arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benimde içimden erkek olursa talha kız olursada duru ismini çok beğenirim küçüklüğümden beri o zamanlar yedi tepe istanbul diye bi trt dizi vardı izlermiydiniz bilmem orda çok etkilenmiştim o isimden..tabi ben iki isim koymadan yanayım......bunların yanına birer isim daha olucak

duru ismini ben de çok seviyorum agustosta ablamın kızı olacak o koymayı düşünüyo

eşimin işi için buradayız 3 yıldır çok sık gidip geliyoruz 3 senedir ilk defa 6 aydır ayrıyım izmirimden çok özledim ama çokk özledimm burnumda tütüyor o güzel kokusuu eşim denz astsubay olduğu için biz böle diyar diyar geziyoruz malesef.... ((hatta izmire gelmeyi düşünüyorum 15inden sonra bakalım inşallah nasipse gelicem kuzenim ankarada asker oda izin aıcak çünkü öle izmirde buluşucaz benim içinde kokusunu şölee güzelce içine çek cnm benim (((

bu arada kittycim bartunun anlamı güçlü kuvvetli ama ansiklopedilerdede en eski türk han kaanlarından diye geçiyor bende çok beğeniyorum oğlumun ismini...

ay canım benim ya ne kötü ama bak güzel yanlarıda var.ne güzel türkiyenin heryerini geziyorsun işte bu fırsatla...tabi çok zor farkındayım ama kendini böyle teselli etmek en güzeli

zaten beklemıyodum da çok uzulmedımm ya nasip daha vaktı var herhalde

TABıKı CANIM VAKTı VAR ZAMANI VAR ONUN HERŞEYı BELLı NE ZMAN GELCEK NASIL GELCEK HERŞEY YAZILI ÇıZıLı BıZ SADACE ROLLERıMıZı OYNUYORUZ ıŞTE....ALLAH CÜMLEMıZıN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSıN..:Saruboceq:

CANIM KAÇ GÜNLÜK Bı GECıKME OLDU SENDE....?

orasıı öle heryeri geziyoruz dolaşıyoruz fakat tam alıştık derken bi tayin aydaa gene taşın yine alış :)) emekliliğe kadar böleyizz ama olsun sağlık olsun napalım bölede mutluyuz en azından

kıslarr eşim aradı şimdi değeri soylemedi ama doktor bebiş yok demiş adeti beklicez artık

Cnm bende regl tarihinden önce kan testi yaptırmıştım 1,57 negatif çıkmıştı.
Ama bak halen gebelik belirtilerim devam ediyor,reglde olmadım.
Canını sıkma bekle biraz daha:1hug:

orasıı öle heryeri geziyoruz dolaşıyoruz fakat tam alıştık derken bi tayin aydaa gene taşın yine alış :)) emekliliğe kadar böleyizz ama olsun sağlık olsun napalım bölede mutluyuz en azından

evet canım ne zor ya zaten alışma süren bi o kadar zor.alıştıktan sonra yeni bir yere alış hepten zor.severek mi evlendin eşinle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…