arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

oooo kızlar toplanmış baya kalabalık oyol burası annemizde var başkaları gibi bizden vaz geçmemiş maşallah

cosmopoli
güzel haber getirdinmi bize tatlım ha söyle yasamin hanım hamileymiş ama bize söylemiyor biz gördük haberini aldık

Kızlar ben geldim a.s.
Sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın nolur
Ofise yeni geldim daha, il dışında toplantımız vardı -tatlicadiarzu-
Dün de pazardı tahlil yaptıramadım -tatlicadiarzu-
Patron burdan kaybolsun hemen çıkıp kanda baktırcam yada kaçamazsam yarına kalcak artık :sm_confused:
Yasemine çok sevndm ama niye bizede haber vermemiş alındım valla :dilcikar:

hele şükür meraktan çatladık kıss.kaydirigubbakcemile3ama olsun en azından hala kırmızılar gelmemiş kaydirigubbakcemile2bir an once yaptır da sevinelim:dance::teytey:

merhabalar kızlar hamileyimmmm bu sabah test yaptım cift cizgi ve kan testine gittik hemen esimle sonuccccc pozitif ay cok heyecanlıyım ya sakın durumdayız esimle allah sizin de bebislerinizi hemen gonderiri insallah arkadaslar dua ediyorum siizn icin bu arada ben bu ay yaptıklarımı yazayım da insallah hepinize vesile olur adetim bittigi gunden itibaren 20. guen kadar gunasırı ilikşki tam yumurtlama gunlerinde her gun ilişki preseed kullandım yumurtlama gunlerimde ben faydalı oldugunu dusunuyorum ne olur deneyin esim de e vitamini icti her gun artı her aksam keci boynuzu suyu icirdim ben de 5 gun falan sabah aksam sogan suyu ictim ama yumurtma gunelrinden once bıraktım bi zararı olur diye iste benim yaptıklarım alalh isteyen herkesin bebislerini en kısa zamanda gonderir insallah hepinize dua ediyorum siz de bana dua edin ne olur

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindimm:teytey:

tebrikler canım senin adına çok sevindim. rabbim tamamına erdirsin.. testini günün geçincemi yaptın

canımmm coook sevındımmmmmm bu arada presseed ne bılgı versene azcık merak ettım doktormu verdı ?

Tebrik ederim canım,sağlıcakla gelsin inşallah bebişin.
Bende merak ettim,preseed nedir?Hiç duymadım

OF YA YAPTIR ARTIK ŞU TESTİ ALLAH AŞKINA VALLA KUDURDUM BURDA YA......kaydirigubbakcemile

benseni çok tan hamile ilan etmiştim içime doğdu demekki allah kucağına almak nasip etsin canım kendine dikkatet :teytey:

amin canım :Saruboceq: bebişin hayırlı olsun canım a.s.

Ayrıca dün bi sürü türbeye gittim
Hepinize ayrı ayrı dua ettim bebişimiz olsun diye :Saruboceq:

cok tesekkürler canım allah razı olsun a.s.

kittycan
sen neyapıyorsun alah aşkına ya listeyimi yapıyon yoksa

o kadar ugrastıgım sey gitti sayfa birden kapandı klavafffffffffffffffffff sinir oldum daha sonra yaparım artık senağlama
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.

hosgeldin canım a.s.

seni merakettik canım ya bu saate kadar haber gelmeyince hadi kos yaptır su testide sevinelim hep beraber :1hug: yasemin bilmiyorum neden haber vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…