arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kız aryaa biz bu ay çatlamassak iyidir bide bu ay çıkmazsa bir ayda böyle nasıl geçer bilmiyorummmm kaydirigubbakcemile3

katılıyorum cnm sana sanırım yine burda geçiceka.s ama inşallah keselerden ultrasyonlardan bahsederiz birdahaki ay.:CüvCüv:

bedenimi hiç bu kadar dinlememiştim zaten sırnaşık şey belli olmaz orası be canım belkide şu an karnında bi bebiş var bilemeyizzzz olmayadabilir ama oladabilir yane şutarafagitti

ben alışkınım kendimi dinlemeye hüsrana uğramaya inşallah hamilesinizdir hepiniz karnın altında aşağıya doğru çizgi varmı kirpiklerin birbirine girdimi

ben alışkınım kendimi dinlemeye hüsrana uğramaya inşallah hamilesinizdir hepiniz karnın altında aşağıya doğru çizgi varmı kirpiklerin birbirine girdimi

bi çizgi var ama donumun lastiğinden iz çıkmış onun çizgisi kaydirigubbakcemile3 kirpiklerede dikkat etmedimCADIARZU

ben 5senedir istiyorum ve heray test yapmaktan bıktım artık eczaneye gidemiyorum değişik yerlere gidip alıyorum buayda aldım yapamadım 2gün erken geldi

ben 5senedir istiyorum ve heray test yapmaktan bıktım artık eczaneye gidemiyorum değişik yerlere gidip alıyorum buayda aldım yapamadım 2gün erken geldi

üzülme canım vardır bir hayır kafana takma bak gerçekten bir ayda test yapma bakem adetini bekleme ve çok fazla bu konunun üstüne düşme

siyah çizgi donun lastiği değil daha sonra çıkar belki hahhaaaa ay çok komiğiz yaaaaaaaaaaaaa

aryaa senin adet günün geçtimi tekrarmı idrar testi yapıcaksın CADIARZU

cnm benim adet günüm yarın bu arada senin daha ilkayınmış cnm ondandır bu sabırsızlığın bende ilk karar verdiğimizde sanki hemen kalmışım gibi hissetmiştim 1.ayda bu siteyi keşfettim hiç çıkmadım kalammayınca 2.ay o kadar üstünde düşmedim ramazan ayıydı kaldım.hatta ummuyordum.ama şimdi bu 3.ayım geçen seferki gibi hemen kalamadım:çok üzgünüm:

üzülme canım vardır bir hayır kafana takma bak gerçekten bir ayda test yapma bakem adetini bekleme ve çok fazla bu konunun üstüne düşme

ahhhh ah olmuyor işte diyorumya kafayı yedim çokzor ameliyat bile oldum meleğime kavuşmak için aşılamada yaptırdım gene hüsran allah sabır versin hayırlısını versin:ecrin_bebek:

bi çizgi var ama donumun lastiğinden iz çıkmış onun çizgisi kaydirigubbakcemile3 kirpiklerede dikkat etmedimCADIARZU

ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:roflol: nagihancım o çizgi bende ilk hamilelikten kaldı geçmedi biliomusun cidden öle bi çizgi oluo.

Hayırlısı İnşallah Canım, Allah en kısa zamanda kavuştursun meleğine, hepimiz aynıyız, ben de farklı eczanelerden alıyorum testleri, görüpte yine geldi demesinler diye. Sıkma canını ne yapalım bizimde imtahanımız bu. Olacak inşallah ama naz yapıyorlar.

ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:roflol: nagihancım o çizgi bende ilk hamilelikten kaldı geçmedi biliomusun cidden öle bi çizgi oluo.

bacım sen daha önce hamilelik geçirdinmi oçizgi nasıl oluyor göğüslerde damarlar oluştumu sabahları daha belirgin oluyormuş doğrumu

ahhhh ah olmuyor işte diyorumya kafayı yedim çokzor ameliyat bile oldum meleğime kavuşmak için aşılamada yaptırdım gene hüsran allah sabır versin hayırlısını versin:ecrin_bebek:

cnm genelde umudunu yitirip vazgeçenler hamile kalıomuş biliomusun kafaya takmak çok etkiliomuş yani.benim çok yakınım var bu durumda olan ama eninde sonunda hepsi birbebek sahibi oldular.orası kapalı kutu ALLAH nasıl isterse öyle oluyor dr hiçbirşey yapamıyorlar ve bilemiyorlar.bana bir dr öle demişti hamilelikte ne olacağını bilmemiz imkansız dedi.hem bu konularda o kadar mucizevi şeyler duyuyor ve tvlerde de görüyorumki gerçekten bir bebek yiyecek ekmeği varsa gelio.Allahım sanada vericek buna yürekten inanıyorum seni sınıyor isyan edicekmisin die.sabredip muradına ericeksin.

doğru elifcim bekletiyorlar annesini sabırla bekliyoruz sen nezamandır istiyorsun nekadarlık evlisin

bacım sen daha önce hamilelik geçirdinmi oçizgi nasıl oluyor göğüslerde damarlar oluştumu sabahları daha belirgin oluyormuş doğrumu

geçirdim bacım ama 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum.o zaman hiç hamilelk belirtim olmadı günüm geçtikten sonra göğüslerimde kabarmalar karnımın altında şişlik oldu.başkada hiçbişi olmadı birde uyku var o kadar.

sağol canım isyan etmiyorum bazen çok kütü oluyorum sakin oldiyorum kendi kendime sadeceniye istemeyene veriyorsun biz parçalanıyoruz bize vermiyorsun diyorum allahın işine karışılmaz onasıl biliyorsa öyle yapar diyorum işte vakit geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…