arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Slm arkadaşlar ne zamandır sizi takip ediyorum. ınşallah Allah hepimize nasip eder hayırlı bir melek :) benim de adet günüm 14 nisandı ama olmadım 13 ve 15 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı bu günde pembe bir akıntı geldi. adet oluyorum sandım. Ne olduğunu anlayamıyorum bel ağrısı ve uykumda var. Ne diyelim herşeyin hayırlısı olsun.

kusura bakmayın tam olarak ne yapacağımı anlayamadım da buraya yazışarak konuşuyoruz değil mi? Bu sayfalardan.
Sağol Nagihan...

inşalla cnm ama benım mığdem yanıyor kazınıyor ve asırı gazım oluyor bu belırtı olabılır mı acabaa

herşey olabilir canımmm çok fazla ümitlide olma hayal kırıklığı yaşamamak için ama ümidinide kaybetme azıcık sabır edicezzz napak :lepi:

canım yaa ümidini kaybetme lütfen en hayırlısı olsun inşallah ama hayırlı olan tez zamanda bebişlerimize kavuşmak olsun inşallaaahhhh :Saruboceq:

hadi yaaa senin son günlerin ama dimi benim daha altı gün var adetime henüz öle bi durumum yok yani kabızlık gibii ayyy yoksa hamiş diilmiyim yawww bak yine umudum gitti

benim günüm 1 mayısta ama belirtilerin şimdiden başlaması lazımdı başlamadı inşallah bu ay yüzümüz güler geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay gerçek gebelik yaşamak istiyorum :)

inşallah canım inşallah hepimizin temennisi o rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize hepimizi :Saruboceq:

elifcim sayfayı yukarıda f5 yazıyorya oraya tıkla değişir önemli değil hepimiz aynı olduk sormak istediğin birşey olursa sor canım

kızlar ben mevzuuyu anlamadım pıtpıt olunca noluyoooo

arkadaşlar bu pıt pıt olayı ne banada anlatırmısınız

canım aryaa arkadaşımızın bir arkadaşı hamileyken karnına tv kumandasını koymuş sonra kumanda pıt pıt atmış o dönem aryaa hamiş diilmiş oda denemiş öle bişi olmamış ama bu sefer koyduğunda ondada pıt pıt atmış yani hamiş olabiliceğimizin geyik bir göstergesi gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben yaptım ama gülmekten kumanda sallandı durdu anlayamadım tam olarak attımı diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin elif sende sabırsızsın yani benim gibi kaydirigubbakcemile3 ben dayanamayıp testi dokuz gün öncesinden yaptım tabi bendede sonuç negatif kaydirigubbakcemile3 bazıları diyorki adetten bir hafta sonra çıkıyomuş bazılarındada adetten bir gün önce bile çıkıyomuş herkeste farklı farklı canım inşallah sendede öledir ve hamişsindirr:Saruboceq: ama bu olayı kafana taktıysan stres felan oda adetini geciktirmiş ve düzenini bozmuş olabilir canım tabi inşallah böle değildir temennim

ayy off beklemek ne zor gunum yarin ama benim 5 gundur karnimin alti sert gaz problemim bide goguslerim sertlesiyo sonra geri iniyo ama aciyo suan biraz uclari koyulasmis kasigim diger gunlerdeki gibi agriyo ama bugun bacakalrim biraz fazla agriyo insalah kirmizilari gormem sabah ve diger gunler hayirlisi

haklısın beklemek kolay değil gerçekten ama bu heycan bile güzel sen şanslısın bi günün kalmış benim daha altı gün var ben napayım kaydirigubbakcemile3

Anne adayları

semyelim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,14

elif34,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,14

bumuyani,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

sweetbaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

minikkuş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

dudi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

özers,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

zeliha t37,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

kadişim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

pringles,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

der35,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

ecem1912,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

inceçeşme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

balsurat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

dila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

esma3a3a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

panati,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

ayca,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,20

muzurperi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,22

çikolata,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

ümitcan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

kızlar bekliyorum sizi

Son düzenleme:

Cnm benimde yarın umarım görmeyizzzzz.göğüslerimin kenarında ince bir koyulaşma gördüm bende sanki kasığıma bişiler batıo sürekli bu ay hastalanırsam birdaha hiç bir belirtiye inanmıcam kızlar:1no2:

sağol canım :) burda olmak güzel gerçekten, daldan düşenin halinden daldan düşen anlarmış :) evt çok kafamıza takıyoruz rahat olmak lazım aslında ama ben de artık rahat olucam, öyle iki günün biri testle moralimizi bozuyoruz haklısın Jasmin... Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

haklısın beklemek kolay değil gerçekten ama bu heycan bile güzel sen şanslısın bi günün kalmış benim daha altı gün var ben napayım kaydirigubbakcemile3

evet bu heyecanda gercekten cok farkli hem korku hem heyecan hayirlisi olsun napalim beklicez ben test icin 1 hafta daha beklicem ama kan testi yaptiracam eczaneyi gidip test almakta sorun dil problemim var finlandiyadayimda esimede suan demek istemiyom heveslenmesin diye onun icin direk kan testi yaptiracam yani bende beklicem kirmizilari gormessem 1 haftakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…