cnm hepsi herkeste olmaz zaten benm normaldede akıntım var sedece fazlalaştı.ona bakarsan ilk hamileliğimde1 belirti dahi olmamıştı.adet olucam sanıyordum.aaa bakın birde bişi var bende sizde deneyip yazarsanız sevinirim merak ediyorum.benim bir arkadaşım hamileyken karnına kumanda koyuyordu kumanda tık tık atıodu bana koymuştuk hamile değildim atmıodu.ben karnıma kumanda koyuyorum atıo şuan.acaba sizce bu bir belirti olabilirmi?benim kafamı karıştırdı çünki o zaman denediğimde atmadığına eminim.
selam panati teşekkürler sen nasılsınn
hehehe sağol canım inşallahhh hepimiz hamileyizdir bu ay hihoyyyt senin şafak kaç :içelim:
hadi ya nasıl atıyo kızzz kumadan tepişiyomuuu ay heycanlandım hemen yapıyorummm hihoyyyt
yap yaz hemen canım merak ettim belki delice bişi ama işte oyalıo insanı pıt pıt die atıo nabız gibi.kumandanın pıt pıt attığını görüyorsun dümdüz yat tam bebeğin olucağı yere koy.
:lepi:Şafak 2 ama umutlar yok
slm cnm benım de pazar gunu adet gunum ama 8gun once yumurtladım ben ılk testı pazartesi yapmayı dusunuyorum gelmezse tabii.. bende de demır tadı yok ama ıkı gun once durup dururken mıgdem bulanmya basladı kasıklarım cok agrıyor sesler gelıyo dısarı pıt pıt =) inşalla hamişizdirr:smiley-cool:
kız yaptım ama heycandan hızlı hızlı nefes alıp verdiğim için kumanda bi sabitlenmedi gülme krizine girdim sonra sırnaşık şey ayyy kocam görse sen iyice delirdin derdi bana sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
hadi yaaa inşallahhh canımmm ay ne güzell hepimiz aynı durumdayızzzz beni anlayan insanlarla olmak çok güzell inşallahhh haftaya hamiş oluruzzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben test falan hiç yapmıyorum:)aşılama oldum yine yapmadım sabırla bekledim .O kadar çok negatif ,silik çizgi gördümkii hepsiii çöpeee gitti :)ben küsüm testlere:dilcikar:neden umut yok yaaaa hiiiç belli olmaz canım zaten böyle umutlar kesilince olur derler ya inşallahhh iki gün sonra hayırlı haberini verirsinnnn bende yarın eczaneden bi kaç test alıcam sabredemicem altı gün daha iki üç gün sonra yapıcam testtt kaydirigubbakcemile3
balsurat senınde mı pazar gunu adetınn
hadi yaaa inşallahhh canımmm ay ne güzell hepimiz aynı durumdayızzzz beni anlayan insanlarla olmak çok güzell inşallahhh haftaya hamiş oluruzzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben test falan hiç yapmıyorum:)aşılama oldum yine yapmadım sabırla bekledim .O kadar çok negatif ,silik çizgi gördümkii hepsiii çöpeee gitti :)ben küsüm testlere:dilcikar:
Panati benim cumartesi günü kırmızı kart :):1rolleyes:
inşalla cnm ama benım mığdem yanıyor kazınıyor ve asırı gazım oluyor bu belırtı olabılır mı acabaa
2 gündür tuvalete çıkamadım mesela söylemesi ayıptırhalbuki adet olucağım zaman ishal olurum genelde.jasmincim bence test yapma adetinin ilk gününe kadar.
:1ninca::1ninca:İnanamıyorum o kadar kişi ile konuştum burda msn vs. bu şikayetii söylediiğim zaman arkadaşların şaşırıp gülüyorlardıı.Ve ben adım gibi emin oluyordum hamile olmadığımdan ..adete yakın aynı söylediğin gibi oluyorr.Ve bu ay olmadıı benimdee şaşırdımm bundan dolayı biraz tedirginim..Bence dikkat et kendine herşey olabilir:jeyyar: :CüvCüv:
panati o mide yanmasını ben kaçgndür yaşıyorum yarın anlıyacağım belirtimi değilmi.inşallah öledir cnm.
:roflol:sorma cnm walla komik bişi cidden eee pıt pıt yaptımı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?