balsurat bu ben de de oluyor arada.rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Benimde Şafak 2 yine foss çıkıcak biliyorum belirtiler:jeyyar:
Kızlar hamile olanlara birşey sormak istiyorum..fisfisfis
Benim adete 10 gün kala sağ ve sol kasıkta iğne batmaları yaşıyorum..Daha önceden ağrı olurdu ama bu sefer farklı..Nasılmı farklı anlatayımCADIARZU
son 3-4 gündür yürürken bacak ile kasığımın arasına ani hareketten sonra bir zonklama gibi iğne batar gibi sankii sanki birşey çekiliyormuş gibi ağrı oldu..Birde koltuktan hızla kalkmıştım o zamanda yine aynı yer sancıdı..Bugünde namaz kılarken eğilip kalkarken oldu..Böyle yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirimyerimseniben
canım inşallah hamilesindir seni takip ediyorum bayadır bak buliste uğurlu sen bazı şeyler uyguluyordun faydası olmadımı devam ediyormusun o kürlere:teytey:
:jeyyar:Canımm aminn inşallahh ama hiç umut vermiyorumhihoyyytBal tarçın çöreoktu ...Keçiboynuzu kürü ....4 aydır klomen :) bırde 1 aşılama başarısızz..hihoyyyt
üzülme canım ya bende uğraşıyorum olmuyor bende incire çörekotu tarçına başladım 5senedir uğraşıyoruz bende 1 aşılama denedim başarısız 2 ciyi denemedim bırakayım kendi haline dedim artık bıktım
Arkadaşlar ben adet oldum malesef
kızlar orda kimse varmı benimde adet günüm yarın geçmedi daha ama test yaptım dayanamadım dün gece 2.çizgi çok silik ama çok zor görünüo yani ve inceoffff bu aydamı gitti acaba.
bende tutmassa temmuz gibi anca yaptırırım şun biraz beklemek istiyorum artık biz tükendik eşim de sıkıldı bu çocuk meselesinden yeter kendini üzme diyor kafamda saç kalmadı saç kıran oldum üzüntüden heryerden açıldı hamile kalırsan geçer diyor doktorum kafan taktığın için diyor hayırlısı versin allah sağlıklı
bence bırak kendi haline bende enson kasımda yaptırdım bakalım şu kürler neyapacak dediğimgibi temmuza belki yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?