canım aryaa arkadaşımızın bir arkadaşı hamileyken karnına tv kumandasını koymuş sonra kumanda pıt pıt atmış o dönem aryaa hamiş diilmiş oda denemiş öle bişi olmamış ama bu sefer koyduğunda ondada pıt pıt atmış yani hamiş olabiliceğimizin geyik bir göstergesi gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben yaptım ama gülmekten kumanda sallandı durdu anlayamadım tam olarak attımı diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cnm benimde yarın umarım görmeyizzzzz.göğüslerimin kenarında ince bir koyulaşma gördüm bende sanki kasığıma bişiler batıo sürekli bu ay hastalanırsam birdaha hiç bir belirtiye inanmıcam kızlar:1no2:
bana al cnm delikafaduldenTŞR bukonuya açıklık getirdiğin için bende birdahaki ay deneyeyim bakalım artık toptan kafayı yedik benim eşim beni akıl hastanesine götürecek sizede randevu alayımmı gitmişken:çok üzgünüm::1shok:
sağol canım :) burda olmak güzel gerçekten, daldan düşenin halinden daldan düşen anlarmış :) evt çok kafamıza takıyoruz rahat olmak lazım aslındaama ben de artık rahat olucam, öyle iki günün biri testle moralimizi bozuyoruz haklısın Jasmin... Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
TŞR bukonuya açıklık getirdiğin için bende birdahaki ay deneyeyim bakalım artık toptan kafayı yedik benim eşim beni akıl hastanesine götürecek sizede randevu alayımmı gitmişken:çok üzgünüm::1shok:
evet bu heyecanda gercekten cok farkli hem korku hem heyecan hayirlisi olsun napalim beklicez ben test icin 1 hafta daha beklicem ama kan testi yaptiracam eczaneyi gidip test almakta sorun dil problemim var finlandiyadayimda esimede suan demek istemiyom heveslenmesin diye onun icin direk kan testi yaptiracam yani bende beklicem kirmizilari gormessem 1 haftakaydirigubbakcemile5
kızlar sizdede göğüslerinizde damarlar oluştumu bende 2aydır duruyor gitmediler merak ettim
bana al cnm delikafadulden
bu arada ben hastalanacağım zaman acayip tatlı yerim eşim çikolata almış kayınvalde sütlaç yollamış ağzıma sürmedim normalda dayanamam.pskolojikse bunlar benim pskolojik sorunlarım var galibafisfisfis ya da başka bir rahatsızlığım var.ama ben hamile olmayı umuyorumbenneyaptımki
kızlar sizdede göğüslerinizde damarlar oluştumu bende 2aydır duruyor gitmediler merak ettim
kız aryaa biz bu ay çatlamassak iyidir bide bu ay çıkmazsa bir ayda böyle nasıl geçer bilmiyorummmm kaydirigubbakcemile3
eeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveet hadi bunuda takın kafaya hamilelik belirtisi çok insandan duydum ve hamile kaldılar ama ben kalamadım
canım sen nezamandır istiyorsun:CüvCüv:
cnm bende de var damarlar ama geçen ayda vardı.o yüzden belirtilerin içinde olsada pek güvenilmio damarlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?