iyiyim ama bir durgunluk var bende diş çıkartıyorum ondan galiba halsizim çenem ağrıyor
canım seni yargılamak için değil ama yaseni bırakırsa diye düşündüm sen ağlama ama arkadaşımızın dediği gibi yaz geldi herkeste aynı ya erken ya geç gelebiliyor
canım ins yarın senden de guzel haberleri alacagız bugun sonucu veren labaratuarlar da var aslında ama senin yer vermiyor demek ben sonucu 1 saatte aldım bugun beklemek ne kadar heyecanlıdır senin icin cok iyi anlıyorum canım bana 1 saat zor gecmisti sabah .ama gogus hassasiyeti benim ilk belirtimdi şiştiler ve dokununca acıyolar bu durumda sen de yuksek ihtimalle hamilesin canım hem senin gunun bayagı gecti dimi
bu konuda fazla bilgim yokta canım arkadasların yazdıklarından ögrendigim kadarıyla igneden sonra deger yuksek cıkıyormus
Slm arkadaŞlar ben yenİ katıldım benİmde 5 gÜnÜm kaldı beklİyorum
arkadaşım acelen neydi hemen test yaptın bencede olmaz öyle şey bende çok vuruldum çatlama iğnesi ama hiç test yapmadım bilemem daha önce hamile kalma şansın olabilirmi acaba bilemedim valla bir kaç gün sonra tekrar yaptır ama biraz bekle
anlıyorum :çok üzgünüm:
HOŞGELDİN ARAMIZA...........alkisalkisalkis
canım acile kaldırıldım çok ağrım vardı kasıklarımda ne olduğunu anlamak için test yaptım bilsem yaptırırmıydım şimdi içim içimi yiyor kist vardı onun ağrısı yüzünden hastanedeydim
Kuzucuklar kan verip geldim yarın 11 de sonucu alıcam yerimseniben
Beni duanızdan ayırmayın olur mu ? :Saruboceq:
Dünden beri kasıklarım da şişlik ara ara da ağrı gibi bişey var
Sanki göğüs hassasiyetim eccük arttı
Kociş günümün geçtiğini farketmiş ki,sordu ;bende yanlışın var daha günüm geçmedi dedim laelaelaelaelae
kızlar ya benim gögüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile bide sol kasığıma ağrı saplanıyo çıkıyo gecen ayda geçikmişti zaten düünde dayanamadım test yaptım negatif
ALLAHIM BıDE KıTTYCAT ıN DOKTORA GıTTıĞıNı DUYAYIM BAŞKA BıŞEY ıSTEMEM.:Saruboceq:
olabilir benide eşim acile kaldırmıştı kasık ağrısından ama benim kistleri göremedile halbuki özel hastaneydi bende kistlerden ameliyat geçirdim açık inşallah sende yoktur bacım
Yasemincim kaç haftalıkmış seninki ?
Unuttum sormayı yafff kaydirigubbakcemile2
canım bende kist var dediler sonra serbest sıvısında artış var dediler yatış verdiler hastaneye sonra bende kendi doktoruma gittim yatışı kabul etmedim ama doktorumda ümitli konuşmadı heveslenme dedi daha çok erken zaten aklımada doktor soktu ben anlamamıştım değerin yüksekliğini of of
AMAN ALLAHIM AMAN ALLAHIM NELERDE DUYUYORUM BEN.ALLAHIMMMMMMM İNANAMIYORUM COSMOPOLİ SONUNDA TEST YAPTIRABİLDİ.ALLAHIM BUGÜNLERİDE GÖSTERDİN YA YARABBİM.delikafadulden
ALLAHIM BİDE KİTTYCAT İN DOKTORA GİTTİĞİNİ DUYAYIM BAŞKA BİŞEY İSTEMEM.:Saruboceq:
CANIM ÇIKMASA BİLE ÜZÜLMEK YOK TAMAM MI.ALLAH NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZMAAN OLUCAK BİZİM ELİMİZDEN BİŞEY GELMEZ.TAMAM MI CANIM EN AZINDAN Bİ SORUN MU VAR ONU ÖĞRENİRSİN ONA GÖRE HARAKET EDERSİN.DUALARIM SENİNLE.:Saruboceq:
bence sakin ol canım ve herseyi oluruna bırak yerimseniben
canım daha cok yeni adetim sadece 2 gun gecikmisti yani sata gore 4+2 ama haftaya doktora gidecegim ben su an moskovadayım cunku doktorumla telde konustum haftaya gel o zaman gorulur ultrasonla dedi ben de haftaya gidecegim ins. o zmaan ogrenecegim tam olarak kac haftalık bu arada canım goguslerde oyle asırı sızı agrı olmuyor bir hassasiyet oluyro hatta ben elleyip duruyodum dun agrıyo bugun niye agrımıyo diye yani surekli bir agrı yok birz sisilik ve hassasiyet var ins. sen de yarın mujdeli haberi vereceksin canım 1 hafta gecmis hem bence yuksek ihtimalle hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?