CANIM SAKİNLİĞİN YANINDAN GEÇMİYORUM BEN DELİ OLUCAM -tatlicadiarzu- ALLAH NE HAYIRLISIYSA ONU NASİP ETSİN ARTIK BİDE İLK BELİRTİLER NE OLUYO BİLİYOMUSUN
amin canım :saruboceq: Sakin ol moralini yüksek tut canım yerimseniben igenedn sonrakimi canım?
kızlar canım sıkılıyor ya benim ağlayasım geliyor
evet şekercim
ArkadaŞlar hamılelıĞın ılk belırtısı ne acaba
evet kızlar bazılarınız biliyordur dün tes yapmıştım negatifti. bbiraz öncede belirtim yani pempemsi akıntım geldi. yani adet oluyorum. günümde zaten 27 siydi..bu ayıda değerlendirip yani haziranı sonra tüp bebek denemeye karar verdik.. bir sorun yok çok şükür ama sonuçta zaman geçiyor..bua arada hamile olan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum. allah tamamını erdirsin..
niye sıkılıyosun canım ya ben yeniyim bilmiyom ama sıkma canını
evet kızlar bazılarınız biliyordur dün tes yapmıştım negatifti. bbiraz öncede belirtim yani pempemsi akıntım geldi. yani adet oluyorum. günümde zaten 27 siydi..bu ayıda değerlendirip yani haziranı sonra tüp bebek denemeye karar verdik.. bir sorun yok çok şükür ama sonuçta zaman geçiyor..bua arada hamile olan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum. allah tamamını erdirsin..
hayırlısı olsun canım :çok üzgünüm: adetin bittikten sonra gun asırı dene canım :1hug:ben onuda deneyecegim baktım olmuyor ondan sonra yapacak birsey yok tıpş tıpış doktora gidecem mecburen
yok tatlım saol ama bilmiyorum bir tuhaf oldum sorunum yok allaha çok şükür tek derdimiz bir evlat canım
kittycan canım gün aşırı ilişkiye giripte kalsaydı ooho o ben kalırdım hiç bir günümü kaçırmadan yapıyoruz adam bel fıtığı oldu alkisalkisalkis
bacım sen aşılama denedinmi sorun neydi senin aşılamada da şans var ben 1kere denedim ama durumun düzelmesini bekliyoruz tekrar yaptıracağım
hayırlısı olsun canım :çok üzgünüm: adetin bittikten sonra gun asırı dene canım :1hug:ben onuda deneyecegim baktım olmuyor ondan sonra yapacak birsey yok tıpş tıpış doktora gidecem mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?