doğru elifcim bekletiyorlar annesini sabırla bekliyoruz sen nezamandır istiyorsun nekadarlık evlisin
sağol canım isyan etmiyorum bazen çok kütü oluyorum sakin oldiyorum kendi kendime sadeceniye istemeyene veriyorsun biz parçalanıyoruz bize vermiyorsun diyorum allahın işine karışılmaz onasıl biliyorsa öyle yapar diyorum işte vakit geçiriyorum
cnm benim adet günüm yarın bu arada senin daha ilkayınmış cnm ondandır bu sabırsızlığın bende ilk karar verdiğimizde sanki hemen kalmışım gibi hissetmiştim 1.ayda bu siteyi keşfettim hiç çıkmadım kalammayınca 2.ay o kadar üstünde düşmedim ramazan ayıydı kaldım.hatta ummuyordum.ama şimdi bu 3.ayım geçen seferki gibi hemen kalamadım:çok üzgünüm:
ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:roflol: nagihancım o çizgi bende ilk hamilelikten kaldı geçmedi biliomusun cidden öle bi çizgi oluo.
Yarın listeden çıkıcam gibi görünüyor..Bağırsaklar sinyali verdi.:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
selam arkadaşlar benide ekleyinn benimde 5 günüm kaldı 22 nisandaaa
1 haftadır hafif baş dönmelerim var hafif hafif batmalar var ama bu belirtiler her ay var bende :)))))))
ama çok heyecanlıyım bu ayy çoooooookkkkk
hayırlısı olsun canım aynı tarihteymiş günümüz 23 nisan çocuk bayramında inşallah bi bebiş haberi alırız kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?