arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kizlar regle 4 yada 5 gün deyince daldim sizde ne gibi belirtiler var?? bende 30 mayisi bekliyorum.

hosgeldiniz kızlar :)

ayy canım nasıl sevindim seni görünce hani sen girmiyecektin ms nede konuştuğumuzda boşver ya moral oluyor canım kittycan ekliyor çok güzel melekler koyuyor sanada güzel bir resim koyor

demet sana kötü haberim var gülay30 vardıya hamile bebeğini kaybetti yazık sana listeden sil görünce kötü oluyorum demiş bende oraya mesaj yazdım demet yok gelmiyecek boşa mesaj yazmayın dedim

yararlı linkler varya yukarıda canım ordan profili düzenleyi seciyorsun oraya girince avatarını degiştire tıklıyorsun orda assagı tarafta gözat var ordan senin istedigin resmi yukluyırsun canım profil resmi icinde profil resmini degiştire tıklayıp aynı işlemi yapıyorsun canım

jasminn_23 gelmiş yazdın ya onu diyorum :)

doktor icin kesin karar verdigimde seninle bu konuyu konusmayı zaten dusunuyordum canım :1hug: bakalım gun gelsin gecsin yine birsey yoksa bakacaz caresine :1hug:

kizlar regle 4 yada 5 gün deyince daldim sizde ne gibi belirtiler var?? bende 30 mayisi bekliyorum.

sen ne zmandır bebk istiyorsun canım :)

e ee 3günün kalmış senin hadi hayırlısı bende diş için antibiyotik kullanıyorum iltap akıtıyor kasığıma ağrı giriyor bakarsın hapın faydası olur ha nedersin

inşallah canım yaaaaaaaaaaa :Saruboceq: evet canım az kaldı kırmızı kart görmeme :roflol:

ben adet oldum kızlar((( bi dahaki aya inş ama artık hiç kafama takmıcam moralim çok bozuldu...

yararlı linkler varya yukarıda canım ordan profili düzenleyi seciyorsun oraya girince avatarını degiştire tıklıyorsun orda assagı tarafta gözat var ordan senin istedigin resmi yukluyırsun canım profil resmi icinde profil resmini degiştire tıklayıp aynı işlemi yapıyorsun canım

Gulay ıcın uzuldum yaaa gırmıyorum evet cok sık sankı ısede yaradı nagıhan yanı cok fazla takmıstım olumsuz bı asılamadan sonra sımdı rahatım ılkkez adetlerım gecıkmıyo erken den oluyorum ve ovulasyonlarım ılkkez 13 ve 14 gunlerde yumurtlamalarım gerceklestı bu ay sıkı calıstık ınsallah tutunuyordum melegım bana

ben resimli anlatım bile yapmıstım siz mesgul olunca görmediniz onu tabikide :) güzel olmus avatarın canım :)

canım bende tatile gittim geldim sanki bana birşey oldu hiç takmıyorum kafama çok rahatım kendime ben bile şaşıyorum çocuk görsem beşik görsem ağlardım şimdi hiç valla boral oldu bana bakalım buay benim ne olacak inşallah senin meleğin sana tutunur hayırlısı bak arkadaşların yaşadığına mihtiras vardıya hamile kalan senin listede oda bebeğini kaybetti bende felaket tellalı oldum buakşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…