Nbr kızlar ya uzun zamandır gıremıyorum ozlestım valla nasılsınızzzz... PİŞtttt nagıhancımmmm ekle benıde lıstene bacımmmmmmm 2 de reglı olmamm gerekıyo bıtakım belırı8tler var ama hayırlısı
kizlar regle 4 yada 5 gün deyince daldim sizde ne gibi belirtiler var?? bende 30 mayisi bekliyorum.
Nbr kızlar ya uzun zamandır gıremıyorum ozlestım valla nasılsınızzzz... PİŞtttt nagıhancımmmm ekle benıde lıstene bacımmmmmmm 2 de reglı olmamm gerekıyo bıtakım belırı8tler var ama hayırlısı
27 de olmam gerekiyor tek belirtim canım kasık agrısı gögüste falan birsey yok
kizlar regle 4 yada 5 gün deyince daldim sizde ne gibi belirtiler var?? bende 30 mayisi bekliyorum.
bende anadolu yakasında pendikteyim sana doktorumun adını verecektim gerçi ordanda geliyorlar bu doktora karşıdan tedavi için geliyorlar çok iyi hemde moral veriyor konuşuyor senle
biz eşimle indirdik avantar resmi koyamıyoruz 2tarafada koymak istiyorum yapamıyorum nasıl koyulur yazarmısın canım bana
kimi görmedin canım sena.s.
e ee 3günün kalmış senin hadi hayırlısı bende diş için antibiyotik kullanıyorum iltap akıtıyor kasığıma ağrı giriyor bakarsın hapın faydası olur ha nedersin
kittycan
nerdesin sen ya nereye kayboldun gene dolaşıyon heral
ben adet oldum kızlar((( bi dahaki aya inş ama artık hiç kafama takmıcam moralim çok bozuldu...
Gulay ıcın uzuldum yaaa gırmıyorum evet cok sık sankı ısede yaradı nagıhan yanı cok fazla takmıstım olumsuz bı asılamadan sonra sımdı rahatım ılkkez adetlerım gecıkmıyo erken den oluyorum ve ovulasyonlarım ılkkez 13 ve 14 gunlerde yumurtlamalarım gerceklestı bu ay sıkı calıstık ınsallah tutunuyordum melegım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?