saol cnm ağzın bal yesin.bende öyle umuyorum ama hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum.bakalım yarın görücez.sende hamişsindir inşallah cnm.daha varmış Allah sabır versin beklerken.hayırlı haberler...
hadi yaa bakalım yarın ne çıkıcak sende ben bile heycanlandım inşallah hayırlı haberi verirsin burdaaa arkandanda biz geliriz haftaya inşallahhh
inşallahh cnm inşallah:1rolleyes:beşik kerteriz:teytey: bu arada bit otunu duymamıştım hiç adını nerden almış acabafisfisfis insan sürmeye korkarsırnaşık şey
hmms cnm o zaman birde okut kendini bir arkadaşımında öyle hiçbirşey fayda etmedi en son nazara karşı okuttu düzeldi.sarımsağı usanmadan 1 ay boyunca hergece yaptığına eminmisin birde onunla yatıcaksın sabaha kadar.babamın kelinden bile saç çıkardı:)cnm kafana takma birde taktıkça çoğalır.ahh ben şu 5 aydır neler çekiyorum bir bilsen önceki hamileliğimde düşük tehlikem var die progestanı yüklediler bana iğnesi hapı bütün hormonlarımı mahvetmiş aylardır drlardan çıkmıyorum yüzümü sivilceler bastı tüylenme oldu ve bacaklarımda ağrıyla morarmalar oluyor.bir işe de yaramadı bebeğimin kalbi durdu karnımda.dr dediki vücuttan zor atıosun.6 ay oldu düzelemedim sağlık o kadar önemli birşeymişki insan yaşamadan anlamıyor.seni çok iyi anlıyorum ama herşeyin nedeni stres unutma.offf ne çok konuştumfisfisfis
bende bu ay bir tuhafım 23nisan reglim.ama dün akşamdan beri belimden karnıma dolanan ağrılar var,sanki hemen regli olcakmışım gibi ara ara gelen akıntı var.oturduğumda ve namaz kılarken kasıklarımda batma var.benim en çok dikkatimi çeken dün ve ondan önceki gün sol kasığımda göz seyremesi gibi bir şey oldu kısa süreli otururken dün misafirlikteydim akşam olduğunda mide bulantım zaten adete yakın hep olur ve yine var birde ağzımda demir yemişim gibi bir tat neyesem değişmiyor ama ben bu ayda umutlanmak istemiyorum balında dediği gibi fossssssss çıkabilir belkide hep düzenli oluyorum ama buay öne gelebilir mevsim değişikliğinden değil mi???aman hayırlısı diyelim
nagihan aktarlarda bit otu diye birşey var onu alıp sirkeyle kaynatıp bir kaç gün kafana sürersen saç çıkmayan yerden saç çıakrttığını duymuştum istersen bi araştırıp dene belki faydası olur canım çok fazlada takma kafana allah hepimiz için doğru olanı biliyor en hayırlı zamanıda artık günümüzde tıp çok ilerledi en olmucak şeylerin bile çaresi var ben hiç bir sorunları olmayıp yedi sekiz sene çocuğu olmayanıda biliyorum sorunu olup ikinci senesinde hamile kalanıda o yüzden Allaha bırak canım bu kadar endeksleme kendini oluruna bırak ..ve tadını çıkar bence.hayırlısıyla bir gün kavuşacağız bebeklerimize
aryaa sende hiç belirtiler felan varmı canım yani neler hissediyosun
Canım sende bir sürü belirti varr..Bunlardan en çok dikkatimi çeken ağızda demir tadı var yazmışsın.Bence bu hamişlik belirtisi:icecream:
Canım çok üzüldüm inşallah tekrar öyle şey yaşamassın bebeğini kucağına alırsın hep diyoruzya hayırsı sağlıklı olsun diye
canım okutmakla geçermi aayy eşime söyliyemem kızacak ha söyleyince genede sağol canım okuturayım tşryerimseniben:çok üzgünüm:
walla cnm bende bu ay her belirti vardı midebulantısı tiksinme akıntı fazlalığı halsizlik uykum geliodu sürekli ki uyumayı sevmem göbeğim kaşınıo:roflol: sonraaaa kasıklarımda çok şiddetli olmayan hafif hafif batmalar altkarında şişlik göğüslerim çok ağrıyor ve sızlıyor ama sürekli değil ara ara oluo bunlar ara ara iştahsızlık mide yanması.ve gaz:)cnm ama ben güvenemiyorum neden dersen geçen ayda göğsüm sızladı ama adet oldum.diğer mide bulantısı olayıda idrar yolu iltihabında da oluyor ondan da korkuyorum çünki daha öncede yaşadım ama tek şaşırdığım tiksinme ve uyku hali onlarda yeterince ikna edici değil ayrıca 2 gün önce adet olucağım zaman yaşadığım bir ağrı var onu 2 dk lık yaşadım tabi biraz daha hafifini ama adet olmadım.bunlar cnm sende neler var?
kızlarrr nasılsınız bakalımm
bende öyle demir tadı felan yok ben hamile değilmiyim yani senağlama ama o göz seyirmesi gibi şey bendede oldu bir kaç defa karnımda tık tık tık tık saniyelerce seyirmeler oluyo arada bi kaç gündür
ama bende hiç akıntı yok o ayrı o hamile kalınca yüzde yüz olan bir belirtimi ya -tatlicadiarzu-
Canım herkezde hamilelik belirtileri farklı olur.Sitede bir çok arkadaşlarım benle paylaştılar.Bazıları hiç belirti yaşamamışken.Bazılarıda yoğun olarak bütün belirtileri yaşıyordu..Belirtiler kişiye özeldir :) demir tadı yok diye üzülme hemen .Bende de yok:)hehe:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?