kız aryaa biz bu ay çatlamassak iyidir bide bu ay çıkmazsa bir ayda böyle nasıl geçer bilmiyorummmm kaydirigubbakcemile3
bedenimi hiç bu kadar dinlememiştim zaten sırnaşık şey belli olmaz orası be canım belkide şu an karnında bi bebiş var bilemeyizzzz olmayadabilir ama oladabilir yane şutarafagitti
ben alışkınım kendimi dinlemeye hüsrana uğramaya inşallah hamilesinizdir hepiniz karnın altında aşağıya doğru çizgi varmı kirpiklerin birbirine girdimi
katılıyorum cnm sana sanırım yine burda geçiceka.s ama inşallah keselerden ultrasyonlardan bahsederiz birdahaki ay.:CüvCüv:
ben 5senedir istiyorum ve heray test yapmaktan bıktım artık eczaneye gidemiyorum değişik yerlere gidip alıyorum buayda aldım yapamadım 2gün erken geldi
aryaa senin adet günün geçtimi tekrarmı idrar testi yapıcaksın CADIARZU
üzülme canım vardır bir hayır kafana takma bak gerçekten bir ayda test yapma bakem adetini bekleme ve çok fazla bu konunun üstüne düşme
bi çizgi var ama donumun lastiğinden iz çıkmış onun çizgisi kaydirigubbakcemile3 kirpiklerede dikkat etmedimCADIARZU
ben 5senedir istiyorum ve heray test yapmaktan bıktım artık eczaneye gidemiyorum değişik yerlere gidip alıyorum buayda aldım yapamadım 2gün erken geldi
nagihan ablacım benimde 23 de bakalım ne olcak 1 hafta var geçmek bilmiyo
ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:roflol: nagihancım o çizgi bende ilk hamilelikten kaldı geçmedi biliomusun cidden öle bi çizgi oluo.
ahhhh ah olmuyor işte diyorumya kafayı yedim çokzor ameliyat bile oldum meleğime kavuşmak için aşılamada yaptırdım gene hüsran allah sabır versin hayırlısını versin:ecrin_bebek:
bacım sen daha önce hamilelik geçirdinmi oçizgi nasıl oluyor göğüslerde damarlar oluştumu sabahları daha belirgin oluyormuş doğrumu
aryaa slm cnm bursanın neresindensin bende bursalıyım evlendim kocaeline geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?