arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

dualarım ve butun meleklerim seninle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım dört gözle bekliyoruz :) :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun dualarımız seninle hamilelik haberini bekliyoruz

arkadaşım hoş geldin biraz sabredemedinizmi zati nişanlıymıssınız ha şimdi neolacak 10 dk şey için inşallah değilsindir hamile

cok saol canım evet onlar gelmeye karar verince oluyro demekki ben de cok umutsuzdum allahım en yakın zamnda sana da verir umarım sana doktorumun irtibat bilgilerini verebilirim istersen gercekten cok seker bir doktor ve cok tecrubeli

amin canım:Saruboceq: cok tesekkürler a.s. benim doktor fobim var canım gitsem neyim var ögrenecemde gidemiyorum bir turlu

:) hakkaten bende diğer yazılanları okuyunca yazdıklarım bana da tuhaf geldi a.s:çok üzgünüm:

selam kizlar hamis oldugunu ögrenenler belirtileriniz neler. ayrica ban hos geldin diyen arkadslara tsk,
kittcat ben bu ay basladim canim

canım ins yarın senden de guzel haberleri alacagız bugun sonucu veren labaratuarlar da var aslında ama senin yer vermiyor demek ben sonucu 1 saatte aldım bugun beklemek ne kadar heyecanlıdır senin icin cok iyi anlıyorum canım bana 1 saat zor gecmisti sabah .ama gogus hassasiyeti benim ilk belirtimdi şiştiler ve dokununca acıyolar bu durumda sen de yuksek ihtimalle hamilesin canım hem senin gunun bayagı gecti dimi

Slm arkadaŞlar benım bı sorum olacak Çatlatma ıĞnesı vurulup 4 gÜn sonra kan testı yaptırdım deĞerım yÜksek Çıktı ama doktorum bıle bu deĞere gÜvenmıyo ıĞneden kaynaklanabılıyormu dĞer yÜkseklıĞı

selam kizlar hamis oldugunu ögrenenler belirtileriniz neler. ayrica ban hos geldin diyen arkadslara tsk,
kittcat ben bu ay basladim canim

adetmi oldun canım :çok üzgünüm: inşallah haziranda sendende güzel haberler alırız :1hug:

:) hakkaten bende diğer yazılanları okuyunca yazdıklarım bana da tuhaf geldi a.s:çok üzgünüm:

inşallah yoktur birsey canım yerimseniben

Slm arkadaŞlar ben yenİ katıldım benİmde 5 gÜnÜm kaldı beklİyorum

hosgeldin canım a.s.

bu konuda fazla bilgim yokta canım arkadasların yazdıklarından ögrendigim kadarıyla igneden sonra deger yuksek cıkıyormus

hayır ninik hiç adet görmedim :çok üzgünüm:

CANIM ADETİNDEN BİR GÜN ÖNCE GİRDİĞİN İLİŞKİ HEMEN ERTESİ GÜNÜ BELLİ OLMAZKİ HAMİLE BİLE KALMIŞ OLSAN ADETİNİ GÖRÜRDÜN BİR SONRAKİ AYA BELLİ OLURDU YADA ETKİLERDİ SENİ.KAÇ GÜN GEÇİKTİ ADETİN TARİHLERLE BELİRTİRSEN YARDIMCI OLMA ŞANSIMIZ ARTAR CANIM.ŞU TARİHTE İLİŞKİ ADET GÜNÜM ŞU TARİHTİ GELMEDİ ŞU ADAR GÜN GEÇTİ VS.....DİYE YAZARSAN SEVİNİRİM.:uhm:

arkadaşım acelen neydi hemen test yaptın bencede olmaz öyle şey bende çok vuruldum çatlama iğnesi ama hiç test yapmadım bilemem daha önce hamile kalma şansın olabilirmi acaba bilemedim valla bir kaç gün sonra tekrar yaptır ama biraz bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…