arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

nagihan aktarlarda bit otu diye birşey var onu alıp sirkeyle kaynatıp bir kaç gün kafana sürersen saç çıkmayan yerden saç çıakrttığını duymuştum istersen bi araştırıp dene belki faydası olur canım çok fazlada takma kafana allah hepimiz için doğru olanı biliyor en hayırlı zamanıda artık günümüzde tıp çok ilerledi en olmucak şeylerin bile çaresi var ben hiç bir sorunları olmayıp yedi sekiz sene çocuğu olmayanıda biliyorum sorunu olup ikinci senesinde hamile kalanıda o yüzden Allaha bırak canım bu kadar endeksleme kendini oluruna bırak ..ve tadını çıkar bence.hayırlısıyla bir gün kavuşacağız bebeklerimize

hadi yaa bakalım yarın ne çıkıcak sende ben bile heycanlandım inşallah hayırlı haberi verirsin burdaaa arkandanda biz geliriz haftaya inşallahhh

hadi yaa bakalım yarın ne çıkıcak sende ben bile heycanlandım inşallah hayırlı haberi verirsin burdaaa arkandanda biz geliriz haftaya inşallahhh

inşallahh cnm inşallah:1rolleyes:beşik kerteriz:teytey: bu arada bit otunu duymamıştım hiç adını nerden almış acabafisfisfis insan sürmeye korkarsırnaşık şey

5sweetbaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

6,özers,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

7,dudi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

8,kadişim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

10,pringles,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

11,der 35,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

12,panati,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

13,inceçeşme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

15,ecem1912,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

16,dila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

17,esma 3a3a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

18,ayca,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,20

20,osmaniye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

kızlar bekliyorum sizi

Son düzenleme:
inşallahh cnm inşallah:1rolleyes:beşik kerteriz:teytey: bu arada bit otunu duymamıştım hiç adını nerden almış acabafisfisfis insan sürmeye korkarsırnaşık şey

yok kızzz bitlerle ilgisi yokkk anacımmm kaydirigubbakcemile3 ayy kaşıntı tuttu beni kaydirigubbakcemile3

Canım çok üzüldüm inşallah tekrar öyle şey yaşamassın bebeğini kucağına alırsın hep diyoruzya hayırsı sağlıklı olsun diye
canım okutmakla geçermi aayy eşime söyliyemem kızacak ha söyleyince genede sağol canım okuturayım tşryerimseniben:çok üzgünüm:

Canım sende bir sürü belirti varr..Bunlardan en çok dikkatimi çeken ağızda demir tadı var yazmışsın.Bence bu hamişlik belirtisi:icecream:

canım çok sağol ne denesem boş belçikadan da ila getittirdim gene yok kafama takmaktan olduğunu söylüyor çok kafaa takıyorum ondan genede denemekte fayda var

aryaa sende hiç belirtiler felan varmı canım yani neler hissediyosun

walla cnm bende bu ay her belirti vardı midebulantısı tiksinme akıntı fazlalığı halsizlik uykum geliodu sürekli ki uyumayı sevmem göbeğim kaşınıo:roflol: sonraaaa kasıklarımda çok şiddetli olmayan hafif hafif batmalar altkarında şişlik göğüslerim çok ağrıyor ve sızlıyor ama sürekli değil ara ara oluo bunlar ara ara iştahsızlık mide yanması.ve gaz:)cnm ama ben güvenemiyorum neden dersen geçen ayda göğsüm sızladı ama adet oldum.diğer mide bulantısı olayıda idrar yolu iltihabında da oluyor ondan da korkuyorum çünki daha öncede yaşadım ama tek şaşırdığım tiksinme ve uyku hali onlarda yeterince ikna edici değil ayrıca 2 gün önce adet olucağım zaman yaşadığım bir ağrı var onu 2 dk lık yaşadım tabi biraz daha hafifini ama adet olmadım.bunlar cnm sende neler var?

Canım sende bir sürü belirti varr..Bunlardan en çok dikkatimi çeken ağızda demir tadı var yazmışsın.Bence bu hamişlik belirtisi:icecream:

bende öyle demir tadı felan yok ben hamile değilmiyim yani senağlama ama o göz seyirmesi gibi şey bendede oldu bir kaç defa karnımda tık tık tık tık saniyelerce seyirmeler oluyo arada bi kaç gündür

saol cnm.walla benim eşimde sevmez ama dua kendin bile okuyabilirsin nazara inanıyorum şahsen.kafanada bişi takma hayat kısa ve olan biten herşeyde bir hayır olduğunu insan zamanla anlıo.umarım biranönce düzelir cnm saçların.

ya biliyomusun bendede o mide bulantısı oldu biraz bide bazı yemeklerin kokusundan tiksinme oldu bide hafif karın ağrıları bazen belime hafif kramp gibi bir ağrı saplanıyo ama bunların psikolojik olabileceinide düşünüyorum inşallah değildir birde göğüslerim bi beden büyüdü sanki ve dediğin gibi sızlama bendede var gaz olayıda var hatta bağırsaklarım iyi çalışmaya başladı wc ye sık gider oldum biraz benzer şeyler ayy inşallah yaaaa

ama bende hiç akıntı yok o ayrı o hamile kalınca yüzde yüz olan bir belirtimi ya -tatlicadiarzu-

bende öyle demir tadı felan yok ben hamile değilmiyim yani senağlama ama o göz seyirmesi gibi şey bendede oldu bir kaç defa karnımda tık tık tık tık saniyelerce seyirmeler oluyo arada bi kaç gündür

Canım herkezde hamilelik belirtileri farklı olur.Sitede bir çok arkadaşlarım benle paylaştılar.Bazıları hiç belirti yaşamamışken.Bazılarıda yoğun olarak bütün belirtileri yaşıyordu..Belirtiler kişiye özeldir :) demir tadı yok diye üzülme hemen .Bende de yok:)hehe:jeyyar:

ama bende hiç akıntı yok o ayrı o hamile kalınca yüzde yüz olan bir belirtimi ya -tatlicadiarzu-

cnm hepsi herkeste olmaz zaten benm normaldede akıntım var sedece fazlalaştı.ona bakarsan ilk hamileliğimde1 belirti dahi olmamıştı.adet olucam sanıyordum.aaa bakın birde bişi var bende sizde deneyip yazarsanız sevinirim merak ediyorum.benim bir arkadaşım hamileyken karnına kumanda koyuyordu kumanda tık tık atıodu bana koymuştuk hamile değildim atmıodu.ben karnıma kumanda koyuyorum atıo şuan.acaba sizce bu bir belirti olabilirmi?benim kafamı karıştırdı çünki o zaman denediğimde atmadığına eminim.

hehehe sağol canım inşallahhh hepimiz hamileyizdir bu ay hihoyyyt senin şafak kaç :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…