arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bende sana onu diyecektim doktor işini ihmal etme . belki hemen hamile kalacaksın canım.bu arada çiçek içindeki bebeği çok beğendim resim olarak kullandım

baska yoluda yok gibi zaten canım kaydirigubbakcemile3 enazından ninikin cenesinden kurtulmak icin gidecem herhalde :roflol: sırnaşık şey kullan canım begendigine sevindim a.s

jasmin canım senin akıntın varmıydı birde kirpiklerin karışıyormu göğüslerde damarlaruın çıktımı biraz fazlamı sordum ne

cok yogun akıntım yoktu canım yani yeni yeni basladı adetten 4-5 gun once oyle cok ciddi belirti olmuyo kızlar en belirgin olan goguslerin sis olması ve hassas olması elleyince acıyo bazen ama benim reglmden oncede siserdi goguslerim bu sefer sadece sisligi regl gunu inmedi cok damarlanma olmadı bende canım hala da cok yok kirpikjler meselesi de alt kirpikler biraz capraz gibiydi ama daha onceden boyle olurmuydu hic bakmamıstım bir de gercekten adet olacam sanacak gibi aynı adet agrısı oldu adet gunumden 1 gun once ve 3 gun surdu ara ara ha simdi gelecek dedim cok sukur gelmedi genelde belirtiler daha cok adet gunu veya gecince baslıyor mesela bugun acaip agırlık var uzerimde kafamı kaldıramıyorum surekli uyku hali var

kitty bu arada bence bir an once doktora git canım belki de basit cozulecek bisey vardır mesela benim cikolata kistim, myomum ve endom varmıs eger onlar ameliyatla alınmasaydı ugarasıp duracaktık neden bebis olmuyo diye bu arada mutlaka eslerinizin sonuclarına da baktırın kızlar sadece sorun kadında olmayabilir zamandan kazanmak icin esler beraber tum testleri yaptırmalı belki tedaviyle cozulecek basit biseydir ve sonra bebisleriniz olur hemencecik ins. :CüvCüv: sizi de boyle goruruz en kısa zamanda ne olur doktor kontrolunu ihmal etmeyin bunun yanında destekleyici kurler tedaviler de onemli ama en onemlisi doktor tedavisi bir de preseedi kullanın derim ben sanki bana o yaradı gibi geliyor ne cok yazdım dimi ama hepinizie yardımcı olmak istiyorum herkesin bebisi olsun istiyorum

kızlar HAMıLEYııııııııııııııııııM:.... beta hcg 364 çıktı buğün...allahım sana binlerce kz şükürler olsun....

kızlar benim son 4 günüm kaldı...
beklemedeyim. sabahları bulantım oluyor.
her koku itici geliyor.çoğu kişi bu mevsimsel olabilir çok umutlanma diyor ama bakalım...
test almaya da korkuyorum ya negatif çıkarsa diye
birkaç gecedir sol kasıgım hafif bir sancıyıp geçiyor.
gündüzleri de sağ taraf. ama hemen bi hafif sancıyp geçiyor.
acep belirti olabilirmi bu?

benim canım triotim var buyuk ihtimalle ondan olmuyor bakalım gidince ögreniriz neyimin oldugunu ayrıca ilgin ve verdigin bilgiler icin cok tesekkürler canım a.s.

kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:.... beta hcg 364 çıktı buğün...allahım sana binlerce kz şükürler olsun....

hayırlı olsun canım benim Şeniz
allahım sağlıklı sıhhatli evlat ve sağlıklı hamilelik versin...
analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim a.s.

kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:.... beta hcg 364 çıktı buğün...allahım sana binlerce kz şükürler olsun....

yasemincım tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ins. ben de bugun ogrendim hamile oldugumu canım demek bugun yaseminlerin gunuymus 25 mayıs :CüvCüv: yasemin gunu ilan ediyorum

benim canım triotim var buyuk ihtimalle ondan olmuyor bakalım gidince ögreniriz neyimin oldugunu ayrıca ilgin ve verdigin bilgiler icin cok tesekkürler canım a.s.

benim en yakın arkadasımın da tiroidi vardı canım hatta 2 dusuk yaptı bu yzuden sonra tedavi gordu memorial hastanesinde cok iyi bir doktormus tiroid doktoru ve simdi 6 aylık hamile ins. sen de tedaviden sonra hemen hamile kalırsın canım ne demek bildiklerimizi paylasıcaz ki herkese yardımcı olsun herkes hamis olsun ben burda cok sey ogrendim

hayırlı olsun canım benim Şeniz
allahım sağlıklı sıhhatli evlat ve sağlıklı hamilelik versin...
analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim a.s.

tubiii çok teşekkür ederim....darısı başına inşallah en tezzamanda kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

yasemincım tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ins. ben de bugun ogrendim hamile oldugumu canım demek bugun yaseminlerin gunuymus 25 mayıs :CüvCüv: yasemin gunu ilan ediyorum

canıım ne kadar güzel bir haber....tebrik ediyorum canı gönülden rabbim sağlıcakla ucağımıza almayı nasip eder inşallah...kendine iyi bak olurmu annesi :))

yasemnıncm aldım mesajını bende çok heycanlıyım şimdi nöbetçi eczaneye gidiyorum test alcam :) sabaha güzel haberi veririm inş. siklusun kaç gündü cnm ?

yasemin-66 tebrik ederim canım.bizede dua et emi. bugün ne güzel bir haber bu. belirtin varmıydı peki?

himeros çok teşekkür ederim arkadaşım...dualarım er zaman için tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle..özellikle k k bayanları :) sende bize dua et teyzesi olurma sağlıcakla dünyaya geleyim hayırlısıyla...hiç bir belirtim yoktu...adetim geçikince kesin dedik artık....

slm kıslar yaa bişii sorcam sizegünü geçen yada hamile olupta sivilcesi çıkan varmı??
bende çıktı umudum kalmadıı((((

kittycan canım gün aşırı ilişkiye giripte kalsaydı ooho o ben kalırdım hiç bir günümü kaçırmadan yapıyoruz adam bel fıtığı oldu alkisalkisalkis

tatlım bayıldım sana ben ya beni güldürdün allah da seni güldürsün. bu ara da sanırım ben adet oluyorum umutlar hazirana yarın doktora gideceğim belli olur bakalım hayırlısıbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…