arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

hadi ya nasıl atıyo kızzz kumadan tepişiyomuuu ay heycanlandım hemen yapıyorummm hihoyyyt

selam panati teşekkürler sen nasılsınn

slm cnm benım de pazar gunu adet gunum ama 8gun once yumurtladım ben ılk testı pazartesi yapmayı dusunuyorum gelmezse tabii.. bende de demır tadı yok ama ıkı gun once durup dururken mıgdem bulanmya basladı kasıklarım cok agrıyor sesler gelıyo dısarı pıt pıt =) inşalla hamişizdirr:smiley-cool:

hadi ya nasıl atıyo kızzz kumadan tepişiyomuuu ay heycanlandım hemen yapıyorummm hihoyyyt

yap yaz hemen canım merak ettim belki delice bişi ama işte oyalıo insanı pıt pıt die atıo nabız gibi.kumandanın pıt pıt attığını görüyorsun dümdüz yat tam bebeğin olucağı yere koy.

yap yaz hemen canım merak ettim belki delice bişi ama işte oyalıo insanı pıt pıt die atıo nabız gibi.kumandanın pıt pıt attığını görüyorsun dümdüz yat tam bebeğin olucağı yere koy.

kız yaptım ama heycandan hızlı hızlı nefes alıp verdiğim için kumanda bi sabitlenmedi gülme krizine girdim sonra sırnaşık şey ayyy kocam görse sen iyice delirdin derdi bana sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

:lepi:Şafak 2 ama umutlar yok

neden umut yok yaaaa hiiiç belli olmaz canım zaten böyle umutlar kesilince olur derler ya inşallahhh iki gün sonra hayırlı haberini verirsinnnn bende yarın eczaneden bi kaç test alıcam sabredemicem altı gün daha iki üç gün sonra yapıcam testtt kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa inşallahhh canımmm ay ne güzell hepimiz aynı durumdayızzzz beni anlayan insanlarla olmak çok güzell inşallahhh haftaya hamiş oluruzzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benım adetım de 23de beklemek cok zor kan tahlılı yaptırsam dogru sonuc cıkar mı

:roflol:sorma cnm walla komik bişi cidden eee pıt pıt yaptımı yani?

hadi yaaa inşallahhh canımmm ay ne güzell hepimiz aynı durumdayızzzz beni anlayan insanlarla olmak çok güzell inşallahhh haftaya hamiş oluruzzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşalla cnm ama benım mığdem yanıyor kazınıyor ve asırı gazım oluyor bu belırtı olabılır mı acabaa

Ben test falan hiç yapmıyorum:)aşılama oldum yine yapmadım sabırla bekledim .O kadar çok negatif ,silik çizgi gördümkii hepsiii çöpeee gitti :)ben küsüm testlere:dilcikar:

balsurat senınde mı pazar gunu adetınn

Panati benim cumartesi günü kırmızı kart :):1rolleyes:

ya kızlar az önce sağ kasığım çamaşır asarken acayip kasıldı.siz de de kabızlık varmı peki?ben 2 gündür tuvalete çıkamadım mesela söylemesi ayıptırhalbuki adet olucağım zaman ishal olurum genelde.jasmincim bence test yapma adetinin ilk gününe kadar.

yaa nıye oyle dıyorsun kırmızı kart hemen ya hamişsen bebşini küstürme annesiikötükedihüso

inşalla cnm ama benım mığdem yanıyor kazınıyor ve asırı gazım oluyor bu belırtı olabılır mı acabaa

panati o mide yanmasını ben kaçgndür yaşıyorum yarın anlıyacağım belirtimi değilmi.inşallah öledir cnm.

2 gündür tuvalete çıkamadım mesela söylemesi ayıptırhalbuki adet olucağım zaman ishal olurum genelde.jasmincim bence test yapma adetinin ilk gününe kadar.

:1ninca::1ninca:ınanamıyorum o kadar kişi ile konuştum burda msn vs. bu şikayetii söylediiğim zaman arkadaşların şaşırıp gülüyorlardıı.Ve ben adım gibi emin oluyordum hamile olmadığımdan ..adete yakın aynı söylediğin gibi oluyorr.Ve bu ay olmadıı benimdee şaşırdımm bundan dolayı biraz tedirginim..Bence dikkat et kendine herşey olabilir:jeyyar: :CüvCüv:

inşallah cnm banada gülerlerdi evet.demek benim gibiler varmış:)hayırlı haberler bekliyorum hepinizden iyiakşamlar arkadaşlar.a.s.

panati o mide yanmasını ben kaçgndür yaşıyorum yarın anlıyacağım belirtimi değilmi.inşallah öledir cnm.

tatlım bana mutlaka haber ver o belırtı mı yaaaaa karnıma bısıler oluyo benım yumurtladıgım gunden berı bı de

benim günüm 1 mayısta ama belirtilerin şimdiden başlaması lazımdı başlamadı inşallah bu ay yüzümüz güler geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay gerçek gebelik yaşamak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…