inşallah canım sende buay hamile olur bende eklerim seni listeye kasığım ağrıyor o küre başlıyalı sende öyle oldumu
mrh kızlarrrrrrrrrr.inş. listeniz herkeze hayır olanı getirsin:Saruboceq:BALIM kız valla hızına yetişilmiyor ya bir ordasın bir burda bende senden gelecek güzel haber için peşinden bir o topiğe bir buna koşuyorum inş. ALLAHIM bu ay seni anne adayı yapcak başı çek çekerkende ayağını sür bizde gelelimhihoyyyt
kızlar orda kimse varmı benimde adet günüm yarın geçmedi daha ama test yaptım dayanamadım dün gece 2.çizgi çok silik ama çok zor görünüo yani ve inceoffff bu aydamı gitti acaba.
bende tutmassa temmuz gibi anca yaptırırım şun biraz beklemek istiyorum artık biz tükendik eşim de sıkıldı bu çocuk meselesinden yeter kendini üzme diyor kafamda saç kalmadı saç kıran oldum üzüntüden heryerden açıldı hamile kalırsan geçer diyor doktorum kafan taktığın için diyor hayırlısı versin allah sağlıklı
saolun kızlar inşallah hamileyimdir.bu arada nagihancım sen liste için yinede yarını bekle belki teste bir sorun çıkar bellimi olur bir çizgi var ama pembe bile değilneyse yarın son günüm umarım güzel birgün olur heycan beni öldürecek.Allahım artık nasip etsin bize.isteyen herkese en tez zamanda inşallah.
jasminn23
osmaniye
kızlar sizi ekledim listeye inşallah güzel haberler verirsiniz:CüvCüv:süprizzzzz
naagihancım bende saçkıran olmuştum hergece sarımsağı ortadan bölüp tuzlayıp ovdum acıtasaya kadar 1 ayda çıktı saçlarım cnm geçmiş olsun denemeni tavsiye ederim.gerçi kokusu kötü ama kesin sonuç emin olabilirsin hatta bana dr kökü kalmamış çıkmazsa iğne yapıcaz filan da demişti.
selam kızlar regl tarihim 23 nisan sağ kasığıma batmalar var bulantı var sivilcelerim bu ay gelmedi normalde yumurtlama günü akıntım geliyordu bu ay hiç akıntım olmadı bu beni ümitsizlendiriyor senağlama tek tesellim geçen ay adet oldum ve yumurtlamada akıntı geldi bu ay gelmedi belki bi umut diyorum ama bilmiyorum. günler geçmiyor
aryaa bence sen kesin hamilesin silik çizgi çıkması bile bunu gösteriyo bende geçen gün test yaptım negatif çıktı testi atmadım az önce gidip baktım hala tek çizgi yani silik bi çizgi bile yok inşallah altı gün sonra tekrar yapıcam daha altı gün var adetime inşallahhh çıkar yaaaaaaa beklemek ne zor :ecrin_bebek:
canım çok sağol ama ben denedim denemediğim şey kalmadı doktorada gittim kaç kereaktardan da aldım sarımsaklı karışım ama yok ordan çıkıyor başkayerden açılıyor 1senedir böylesenağlama
senin 6 gün varmış şimdi okudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?