arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım benim bel ağrılarım çok,mide bulantım,baş dönmem bir de uykum çok geliyor.adet sanıcısı gibi sancılarım var.ben 7 ay önce kürtaj olmuştum,bebeğimin kalbi durmuştu.şuan gene aynı belirtiler var.yani inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma almak nasip olur.rabbim isteyen herkese versin.böyle canım işte.

ya arkadaşlar benim bide hastalığıma yakın ben çok tatlı şeyler yerdim şimdi ise acayip derecede ekşi seyler istiyo cnm erik mesela dün gece eşim bulmuş bi yerlerden tuzlaya tuzlaya yedim limon yemek istiyom böle bide

Anne adaylarımız

minikkuş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

sweetbaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

dudi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

kadişim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

özers,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

pringles,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

der 35,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

panati,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

inceçeşmeşe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

ecem 1912,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

dila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

esma 3a3a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

ayca59,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

osmaniye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23
kızlar bekliyorum sizi herkes hamile kalır inşallah liste uğurlu

Son düzenleme:

canım inşallah hamilesindir seni takip ediyorum bayadır bak buliste uğurlu sen bazı şeyler uyguluyordun faydası olmadımı devam ediyormusun o kürlere:teytey:

canım inşallah hamilesindir seni takip ediyorum bayadır bak buliste uğurlu sen bazı şeyler uyguluyordun faydası olmadımı devam ediyormusun o kürlere:teytey:

:jeyyar:Canımm aminn inşallahh ama hiç umut vermiyorumhihoyyytBal tarçın çöreoktu ...Keçiboynuzu kürü ....4 aydır klomen :) bırde 1 aşılama başarısızz..hihoyyyt

bunlarda tatlı anne adaylarımız

zdf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

prettybaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

aljenn,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

pollyanna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

aryaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

Son düzenleme:
:jeyyar:Canımm aminn inşallahh ama hiç umut vermiyorumhihoyyytBal tarçın çöreoktu ...Keçiboynuzu kürü ....4 aydır klomen :) bırde 1 aşılama başarısızz..hihoyyyt

üzülme canım ya bende uğraşıyorum olmuyor bende incire çörekotu tarçına başladım 5senedir uğraşıyoruz bende 1 aşılama denedim başarısız 2 ciyi denemedim bırakayım kendi haline dedim artık bıktım

Evet hakkımızda ne zaman hayırlısı isee .Rabbim herşeyin en iyisi bilir.Sabırla bekliycemm.Yıllarda geçse bu sınavı geçicez sabrımızla..YOla decam Herşey__çocuk __içindelikafaduldendelikafadulden
Benm 2.aşılama yazakaydirigubbakcemile2

kızlar orda kimse varmı benimde adet günüm yarın geçmedi daha ama test yaptım dayanamadım dün gece 2.çizgi çok silik ama çok zor görünüo yani ve ince offff bu aydamı gitti acaba.

bende tutmassa temmuz gibi anca yaptırırım şun biraz beklemek istiyorum artık biz tükendik eşim de sıkıldı bu çocuk meselesinden yeter kendini üzme diyor kafamda saç kalmadı saç kıran oldum üzüntüden heryerden açıldı hamile kalırsan geçer diyor doktorum kafan taktığın için diyor hayırlısı versin allah sağlıklı

kızlar orda kimse varmı benimde adet günüm yarın geçmedi daha ama test yaptım dayanamadım dün gece 2.çizgi çok silik ama çok zor görünüo yani ve ince offff bu aydamı gitti acaba.

burdayız hamile olabilirsin çünkü silik çizgin varmış ahah bizde görsek silikte olsa ben seni ekliyeceğim listeye:CüvCüv:

:1hug:Aslına en iyiisi oluruna bırakmak.ılaçlar aşılamalar hep faso fisoo .... benimde eşim bırakalım diyor ama ben başladımm yola devam edicem bakalım ne zaman pess ederim.:smiley-cool:

bence bırak kendi haline bende enson kasımda yaptırdım bakalım şu kürler neyapacak dediğimgibi temmuza belki yaptırırım

inşallah canım sende buay hamile olur bende eklerim seni listeye kasığım ağrıyor o küre başlıyalı sende öyle oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…