1hug: yormussundur kendini ondandır birde tasa oturduysan ustmuste olabilirsin sar beline birsey ayagınıda sıcak tut bak bir seyin kalmaz yerimseniben

ben burdayım da eşime kahve yaptım birşeyler getirdim yeni barıştık yağ çekiyoruz birbirimize artık tartışmıyalım boş yere dedik oniçin canım

ya biz fazla küs kalamıyoruz hiç kalmadık öle 3gün falan hemen barışırız allah herkese huzur mutluluk versin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:asigim::asigim:

amiiiinnnnnnnnnnn canım allah nazarlardan korusun sizi bende tekim eşim gece calısıyor

kittycan senin adet zaman nın nezaman canım yakınmı daha varmı belirti varmı gerçi belirtiler bizi yanıltıyorama

Nbr kızlar ya uzun zamandır gıremıyorum ozlestım valla nasılsınızzzz... PıŞtttt nagıhancımmmm ekle benıde lıstene bacımmmmmmm 2 de reglı olmamm gerekıyo bıtakım belırı8tler var ama hayırlısı

39 yasındayım canım ben avrupa yakasındayım avcılar

bende anadolu yakasında pendikteyim sana doktorumun adını verecektim gerçi ordanda geliyorlar bu doktora karşıdan tedavi için geliyorlar çok iyi hemde moral veriyor konuşuyor senle

onları netten buluyorum canım ben yapmıyorum :) bir kac denemem olmustu fakat bunlar kadar guzelini yapamadım :)

biz eşimle indirdik avantar resmi koyamıyoruz 2tarafada koymak istiyorum yapamıyorum nasıl koyulur yazarmısın canım bana

hani nerde ben görmedim canım

kimi görmedin canım sena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…