arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlaaaaarrrr çift çizgiyi gördüüüm :sm_cool:
hamilemiyim ben şimdiiii :1shok:

oleeeeeeeeeeeeeey........tubiiiiiiiiiiiii gözün aydın canım....harika bir haber sağlıcakla al kucağına tatlım....kaydirigubbakcemile5:teytey::lepi::ecrin_bebek::CüvCüv: satın kaçtı senin canım....ay çok sevindim inan yaa.....

ninik ne ilacı kullanıyordun kuzum....okuduğum kadarıyla yan etki yapmış sende aman dikkat et kendine...

KLOMEN KULLANIYORDUM CANIM YA.MAHFETTİ BENİ VALLA...BIRAKTIM ŞİMDİ İYİYİM EN AZINDAN BEYNİMDEKİ SİS GİTTİ.ŞUURSUZ GİBİ DOLANIYORDUM ETRAFTA.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun tubiloshh
bende şimdi yapacağım yılbaşından 2 hafta önce kürtaj olmuştum
daha 5 ay oldu doktor 2 ay sonra olabilir demişti ama ben biraz daha bekleyip aratırmaya gitmek istiyorum 3.kez kürtaj yaşadım kalp durmasından ötürü.umarım değilimdir hamile hamileysemde bu sefer bende kalsın bebeğimmm allahımmm :Saruboceq:

ninik ciğim çok teşekkürler canım benim...
fransiyum allahım sanada sağlıklı hamilelik verir inşallah bu defa.
şimdilik çıkmalıyım. gelirim yine. görüşürüzzz...

Canım geçmiş olsun kıyamam ya:çok üzgünüm:
İnşallah dilediğin gibi sağlıklı bi gebelik yaşarsın dualarım senle:Saruboceq:

CANIM BENİM ÜZÜLME LÜTFEN YA........İNŞALLAH SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE HAMİLELEİK GEÇİRİRSİN VE SAĞLIKLI BİR BEBİŞ ALIRSIN KUCAĞINA CANIM.:Saruboceq:

heyooooooooooooooooooooooo tebrikler canım yaaaaa inan cok sevindim a.s. :dance::teytey: yine bildim ben erdimi nedir yaw :roflol:

CANIM VALLA SEN DE VAR BİŞEY AMA ÇÖZEMEDİM....yerimseniben
BENİM İÇİNDE BİŞEY SÖYLESEN BE ABLAkaydirigubbakcemile3 ...........
SENCE BEN NE ZAMAN HAMİLE KALCAM İÇİNDNE NE GEÇİYOR....?

YA ŞAKAYI BIRAKALIM Bİ KENARA DA AMA CİDDEN BENİM İÇİN BİŞEY GEÇİYOR MU İÇİNDEN?sırnaşık şeysengözlerimebaksanabŞeniz

zamanı gelince yazıyorum canım simdilik birsey söylemek icin cok erken bekleyelim ve görelim senin icin temmuzda birseyler olacakmıs gibi geliyor bana canım :1hug: yogunlastıgı zman duygularım yazarım ben sana ok :1hug:

sağolun kızlar destekleriniz için
testimi yaptım bekledim bugün adet günüm
uzun süredir düzensizliğim vardı 2 aydır düzenli oluyordum
bu ay da hamilelik için baya şüpheleniyorum bi kaç kez kaçamak olduğu içi
bi kaçgün önce test yaptım negatifti akşama doğru nedense bi daha baktım gerçi kurumuştu ama 2.pembelik vardı.,
şimdi yine yaptım tekrar negatif diyo göğüslerimde 10gündür aşırı hassasiyet afedersiniz akntımda değişti ve fazlalaştı normale halime göre
bu aralarda keyifsiz ve aşırı uygusallığım üzerinde anlamadım ben gitti kendimi mirmirmirmir

canım iki gündür girememiştim. şimdi öğrendim.umarım kan değerlerin yükselir canım.. üzülme diyemiyorum..yaşadığım için biliyorum.. güçlü olaya çalış canım.. dualarım seninle:çok üzgünüm:

testmi yapacaksın inşallah hamilesindir
az önce gördüm seni de konuşamadık:1hug:

testmi yapacaksın inşallah hamilesindir
az önce gördüm seni de konuşamadık:1hug:

yaptım testimi ama negatif çıktı
içim nedense buruk bi sevinç kapladı
3 kez hayal kırıklığına uğradım
ALlahım yardım et sen bize
dışım biraz daha bekle içim ise
bir an önce kalmak istiyo ama korkuyprum hemd eçok senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…