arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canm henüz ultrasonda kesyi göremedik daha çok yeni.haftaya görecez allah nasip ederse.benim şuan 3,5 haftalık falan

ümitcan yazdım yukarıda ama görmedin sanırım cnm.panik yapma.psikolojik te olabilir.sıkma canını her şeyin hayırlısı

bendede mide bulantısı var uykum geliyo sabah ne kadar gec kalksamda akıntım çok fazla bel ağrısı desen oda öle kasığım acayip ağrıyo

Hamis olan arkadaslarimi burdan büttün kalbimle tebrik ediyorum:1hug:inanin sizlerkadar seviniyorum.Ya kizlar bu beklemekte ne zor seymis ya ha hastalandim ha hastalanicam diye,hafif bi islaklik hissetsem hemen wc ye kosuyorum geldimi diye am abenim hiiic bi belirtzim yok bi tek gögüslerim sisti va agriyo yani her adet oncesi durum gibi ama simdiye kadar otamatik hesaplayicilarin gosterdigi tarihten hep bi gun once hastalandim yani bugun olmasi gerekiyodu ama suana kadar gelen giden yok ya kendimi kaptirmicam diyorum ama hamis olduguma inanmak istiyorum noluuuur:Saruboceq:yarintest alip yapsam mi acaba kizlar yaaa bi akil verin gecen ay adetimi beklemen bi suru test aldim harcadim bu sefer yemin ettim adetim gecene kadar beklicem diyehesaplayicinin verdigi tarih yarin ama benim bugun olmam lazimdi pratiktekafamçokkarıştı

dudi sana da hayırlı olsun cnm umarım sen de hamişsindir.haber et mutlaka bize de .:))

Ya ikilem arasinda kalmak cok kötü hamile olmayi isterken bi yandanda degilimdir diye kendimi avutuyorúmki regl olursam hayal kirikligina ugramiyim diye ama tarihlerim hic sasmazdi benim yani bugun kesin olmam lazimdi gerci daha zamanim var ama.Yarin bi test yapsammi sonuc cikarmi ki 1 gun gecince yaa:Saruboceq:

cnm benim 2-3 gün var ama çok net olmasa da belli oluyor çift çizgi.ben kaç tane yaptım :))

yapsammi acaba ya insallah hastalanmam yarin ilk is test alicam ozaman ne oluki alt tarafi bi kac euro kaybederim ama negatifi görmekten cok korkuyorumbenneyaptımki

canım valla sen bilirsin,eğer çok üzüleceksen yapma.ama yok ben merak ediyorum dersen yap bence.hem boşa üzülmemiş olursun.umarım hamişsindir cnm.sabah ilk idrarınla yap daha kesin sonuç alırsın.hayrlısı olsun canm

sabaha kadar hastalanmassam ki umarim hastalanmam yaparim bi test bu iskencede biter hic olmadi bune yaa oldumu olucakmi derken alti ustü üc bes euro bisey yani:Saruboceq:

yeni hamişleri tebrik ederim.. çook ama çok sevindim..kalbim küt küt çarpıyo.. haberlerinizi alınca..! :1hug: darısı bizim başımıza inş.. offffffffff heyecandan patlıycam bir önceki adet günüm 15 deydi.. bi kaç gün daha beklemilimiyim acaba.. bamuyani sen ne yaptın cnm seninde 15 deydi günün, yokmu bi haber ?

sağolun canım rabbim hepinize nasip etsin inşallah :)

kizlar hamile olanlari tebrik ederim saglikli hayirli evlatlariniz olur insallah olmayanlarada hayirli zamanlarda nasip etsin insallah rabbim.benim yarina regl gunum hic test falan yapmadim beklicem eger hastalanmassam 1 hafta sonra gidip kan testi yaptiracam hakkimda hayirlisi olursa bisey yazarim

Benimde Şafak 2 yine foss çıkıcak biliyorum belirtiler:jeyyar:
Kızlar hamile olanlara birşey sormak istiyorum..fisfisfis
Benim adete 10 gün kala sağ ve sol kasıkta iğne batmaları yaşıyorum..Daha önceden ağrı olurdu ama bu sefer farklı..Nasılmı farklı anlatayımCADIARZU
son 3-4 gündür yürürken bacak ile kasığımın arasına ani hareketten sonra bir zonklama gibi iğne batar gibi sankii sanki birşey çekiliyormuş gibi ağrı oldu..Birde koltuktan hızla kalkmıştım o zamanda yine aynı yer sancıdı..Bugünde namaz kılarken eğilip kalkarken oldu..Böyle yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirimyerimseniben

balsurat bu ben de de oluyor arada.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…