arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benimde simdi üc gün kaldi adetime bakalim insallah hamileyimdir, tuvalete ikidbeir gidiyorum yanik oluyor ama biraz, karnim agriyor, migdem bulaniyor birde gögsüm karincalasiyor

AY CANIM YA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ıNŞALLAH.COSMOPOLıDEN HABER VARMI?KAN TESTı YAPTIRDI MI O?kaydirigubbakcemile2[[/B][/B][/I]

AY CANIM YA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.COSMOPOLİDEN HABER VARMI?KAN TESTİ YAPTIRDI MI O?kaydirigubbakcemile2[[/B][/B][/I]

haber yok ondan daha canım bende merakediyorum walla :)

benimde simdi üc gün kaldi adetime bakalim insallah hamileyimdir, tuvalete ikidbeir gidiyorum yanik oluyor ama biraz, karnim agriyor, migdem bulaniyor birde gögsüm karincalasiyor

inşallah canım :Saruboceq:

kittycan nerdesin hayatım yaaaaaaaaaaa

burdayım canım delikafadulden

hadi bakalım hayırlısı bende adetime yakın zamanlarda vc çok giderim ama senin miğdende bulanıyormuş bize haber ver bak ha inşallah bacım hamilesindir ya biz kalamıyoruz bari siz kalın sizinle sevinelim

kittycan
hayatım sen hamilelere liste yapsana ben yapmıştımya senin güzel resimlerinden koy ay neğüzel olur hadi yapta bir bakalım kaçtane hamile var coslop didimi onuda ekle canım

yaparım canım daha senin söyledigin yere bakamadım canım sunu bitireyim bakacagım :)

gerçekten beyaz gelincik yok haberimiz de yok kız nerdesin
dur o yokken dedikodusunu yapayım o benim kini yapıyordu
ama ben kıyamam ona kız hadi bekliyoruz
dünde konuşamdık senle yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…