arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

anlıyorum :çok üzgünüm:

Canım evet ya tam bir hafta oldu bugün günüm geçeli
Ama göğsüm öyle dedikleri kadar ağrılı sızılı değil hassas ama çok değil yani
işyerinden kaçarak gittiğim için ancak karşımdaki hastaneye gidebldim
3 de gelseydin hemen sonucu verirdik dedi ama ben 4de gidebldm
Hakkaten yarını zor edicem kalbim pır pır atıyo çocuklar gibiyim, aklıma kötü bişey getrmek istemesemde arada bir ya yoksa diyorum üzülüyorum
Ama inş. vardır en azından umudum var :dilcikar: :dilcikar:

canım acile kaldırıldım çok ağrım vardı kasıklarımda ne olduğunu anlamak için test yaptım bilsem yaptırırmıydım şimdi içim içimi yiyor kist vardı onun ağrısı yüzünden hastanedeydim

anlıyorum :çok üzgünüm:

olmuş artık tatlım birdaha olmasın bak haaaaaaaaaaaa gerçi çok güzel ogünler insan dayanamaz ay kız gençliğime gittim senle ha düğün nezaman inşallah yakındır bellimi tarih ilk defamı ilişkiye girdiniz tatlım sizklava:

kızlar ya benim gögüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile bide sol kasığıma ağrı saplanıyo çıkıyo gecen ayda geçikmişti zaten düünde dayanamadım test yaptım negatif

olabilir benide eşim acile kaldırmıştı kasık ağrısından ama benim kistleri göremedile halbuki özel hastaneydi bende kistlerden ameliyat geçirdim açık inşallah sende yoktur bacım

AMAN ALLAHIM AMAN ALLAHIM NELERDE DUYUYORUM BEN.ALLAHIMMMMMMM İNANAMIYORUM COSMOPOLİ SONUNDA TEST YAPTIRABİLDİ.ALLAHIM BUGÜNLERİDE GÖSTERDİN YA YARABBİM.delikafadulden

ALLAHIM BİDE KİTTYCAT İN DOKTORA GİTTİĞİNİ DUYAYIM BAŞKA BİŞEY İSTEMEM.:Saruboceq:

CANIM ÇIKMASA BİLE ÜZÜLMEK YOK TAMAM MI.ALLAH NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZMAAN OLUCAK BİZİM ELİMİZDEN BİŞEY GELMEZ.TAMAM MI CANIM EN AZINDAN Bİ SORUN MU VAR ONU ÖĞRENİRSİN ONA GÖRE HARAKET EDERSİN.DUALARIM SENİNLE.:Saruboceq:

kızlar ya benim gögüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile bide sol kasığıma ağrı saplanıyo çıkıyo gecen ayda geçikmişti zaten düünde dayanamadım test yaptım negatif

hayatım herzaman gecikirmiydi adetin benim gecikir öbür ay düzene girer belkide geç döllenme olmuştur günün geçmişmiydi senin

olabilir benide eşim acile kaldırmıştı kasık ağrısından ama benim kistleri göremedile halbuki özel hastaneydi bende kistlerden ameliyat geçirdim açık inşallah sende yoktur bacım

canım bende kist var dediler sonra serbest sıvısında artış var dediler yatış verdiler hastaneye sonra bende kendi doktoruma gittim yatışı kabul etmedim ama doktorumda ümitli konuşmadı heveslenme dedi daha çok erken zaten aklımada doktor soktu ben anlamamıştım değerin yüksekliğini of of

Yasemincim kaç haftalıkmış seninki ?
Unuttum sormayı yafff kaydirigubbakcemile2

canım daha cok yeni adetim sadece 2 gun gecikmisti yani sata gore 4+2 ama haftaya doktora gidecegim ben su an moskovadayım cunku doktorumla telde konustum haftaya gel o zaman gorulur ultrasonla dedi ben de haftaya gidecegim ins. o zmaan ogrenecegim tam olarak kac haftalık bu arada canım goguslerde oyle asırı sızı agrı olmuyor bir hassasiyet oluyro hatta ben elleyip duruyodum dun agrıyo bugun niye agrımıyo diye yani surekli bir agrı yok birz sisilik ve hassasiyet var ins. sen de yarın mujdeli haberi vereceksin canım 1 hafta gecmis hem bence yuksek ihtimalle hamilesin canım

bence sakin ol canım ve herseyi oluruna bırak yerimseniben

Ninik koptum gülmekten yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kahkaha attım herkes delirdi sanıyo beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: bende senin gibi her yerimi elliyom valla :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…