arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

TŞR bukonuya açıklık getirdiğin için bende birdahaki ay deneyeyim bakalım artık toptan kafayı yedik benim eşim beni akıl hastanesine götürecek sizede randevu alayımmı gitmişken:çok üzgünüm::1shok:

bu arada ben hastalanacağım zaman acayip tatlı yerim eşim çikolata almış kayınvalde sütlaç yollamış ağzıma sürmedim normalda dayanamam.pskolojikse bunlar benim pskolojik sorunlarım var galibafisfisfis ya da başka bir rahatsızlığım var.ama ben hamile olmayı umuyorumbenneyaptımki

aynen bendede batmalar oluyo canim hayirlisi.

bana al cnm delikafadulden

evet doğru canım gerçekten birileriyle senle aynı durumda olan birileriyle paylaşmak çok güzel birlikte sayıyoruz günlerimizi ve aynı amaç için :CüvCüv: ben sana diyorum ama ben senden sabırsızım zor tutuyom test alıpta yapmamak için kaydirigubbakcemile3

evet banada al valla birileri görse zaten tırlattı diyecek bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar sizdede göğüslerinizde damarlar oluştumu bende 2aydır duruyor gitmediler merak ettim

sen en iyisimi gitmişken iki tane test al bulunsun ve dediğin gibi bencede adetinden bi kaç gün sonra yaparsın canım geçerse eğer inşallah hamişsindir tatlımmmm amiinnn:Saruboceq::CüvCüv: zaten predictor dersin ingilizce olduğu için anlarlar herhalde

bnde öyle umuyorum canım bendeeeeee şakkıdı

eeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveet hadi bunuda takın kafaya hamilelik belirtisi çok insandan duydum ve hamile kaldılar ama ben kalamadım

eeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveet hadi bunuda takın kafaya hamilelik belirtisi çok insandan duydum ve hamile kaldılar ama ben kalamadım

bedenimi hiç bu kadar dinlememiştim zaten sırnaşık şey belli olmaz orası be canım belkide şu an karnında bi bebiş var bilemeyizzzz olmayadabilir ama oladabilir yane şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…