arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşallah canım sende buay hamile olur bende eklerim seni listeye kasığım ağrıyor o küre başlıyalı sende öyle oldumu

:Saruboceq:İnşallah canım..Bende işte yumurtlama zamanı büyürken oluyor batmalar yuöoş büyüdüğü için normal:jeyyar:

mrh kızlarrrrrrrrrr.inş. listeniz herkeze hayır olanı getirsin:Saruboceq:BALIM kız valla hızına yetişilmiyor ya bir ordasın bir burda bende senden gelecek güzel haber için peşinden bir o topiğe bir buna koşuyorum inş. ALLAHIM bu ay seni anne adayı yapcak başı çek çekerkende ayağını sür bizde gelelimhihoyyyt

:roflol::roflol:Alah iyiliğini versinn:asigim:
İnşallahh canım hepimizin yüzü gülsün kısa zamanda..Ama ben kendimden hiç umutlu değilim 2 yıldır sitedeyim bir hamiş listesine giremedimsırnaşık şeysırnaşık şey

bende bu ay bir tuhafım 23nisan reglim.ama dün akşamdan beri belimden karnıma dolanan ağrılar var,sanki hemen regli olcakmışım gibi ara ara gelen akıntı var.oturduğumda ve namaz kılarken kasıklarımda batma var.benim en çok dikkatimi çeken dün ve ondan önceki gün sol kasığımda göz seyremesi gibi bir şey oldu kısa süreli otururken dün misafirlikteydim akşam olduğunda mide bulantım zaten adete yakın hep olur ve yine var birde ağzımda demir yemişim gibi bir tat neyesem değişmiyor ama ben bu ayda umutlanmak istemiyorum balında dediği gibi fossssssss çıkabilir belkide hep düzenli oluyorum ama buay öne gelebilir mevsim değişikliğinden değil mi???aman hayırlısı diyelim

selam kızlar benimde 6 günüm kaldı ilk ayım bu inşallahhh hamileyimdirr karnım ağrıyo göğüslerde şişlik ve sızlama var ve birazda uyku hali var ama adet belirtiside olabilir inşallah değildir inşallah hamileyimdir yaaa :Saruboceq:

kızlar orda kimse varmı benimde adet günüm yarın geçmedi daha ama test yaptım dayanamadım dün gece 2.çizgi çok silik ama çok zor görünüo yani ve ince offff bu aydamı gitti acaba.

arkadaşım eğer hamilelik olmasa ikinci çizgi silikte olsa hiç çıkmaz bence sen hamilesin doktora git istersenn inşallah hamilesindirrr

naagihancım bende saçkıran olmuştum hergece sarımsağı ortadan bölüp tuzlayıp ovdum acıtasaya kadar 1 ayda çıktı saçlarım cnm geçmiş olsun denemeni tavsiye ederim.gerçi kokusu kötü ama kesin sonuç emin olabilirsin hatta bana dr kökü kalmamış çıkmazsa iğne yapıcaz filan da demişti.

saolun kızlar inşallah hamileyimdir.bu arada nagihancım sen liste için yinede yarını bekle belki teste bir sorun çıkar bellimi olur bir çizgi var ama pembe bile değilneyse yarın son günüm umarım güzel birgün olur heycan beni öldürecek.Allahım artık nasip etsin bize.isteyen herkese en tez zamanda inşallah.

jasminn23
osmaniye

kızlar sizi ekledim listeye inşallah güzel haberler verirsiniz:CüvCüv:süprizzzzz

önemli değil canım belki allah yazdırmıştır inşallah hamilesindir:CüvCüv::ecrin_bebek:

jasminn23
osmaniye

kızlar sizi ekledim listeye inşallah güzel haberler verirsiniz:CüvCüv:süprizzzzz

sağol nagihancım inşallahhhhh bende dayanamayıp adetime dokuz gün varken yaptım testi negatif çıktı tabii buna rağmen yinede ümidim var ve şu altı günü zor bekliyorum ve tekrar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi elimde olsa her gün yapacam adet günüme kadar kaydirigubbakcemile3

aryaa bence sen kesin hamilesin silik çizgi çıkması bile bunu gösteriyo bende geçen gün test yaptım negatif çıktı testi atmadım az önce gidip baktım hala tek çizgi yani silik bi çizgi bile yok inşallah altı gün sonra tekrar yapıcam daha altı gün var adetime inşallahhh çıkar yaaaaaaa beklemek ne zor :ecrin_bebek:

selam kızlar regl tarihim 23 nisan sağ kasığıma batmalar var bulantı var sivilcelerim bu ay gelmedi normalde yumurtlama günü akıntım geliyordu bu ay hiç akıntım olmadı bu beni ümitsizlendiriyor tek tesellim geçen ay adet oldum ve yumurtlamada akıntı geldi bu ay gelmedi belki bi umut diyorum ama bilmiyorum. günler geçmiyor

Son düzenleme:

canım çok sağol ama ben denedim denemediğim şey kalmadı doktorada gittim kaç kereaktardan da aldım sarımsaklı karışım ama yok ordan çıkıyor başkayerden açılıyor 1senedir böylesenağlama

benimde hiç akıntım felan gelmedi canım ümitsizliğe kapılma her an herşey olabilir inşallah hamileyizdirr :CüvCüv: mecbur regli beklicez

saol cnm ağzın bal yesin.bende öyle umuyorum ama hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum.bakalım yarın görücez.sende hamişsindir inşallah cnm.daha varmış Allah sabır versin beklerken.hayırlı haberler...

hmms cnm o zaman birde okut kendini bir arkadaşımında öyle hiçbirşey fayda etmedi en son nazara karşı okuttu düzeldi.sarımsağı usanmadan 1 ay boyunca hergece yaptığına eminmisin birde onunla yatıcaksın sabaha kadar.babamın kelinden bile saç çıkardı:)cnm kafana takma birde taktıkça çoğalır.ahh ben şu 5 aydır neler çekiyorum bir bilsen önceki hamileliğimde düşük tehlikem var die progestanı yüklediler bana iğnesi hapı bütün hormonlarımı mahvetmiş aylardır drlardan çıkmıyorum yüzümü sivilceler bastı tüylenme oldu ve bacaklarımda ağrıyla morarmalar oluyor.bir işe de yaramadı bebeğimin kalbi durdu karnımda.dr dediki vücuttan zor atıosun.6 ay oldu düzelemedim sağlık o kadar önemli birşeymişki insan yaşamadan anlamıyor.seni çok iyi anlıyorum ama herşeyin nedeni stres unutma.offf ne çok konuştumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…