arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim amin insallah saglıkla kucagıma alacagım gunleri de gorurum ve allahım insallah sizlerin bebislerini de gonderiri bri an once ki benim biraz zorlu bir periyoddan sonra oldu ocak ayında cikolata kisti ameliyatı olmustum endemetriozis vardı ileri derecede myom falan da vardı hepsi temzilendi tam iyilestim derken esim ertesi ay apandisit ameliyatı oldu karın ici ameliyatlar da sperm kalitesini etkilermis ama cok sukru mucize oldu ve bebisim geldi iste o yzuden inanın onlar gelecekleri zamanı biliyor ve geliyorlar mutlaka
bu arad merak edenşler icin preseed sperm dostu kayganlşastırıcı ben de kkdan ogrenmistim ve bu ay ilk defa kullandım sanırım vesile oldu cok kisi faydasını gormsu preseedin hatta tek tupu tıkalı olan bir arkadas preseed kullandıgı ilk ay hamile kalmıs yıllar sonra yani denemekte fayda var bence internetten almıstım ben

gecmiş olsun canım bir suru sey atlatmıssın fakat bunların hcbirisi melegine kavusmana engel olamamıs haıyrlı ve ugurlu olsun inşallah

olsun canım birdaha selbes zaman yaparsın geldin sonun da

kac saat butun sayfaları dolasmıstım canım arada kalanları bulmak icin hepsi gitti yaaaa senağlamasenağlama

bende dışarı çıkacağım birazdan dizim bitsin foks taki pontolon aldım onu yaptıracağım

tamam canım daha sonra görüsürüz ozman

tebrik ederim güzelim allah tamamına erdirsin darısı başımıza

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım hamileyim diye korkuyorum. nişanlımla adet günümden bir gece önce birlikte olduk ve ben şimdi hemilem miyim diye korkuyorum. Günüm geçti,bunu dışında hiç bir belirti yok lütfen biri hamile değilsin desin bana

[sıze="2"][color="ındigo"]canım test yaptınmı ki.en güzeli bence kan tahlili yaptırman.diğer testler yanıltabiliyor çünkü.1-2 gün daha bekle sonra test yap canım.şimdi biz ne söylesek yalan olur.[/color][/sıze]

canım test yaptınmı ki.en güzeli bence kan tahlili yaptırman.diğer testler yanıltabiliyor çünkü.1-2 gün daha bekle sonra test yap canım.şimdi biz ne söylesek yalan olur

arkadaşlar benim adet günüm geçti evde test yaptım ama negatif acaba erkenmi yaptım testi

canım erken olabilir senin gunun 22 mayıstı dimi bence biraz daha bekle yada kan testi yaptır inşallah kavusursun melegine :Saruboceq:

merhaba canım hosgeldin a.s. hava degişiminden hepimizin duzeninde degişiklik var buaralar inşallah seninkide öyledir canım :Saruboceq: işin garip tarafı herkese inşallah hamilesindir derken sana inşallah yoktur yazmak garibime gitti :)

Kuzucuklar kan verip geldim yarın 11 de sonucu alıcam yerimseniben
Beni duanızdan ayırmayın olur mu ? :Saruboceq:
Dünden beri kasıklarım da şişlik ara ara da ağrı gibi bişey var
Sanki göğüs hassasiyetim eccük arttı
Kociş günümün geçtiğini farketmiş ki,sordu ;bende yanlışın var daha günüm geçmedi dedim laelaelaelaelae

teşekkür ederim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sana birsey söyleleyimmi canım evlendikten sonra sende göreceksin bebek sahibi hicte öyle dusunuldugu kadar kolay olmuyor bak bizlere kac yıldır bekliyoruz ortada ne gelen var nede giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…