arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

doğru elifcim bekletiyorlar annesini sabırla bekliyoruz sen nezamandır istiyorsun nekadarlık evlisin

ben iki buçuk yıllık evliyim canım 5 aydır istiyoruz. üç ay önce kmyasal gebelik geçirdim, o çok üzdü beni, tutunamadı diye çok üzüldüm. ama yavaş yavaş atlattım nasibi yokmuş dedim. ama işte sonrasında daha bir hevesle istedim. Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize İnş.

arkadaşlar ben çıkıyorum eşim sinirlenmeye başladı ters ters bakıyor manalı konuşuyor birazda onla vakit geçireyim hepinize iyi geceler yarın görüşürüz bayyyyyyyyyyyylülülülülülü

şu ana kadar başıma ne kötü olay geldiysse hep sonu hayırla bitti.o yüzden hep hayırlısı diorum.senin içinde öyle diorum cnm bir ayda umursamamayı dene biliyorum zor ama at kafandan baakalım.stres çok etkiliomuş.

hadi yaaa inşallah bu ay yüzümüz güler canım haklısın belkide benim ilk ayım olduğu için bir oyun gibi geliyo bana ama olsun olmassa çok çok üzülmücem tabi biraz hüsrana uğrarım ama umudumu kaybetmem canım merak etme doğru zamanda seninde olucak bebişin

iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin benim kocişte başladı sinirlenmeye hadi yat artık diyor kaydirigubbakcemile3

Yarın listeden çıkıcam gibi görünüyor..Bağırsaklar sinyali verdi.:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

selam arkadaşlar benide ekleyinn benimde 5 günüm kaldı 22 nisandaaa
1 haftadır hafif baş dönmelerim var hafif hafif batmalar var ama bu belirtiler her ay var bende :)))))))
ama çok heyecanlıyım bu ayy çoooooookkkkk

selam arkadaşlar benide ekleyinn benimde 5 günüm kaldı 22 nisandaaa
1 haftadır hafif baş dönmelerim var hafif hafif batmalar var ama bu belirtiler her ay var bende :)))))))
ama çok heyecanlıyım bu ayy çoooooookkkkk

hayırlısı olsun canım aynı tarihteymiş günümüz 23 nisan çocuk bayramında inşallah bi bebiş haberi alırız kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar ben saydim bu gunleri bugun 17 nisan adet gunum yani bugun ama suana kadar gormedim umarim gormem kirmizilari batmalar var hafifi gogus agrisi ama testi haftaya bigun yaptirrim

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar moralm çok bozuk bu sabah hastalandım.artık hiç bir belirtiye inanmıcam hatta testlerede.:çok üzgünüm:inşallah siz güzel haberler verirsiniz:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…