arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yasemnıncm aldım mesajını bende çok heycanlıyım şimdi nöbetçi eczaneye gidiyorum test alcam :) sabaha güzel haberi veririm inş. siklusun kaç gündü cnm ?

hemen yap canım testini ama sabah yaparsan daha sağlıklı olur ilk idrarınla...28 günde birdi canım siklusum....ama bence imkanın varsa kandada baktır arkadaşım...benim idrarda yaptığım testte okadar silik çıkmıştıki yinede...hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah....

gerçekten mi kıslar yaaa bunu duymakta yetti bana sağolun.Rabbim herkese nasip etsin inş.hamileysem eğer burayada duyurcam sağolunn:Şeniz:

brc sivilce işinide nerden çıkarttın aklım karıştı benimde günüm bugün ama olmadı ve bende de kocaman sivilce çıktı

bakalım yarın test alıp çarşamba sabah yaparım.okuldaki arkadaşlarım benden daha hevesliler bugün yaptıracaklardı

birşey sormak istiyorum ben en son 3 mayısda adet oldum yani bu ayın son günü 31 mayıs adet günüm.heyecanlanmak için fazla erken belki çünkü bu ay bir kez ilişki şansımız oldu.o da yumurtlama takvimine göre en uygun günmüş 17 mayıs.şimdi benim merak ettiğim ben hamile isem ki bu pek muhtemel görünmüyor ama ben pazar gününden sonra anlayabilirim bunu ,ilişkiden henüz iki hafta geçmiş olacak.yani olabilir mi böyle bişey?benim de göğüsler acıyo ve sağ kasığımda ağrı var.ama sanırım bunlar adet belirtileri.çünkü ayda bikez ilişki olup hamile kalınması zor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…