arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşallah bitanem

suanda neler hissetigini cok iyi anlıyorum canım :1hug:bizler burdada artık duygularımızı gizlemeye basladık öteki arkadaslar üzülmesin diye ama bence en azından burdan haykıralım bagıralım kızalımki rahatlayalım yoksa bu icimizi kemiren sey bizi iyice bunaltacak guclu olmak icin derteleşelim rahatlayalım

ben gercekten yogun hıssetmıstım ve hıc gecıkmemıstım ıskaladık allahtan eşim destek hepimizin eşleri gibi. canım sıgarayı bıraktı saglıklı beslenecekmıs oda bana bellı etmıo ama uzuldu. kısmet bu ay cooook calısıcaz bırde gun asırı bırlıkte olmayı tavsıye edıyorlar senın bılgın ne bu konuda

walla canım bende bu ay olmazsa adet biter bitmez gun asırı yapmayı dusunuyorum hamile kalanların cogu öyle yapmıs okudugum kadarıyla canım

Son düzenleme:
baska yerde şimdi gördüm tebrikler a.s.yasemincim hamileymişşin :CüvCüv::dance::teytey:

birde şu çin takvimi ile alakalı ne dusunuyorsunuz deneyen oldumu aranızda yada oncekı hamılelıgınde tutmusmu takvım fıkrı olan varmı dostlar

tesekkur ederım yakınlıgınıza....senın durumun ne nınık kusura bakma yenıyım kacırmıs olabılırım ayrıca tam alısamadım yenı kullanıcıyımda :)

OLSUN CANIM HİÇ SORUN DEĞİL.KİSTİM VARDI AMELİYAT OLDUM 2-3 AYDIRDA BEBEK İSTEDİK OLMADI.C.TESİ GİTTİM DOKTORUMA KLOMEN VERDİ YUMURTLAMA TAKİBİ YAĞICAZ.EŞİMDENDE SPERM ÖRNEĞİ İSTEDİ CANIM.HAFTAYA PAZATESİ GİDİCEM YUMURTALAR NE ALEMDE BAKICAZ İŞTE.NORMAL YOLLARLA OLABİLİR ÇOCUK AMA KİSTİN TEKRAR OLUŞMA ŞANSI VAR BEKLEMEK İSTEMİYORUZ O YÜZDEN CANIM.hihoyyyt[/FONT][/SIZE][/COLOR]

hamileymiş canım baska bir yerde gördüm cok sevindim daha gelip bize yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…