arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

alemsin canım ya :) bence ara doktorunu sor canım

canım doktorum çok yoğun bir adam.şimdi tel.açsam 3 saat sonra arar heralde beni boşver artık.o iç desede içmem o ilacı ben kör olucam valla çocuk olsun derken ama ama bakçam artık sağa sola sonra.....

canım doktorum çok yoğun bir adam.şimdi tel.açsam 3 saat sonra arar heralde beni boşver artık.o iç desede içmem o ilacı ben kör olucam valla çocuk olsun derken ama ama bakçam artık sağa sola sonra.....

anladım canım :) inşallah bu kadar emegin bosuna gitmez cabucak gelir melegin canım :Saruboceq:

tubiloshh ne yaptı acaba test yapacaktı hala ses seda yok merakediyorum walla

[color="ındigo"]canım bızım kızlar kayıp yıne valla.sen o meleklerden gÖnder bı sayfa dolusu bak nasıl doluŞÇak hepsı buaray....ayy Çok gÜzzel dıye dıye[/color].....

ninikim geçmiş olsun iyi olursun inş.

sağol canım iyiyim şu anda dün ve diğer günler berbattım bıraktım bende hapı napayım.......allah eğer bana onu nasip eidicekse hapsızda eder herşey bir sebep sadece ben buna inaıyorum.allah bişeyleri sebep ediyor yanlızca bişey gerçekleşeceği zaman...

canım ben simdi bir sureligine kacıyorum duvara 4 tane delik acmam lazım ciceklerim icin raf yapıyorum gelirim birazdan ok :)

ninik ne ilacı kullanıyordun kuzum....okuduğum kadarıyla yan etki yapmış sende aman dikkat et kendine...

Yaseminim iyiyim valla göğüs hassasiyetim dvm ediyo
Sabah da bulantım vardı ama geçti
Kanamam hala yok

aman olmasın canım rabbim meleğini sana bize bağışlasın...mucizelerimizi almasın bizden...bendede başladı yavaş yavaş bulantılar aç kalınca artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…