kızlaaaaarrrr çift çizgiyi gördüüüm :sm_cool:
hamilemiyim ben şimdiiii :1shok:
çok teşekkürler canım benim...
neyim kaçtı canım anlamadım da :))
ninik ne ilacı kullanıyordun kuzum....okuduğum kadarıyla yan etki yapmış sende aman dikkat et kendine...
OLLLLEEEEEYYYYYY BE:sm_cool:
Allahım kucağına almayı, y7ine burdan doğurdum uleynnnn diye bağırmayıdanasip etsin inş:Saruboceq:Şeniz
hayırlı olsun tubiloshh
bende şimdi yapacağım yılbaşından 2 hafta önce kürtaj olmuştum
daha 5 ay oldu doktor 2 ay sonra olabilir demişti ama ben biraz daha bekleyip aratırmaya gitmek istiyorum 3.kez kürtaj yaşadım kalp durmasından ötürü.umarım değilimdir hamile hamileysemde bu sefer bende kalsın bebeğimmm allahımmm :Saruboceq:
hayırlı olsun tubiloshh
daha 5 ay oldu doktor 2 ay sonra olabilir demişti ama ben biraz daha bekleyip aratırmaya gitmek istiyorum 3.kez kürtaj yaşadım kalp durmasından ötürü.umarım değilimdir hamile hamileysemde bu sefer bende kalsın bebeğimmm allahımmm :Saruboceq:
kızlar ben test yaptım sonucu merak eden varmı??
heyooooooooooooooooooooooo tebrikler canım yaaaaa inan cok sevindim a.s.:dance::teytey: yine bildim ben erdimi nedir yaw :roflol:
CANIM VALLA SEN DE VAR BİŞEY AMA ÇÖZEMEDİM....yerimseniben
BENİM İÇİNDE BİŞEY SÖYLESEN BE ABLAkaydirigubbakcemile3 ...........
SENCE BEN NE ZAMAN HAMİLE KALCAM İÇİNDNE NE GEÇİYOR....?
YA ŞAKAYI BIRAKALIM Bİ KENARA DA AMA CİDDEN BENİM İÇİN BİŞEY GEÇİYOR MU İÇİNDEN?sırnaşık şeysengözlerimebaksanabŞeniz
Kızlar kan değerim düşmüş isyan etmek istemiyom ama yine mi ben Allahım ya :çok üzgünüm:
Doktor c.tesi tekrar kan tahlili istedi. Kendi kendine düşücek büyük ihtimalle dedi
Kahretsin ya
Bebek falan yok çekti gitti bütün hayaller :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayırlı olsun tubiloshh
testmi yapacaksın inşallah hamilesindir
az önce gördüm seni de konuşamadık:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?