bende sana onu diyecektim doktor işini ihmal etme . belki hemen hamile kalacaksın canım.bu arada çiçek içindeki bebeği çok beğendim resim olarak kullandım
jasmin canım senin akıntın varmıydı birde kirpiklerin karışıyormu göğüslerde damarlaruın çıktımı biraz fazlamı sordum ne
cok yogun akıntım yoktu canım yani yeni yeni basladı adetten 4-5 gun once oyle cok ciddi belirti olmuyo kızlar en belirgin olan goguslerin sis olması ve hassas olması elleyince acıyo bazen ama benim reglmden oncede siserdi goguslerim bu sefer sadece sisligi regl gunu inmedi cok damarlanma olmadı bende canım hala da cok yok kirpikjler meselesi de alt kirpikler biraz capraz gibiydi ama daha onceden boyle olurmuydu hic bakmamıstım bir de gercekten adet olacam sanacak gibi aynı adet agrısı oldu adet gunumden 1 gun once ve 3 gun surdu ara ara ha simdi gelecek dedim cok sukur gelmedi genelde belirtiler daha cok adet gunu veya gecince baslıyor mesela bugun acaip agırlık var uzerimde kafamı kaldıramıyorum surekli uyku hali var
kitty bu arada bence bir an once doktora git canım belki de basit cozulecek bisey vardır mesela benim cikolata kistim, myomum ve endom varmıs eger onlar ameliyatla alınmasaydı ugarasıp duracaktık neden bebis olmuyo diye bu arada mutlaka eslerinizin sonuclarına da baktırın kızlar sadece sorun kadında olmayabilir zamandan kazanmak icin esler beraber tum testleri yaptırmalı belki tedaviyle cozulecek basit biseydir ve sonra bebisleriniz olur hemencecik ins. :CüvCüv: sizi de boyle goruruz en kısa zamanda ne olur doktor kontrolunu ihmal etmeyin bunun yanında destekleyici kurler tedaviler de onemli ama en onemlisi doktor tedavisi bir de preseedi kullanın derim ben sanki bana o yaradı gibi geliyor ne cok yazdım dimi ama hepinizie yardımcı olmak istiyorum herkesin bebisi olsun istiyorum
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:.... beta hcg 364 çıktı buğün...allahım sana binlerce kz şükürler olsun....
kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:.... beta hcg 364 çıktı buğün...allahım sana binlerce kz şükürler olsun....
kızlar HAMıLEYııııııııııııııııııM:.... beta hcg 364 çıktı buğün...allahım sana binlerce kz şükürler olsun....
benim canım triotim var buyuk ihtimalle ondan olmuyor bakalım gidince ögreniriz neyimin oldugunu ayrıca ilgin ve verdigin bilgiler icin cok tesekkürler canım a.s.
hayırlı olsun canım benim Şeniz
allahım sağlıklı sıhhatli evlat ve sağlıklı hamilelik versin...
analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim a.s.
yasemincım tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ins. ben de bugun ogrendim hamile oldugumu canım demek bugun yaseminlerin gunuymus 25 mayıs :CüvCüv: yasemin gunu ilan ediyorum
tebrikler canım bugun duyunca inan cok sevindim :dance::teytey:
yasemin-66 tebrik ederim canım.bizede dua et emi. bugün ne güzel bir haber bu. belirtin varmıydı peki?
kittycan canım gün aşırı ilişkiye giripte kalsaydı ooho o ben kalırdım hiç bir günümü kaçırmadan yapıyoruz adam bel fıtığı oldu alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?