gecmiş olsun canım bir suru sey atlatmıssın fakat bunların hcbirisi melegine kavusmana engel olamamıs haıyrlı ve ugurlu olsun inşallah
cok saol canım evet onlar gelmeye karar verince oluyro demekki ben de cok umutsuzdum allahım en yakın zamnda sana da verir umarım sana doktorumun irtibat bilgilerini verebilirim istersen gercekten cok seker bir doktor ve cok tecrubeli
Adet tarİhİn ne zamandı ?İlİŞkİden sonra hİÇ mİ adet gÖrmedİn?
Kuzucuklar kan verip geldim yarın 11 de sonucu alıcam yerimseniben
Beni duanızdan ayırmayın olur mu ? :Saruboceq:
Dünden beri kasıklarım da şişlik ara ara da ağrı gibi bişey var
Sanki göğüs hassasiyetim eccük arttı
Kociş günümün geçtiğini farketmiş ki,sordu ;bende yanlışın var daha günüm geçmedi dedim laelaelaelaelae
Kociş günümün geçtiğini farketmiş ki,sordu ;bende yanlışın var daha günüm geçmedi dedim laelaelaelaelae
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım hamileyim diye korkuyorum. nişanlımla adet günümden bir gece önce birlikte olduk ve ben şimdi hemilem miyim diye korkuyorum. Günüm geçti,bunu dışında hiç bir belirti yok lütfen biri hamile değilsin desin bana
cok saol canım evet onlar gelmeye karar verince oluyro demekki ben de cok umutsuzdum allahım en yakın zamnda sana da verir umarım sana doktorumun irtibat bilgilerini verebilirim istersen gercekten cok seker bir doktor ve cok tecrubeli
canım erken olabilir senin gunun 22 mayıstı dimi bence biraz daha bekle yada kan testi yaptır inşallah kavusursun melegine :Saruboceq:
merhaba canım hosgeldin a.s. hava degişiminden hepimizin duzeninde degişiklik var buaralar inşallah seninkide öyledir canım :Saruboceq: işin garip tarafı herkese inşallah hamilesindir derken sana inşallah yoktur yazmak garibime gitti :)
arkadaşım hoş geldin biraz sabredemedinizmi zati nişanlıymıssınız ha şimdi neolacak 10 dk şey için inşallah değilsindir hamile
nagihan nasılsın cnm
:bbo:
:bbo:
selam kizlar hamis oldugunu ögrenenler belirtileriniz neler. ayrica ban hos geldin diyen arkadslara tsk,
kittcat ben bu ay basladim canim
:) hakkaten bende diğer yazılanları okuyunca yazdıklarım bana da tuhaf geldi a.s:çok üzgünüm:
Slm arkadaŞlar ben yenİ katıldım benİmde 5 gÜnÜm kaldı beklİyorum
Slm arkadaŞlar benİm bİ sorum olacak Çatlatma İĞnesİ vurulup 4 gÜn sonra kan testİ yaptırdım deĞerİm yÜksek Çıktı ama doktorum bİle bu deĞere gÜvenmİyo İĞneden kaynaklanabİlİyormu dĞer yÜkseklİĞİ
adetmi oldun canım :çok üzgünüm: Inşallah haziranda sendende güzel haberler alırız :1hug:
Inşallah yoktur birsey canım yerimseniben
hosgeldin canım a.s.
hayır ninik hiç adet görmedim :çok üzgünüm:
Slm arkadaŞlar benİm bİ sorum olacak Çatlatma İĞnesİ vurulup 4 gÜn sonra kan testİ yaptırdım deĞerİm yÜksek Çıktı ama doktorum bİle bu deĞere gÜvenmİyo İĞneden kaynaklanabİlİyormu dĞer yÜkseklİĞİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?