arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

hadi kızlar ben kactım iyigeceler ve iyi sohbetler size yarın görüsürüz kedi gider izi kalır dostlar beni hatırlasın :roflol:sırnaşık şey

canım saol ilgilen diğin için kusur bakma senide yordum ama çok istiyordum yapamamıştım saolsun eşim halletti canım benim yaa:asigim:

önemli degil canım zevkti benim icin :1hug: ikinizinde ellerine saglık guzel olmus avatar güzel allahım mutlulugunuzu nur topu gibi bir bebişle taçlandırsın inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

önemli degil canım zevkti benim icin :1hug: ikinizinde ellerine saglık guzel olmus avatar güzel allahım mutlulugunuzu nur topu gibi bir bebişle taçlandırsın inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

amiiiiiiiiin canım amin cümlemizin allah yüzümüze baksın kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

delikafaduldenkızlar günaydın..........a.s.dün sözüm ona ütü yapıcaktım çamaşırlar biraz daha kurusun diye beklerken uyuyakalmışım.bi güzel uyumuşum valla gecede yatmak bilmedim tabi..hihoyyyt

kittycat günaydın.ablacım arkadaş listeme ekliyemiyorum ben seni bi türlü.nasıl yapıcam yardımcı olur musun.

günaydın kızlar

ninik canım ben zatebn senin arkadas listendeyim olmus yani :) baskasını eklemek icin yinede anlatayım sana

Son düzenleme:
KıTTYCAT ÇıM CANIM GÜNAYDIN...NERDEYDıN YA..TABı GECE GEÇ YATTIN SABAHTA KALKAMADIN DıMı?VALLA KAYNANA GıBıYıM HERŞEYE KARIŞIYORUM BENDEkaydirigubbakcemile3

walla canım aynen söyledigin gibi oldu gec yatım gec uyandım :roflol::roflol:

walla canım aynen söyledigin gibi oldu gec yatım gec uyandım :roflol::roflol:

NASIL BİLİYORUM AMA.VALLA BENDE 1 DE YATTIM GECE AMA SABAHI SABAH ETTİM YANİ.-tatlicadiarzu-ÖĞLEN 3-4 SAAT UYUYUNCA UYKUMU KALIR GECE.YANINIZDAN ÜTÜ YAPICAM DİYE AYRILDIM Bİ GÜZEL UYUMUŞUM.kaydirigubbakcemile3:roflol:

bizi kandırıp kactın guzellik uykusuna yattın dimi canım alacagın olsun :roflol:

bizi kandırıp kactın guzellik uykusuna yattın dimi canım alacagın olsun :roflol:

VALLA SORMA YA.Bİ POSTA DAHA YIKAMIŞTIM ÇAMAŞIR HADİ ONLARDA BİRAZ KURUSUN DEDİM.GİTMİŞİM ONDAN SONRA ZATEN.TRANSA GEÇMİŞİM VALLA..kaydirigubbakcemile3

iyi yapmıssın canım dinlen kendini fazla yorma :) kızlar yok ortalıkta bakalım güzel haberle gelen olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…