benimde içimden erkek olursa talha kız olursada duru ismini çok beğenirim küçüklüğümden beri o zamanlar yedi tepe istanbul diye bi trt dizi vardı izlermiydiniz bilmem orda çok etkilenmiştim o isimden..tabi ben iki isim koymadan yanayım......bunların yanına birer isim daha olucak
eşimin işi için buradayız 3 yıldır çok sık gidip geliyoruz 3 senedir ilk defa 6 aydır ayrıyım izmirimden çok özledim ama çokk özledimm burnumda tütüyor o güzel kokusuu eşim denz astsubay olduğu için biz böle diyar diyar geziyoruz malesef....((hatta izmire gelmeyi düşünüyorum 15inden sonra bakalım inşallah nasipse gelicem kuzenim ankarada asker oda izin aıcak çünkü öle izmirde buluşucaz benim içinde kokusunu şölee güzelce içine çek cnm benim (((
kızlar ben camasırları serip geliyorum birazdan :)
kıslarr eşim aradı şimdi değeri soylemedi ama doktor bebiş yok demiş adeti beklicez artık
OLSUN CANIM ÜZÜLME HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKKİ.....ÖNÜMÜZDEKİ AYA İNŞALLAH CANIM....:teselli:
zaten beklemıyodum da çok uzulmedımm ya nasip daha vaktı var herhalde
kıslarr eşim aradı şimdi değeri soylemedi ama doktor bebiş yok demiş adeti beklicez artık
orasıı öle heryeri geziyoruz dolaşıyoruz fakat tam alıştık derken bi tayin aydaa gene taşın yine alış :)) emekliliğe kadar böleyizz ama olsun sağlık olsun napalım bölede mutluyuz en azından
forevercim üzme kendini inşallah en yakın zamanda ii hbrlerini alırız cnm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?