elif 34
canım hoşgeldin aramıza seni listeye alayımmı
inşalla cnm ama benım mığdem yanıyor kazınıyor ve asırı gazım oluyor bu belırtı olabılır mı acabaa
Ben test falan hiç yapmıyorum:)aşılama oldum yine yapmadım sabırla bekledim .O kadar çok negatif ,silik çizgi gördümkii hepsiii çöpeee gitti :)ben küsüm testlere:dilcikar:
Panati benim cumartesi günü kırmızı kart :):1rolleyes:
ya kızlar az önce sağ kasığım çamaşır asarken acayip kasıldı.siz de de kabızlık varmı peki?ben 2 gündür tuvalete çıkamadım mesela söylemesi ayıptırhalbuki adet olucağım zaman ishal olurum genelde.jasmincim bence test yapma adetinin ilk gününe kadar.
benim günüm 1 mayısta ama belirtilerin şimdiden başlaması lazımdı başlamadı inşallah bu ay yüzümüz güler geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay gerçek gebelik yaşamak istiyorum :)
kızlar ben mevzuuyu anlamadım pıtpıt olunca noluyoooo
arkadaşlar bu pıt pıt olayı ne banada anlatırmısınız
Slm arkadaşlar ne zamandır sizi takip ediyorum. İnşallah Allah hepimize nasip eder hayırlı bir melek :) benim de adet günüm 14 nisandı ama olmadım 13 ve 15 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı bu günde pembe bir akıntı geldi. adet oluyorum sandım. Ne olduğunu anlayamıyorum bel ağrısı ve uykumda var. Ne diyelim herşeyin hayırlısı olsun.
ayy off beklemek ne zor gunum yarin ama benim 5 gundur karnimin alti sert gaz problemim bide goguslerim sertlesiyo sonra geri iniyo ama aciyo suan biraz uclari koyulasmis kasigim diger gunlerdeki gibi agriyo ama bugun bacakalrim biraz fazla agriyo insalah kirmizilari gormem sabah ve diger gunler hayirlisi
ayy off beklemek ne zor gunum yarin ama benim 5 gundur karnimin alti sert gaz problemim bide goguslerim sertlesiyo sonra geri iniyo ama aciyo suan biraz uclari koyulasmis kasigim diger gunlerdeki gibi agriyo ama bugun bacakalrim biraz fazla agriyo insalah kirmizilari gormem sabah ve diger gunler hayirlisi
hoşgeldin elif sende sabırsızsın yani benim gibi kaydirigubbakcemile3 ben dayanamayıp testi dokuz gün öncesinden yaptım tabi bendede sonuç negatif kaydirigubbakcemile3 bazıları diyorki adetten bir hafta sonra çıkıyomuş bazılarındada adetten bir gün önce bile çıkıyomuş herkeste farklı farklı canım inşallah sendede öledir ve hamişsindirr:Saruboceq: ama bu olayı kafana taktıysan stres felan oda adetini geciktirmiş ve düzenini bozmuş olabilir canım tabi inşallah böle değildir temennim
haklısın beklemek kolay değil gerçekten ama bu heycan bile güzelsen şanslısın bi günün kalmış benim daha altı gün var ben napayım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?