arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

CANIM SAKİNLİĞİN YANINDAN GEÇMİYORUM BEN DELİ OLUCAM -tatlicadiarzu- ALLAH NE HAYIRLISIYSA ONU NASİP ETSİN ARTIK BİDE İLK BELİRTİLER NE OLUYO BİLİYOMUSUN

amin canım :Saruboceq: sakin ol moralini yüksek tut canım yerimseniben igenedn sonrakimi canım?

jasmin canım senin akıntın varmıydı birde kirpiklerin karışıyormu göğüslerde damarlaruın çıktımı biraz fazlamı sordum ne

evet kızlar bazılarınız biliyordur dün tes yapmıştım negatifti. bbiraz öncede belirtim yani pempemsi akıntım geldi. yani adet oluyorum. günümde zaten 27 siydi..bu ayıda değerlendirip yani haziranı sonra tüp bebek denemeye karar verdik.. bir sorun yok çok şükür ama sonuçta zaman geçiyor..bua arada hamile olan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum. allah tamamını erdirsin..

ArkadaŞlar hamılelıĞın ılk belırtısı ne acaba

Gebeliğin belirtileri
Gebeliğin en önemli bulgusu adet gecikmesidir. Ancak her adet gecikmesi gebelik anlamına gelmez. Yaşam tarzındaki herhngi bir değişiklik, çeşitli rahatsızlıklar, diet, psikolojik durum değişiklikleri, stres gibi pek çok faktör adet gecikmesine neden olabilir.

Gebeliği düşündüren bulgular
1.Adet gecikmesi
2.Memelerde dolgunluk ve hassasiyet
3.Bulantı & Kusma
4.Sık idrara çıkma
5.Halsizlik
6.Karında büyüme

Gebeliğin muhtemel bulguları
1.Rahimin (uterus) büyümesi
2.Gebelik testleri

Gebeliğin kesin bulguları
1.Bebeğin kalp atımlarını duyulması
2.Bebek hareketlerinin hissedilmesi
3.ULTRASON incelemesi

bacım sen aşılama denedinmi sorun neydi senin aşılamada da şans var ben 1kere denedim ama durumun düzelmesini bekliyoruz tekrar yaptıracağım

hayırlısı olsun canım :çok üzgünüm: adetin bittikten sonra gun asırı dene canım :1hug:ben onuda deneyecegim baktım olmuyor ondan sonra yapacak birsey yok tıpş tıpış doktora gidecem mecburen

hayırlısı olsun canım :çok üzgünüm: adetin bittikten sonra gun asırı dene canım :1hug:ben onuda deneyecegim baktım olmuyor ondan sonra yapacak birsey yok tıpş tıpış doktora gidecem mecburen

kittycan canım gün aşırı ilişkiye giripte kalsaydı ooho o ben kalırdım hiç bir günümü kaçırmadan yapıyoruz adam bel fıtığı oldu alkisalkisalkis

kittycan canım gün aşırı ilişkiye giripte kalsaydı ooho o ben kalırdım hiç bir günümü kaçırmadan yapıyoruz adam bel fıtığı oldu alkisalkisalkis

yok canım ben onu denemedimde birde onu deneyeyim dedim :roflol:sırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorum zati bir yandanda yemek yapıyorum kociş gelir gelmez mesaiye kalırsa tekrar girerim hadi görüşürüz kızlar öpüyorum hpinizi

bacım sen aşılama denedinmi sorun neydi senin aşılamada da şans var ben 1kere denedim ama durumun düzelmesini bekliyoruz tekrar yaptıracağım

canım biliyorsundur bu benim ikinci denemem olacak. ben aşılama denedim 5 kez. gerçi 4si biliçsiz yapıldı. yani sonradan öğrendim.. ben iki yıl kendiliğinde olması için bekledim.sonra doktora gittim tüm tahliller yapıldı. hsg ye kadar. yumuttlama takibi vs vs her şey normal di iki aşılama yaptırdım tutmadı sonra tüp bebek deneyelim dedik ondada üç aşılama şartmış. ama gonalf kullanmak gerekiyormuş o iki aşılamayı saymadılar. hadi baştan üç aşılama daha ve toplam 5 aşılama oldu. yanlız dört aşılamadan şüpheliyim çünkü hani ta başlarda bahsetmiştim ya benim doktor bana hsg çektirirken antibiyotik vermedi dedim ya o doktor yaptı.ve muaynehanesinde . ve sperm toplama labaratuvarıdan oraya gelene kadar yani doktorun muayhanesine spermler zaten ölüyordur.. yani 4 aşılama boşa gitti sadece tüp bebek yolunu açtı bana.. canım benim her şeyim çok düzenli ama olmuyor normal yolla ve ben bu konuyu çok araştırdım. sonuçta bunun bir sebebi var ve açıklanamıyor. doktorlar da zaten bu şekil söylüyor.. açıklanamayan infertilite. neticede ilk denememde tuttu tüp bebekte..ya beklemek 1 yılın ardından zaman kaybı. sorun var ama göremiyorlar.. sanada tavsiyem aşılamaların tüp bebek raporunda etkili olabilecek niteliktemi.. inşallah doğol olur. ama sonuçta benim hatama düşme arkadaşım. raporda geçmesi için aşılamada bazı ilaçlar kullanıyorlar.. sırf bu yüzden 2 aşılamamı kabul etmediler. sonuçta oda para.. ilerde belki tüp bebek denemek istersin en azından aşılamaların boşa gitmesin.. biraz uzun oldu ama en azından arkadaşlarında bilgigsi olur. 3 yıl uzun bir zaman benim için sonuçta bekledim.. ama artık beklemenin mantığı yok.. yine duamı eksik etmiycem.. ama tıbbi yönünüde eksik bırakmayacağım

bende sana onu diyecektim doktor işini ihmal etme . belki hemen hamile kalacaksın canım.bu arada çiçek içindeki bebeği çok beğendim resim olarak kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…