arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Hamilelikte progesteron artışı oluyor,bu yüzden uykuya eğilim artıyor..Bu belirtileriden biri..Uyku durumunuz nasıl kızlar ?

Kızlar ben geldim gitmişsiniz neyse,
Kitty içim eridi valla ne güzel yapmışsın öle, yaratıcı hatunsun vesselamalkisalkisalkis
Testi negatif çıkan arkadaşlar hiç dert etmeyin lütfen bizler K.K. kızları olarak yanınızdayız:teselli:
Temmuzda patlama olucak üzülmeyin nolur:teselli:

Hamilelikte progesteron artışı oluyor,bu yüzden uykuya eğilim artıyor..Bu belirtileriden biri..Uyku durumunuz nasıl kızlar ?

yaaaaa bende çokk oluyor uyku ne kadar uyursam uyuyım genede uykum çok oluyorrrr yoksa hamilemiyim :)))??????????????????????????:CüvCüv: inşallahhhhhhhh

ewt cnm benim temmuzda patlama olucakk çok çalışalım kızlarrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şey :roflol::roflol:

slm kızlar a.s.

test yaptım negatif cıktı diye üzülmeyin :teselli:
kızlar beni örnek alın iki gune bir yapıyorum hala birsey yok adette yok bebekte yok onun icin erken diye cıkmamıs olabilir beklicez görecez hemen öyle yelkenleri suya indirmek yok kaydirigubbakcemile
forevercım üzüldüm belki supriz yapar diye dusunmustum :teselli: degerin kac cıkmıs gerci daha senin icin erken bekle canım ya hemen pes etme :1hug:

h.b canım ne olsun ya ıyı gıdıyo dıyelım kociş geldi belkı kıttynın dediği gibi bi süpriz bekledim ama malesef değerim yazmıyo kagıttakaydirigubbakcemile3

sıkma canını bencede erken olabilir belki sen yinede hareketlerine çok dikkat et hamileymişsin gibi ama gelirsede bu ay çok iş düşüyor bizee :)))) bakalım benim ne olcak yarın adet günüm normalde bu gece gelmesi lazım gece 12den sonra geliyor çünküü hemen hazır oluyor benimki :))))gününü zamanını çok ii biliyor :roflol:

yaaaaa bende çokk oluyor uyku ne kadar uyursam uyuyım genede uykum çok oluyorrrr yoksa hamilemiyim :)))??????????????????????????:CüvCüv: inşallahhhhhhhh

Hadi inşallah canım.Hamileyken ben de acaip uyurdum..Bazan günde sadece 4-5 saat uyanık kaldığım oluyordu kaydirigubbakcemile3

pes edermiyim fıstık him sadece 0.100 un altında yazıyo deger. ben de çok bekledim süprizi ama belki ben ona yaparım belli mi olur dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu sefer inş bi 9 ay falan hazır olmazlar kaydirigubbakcemile3

gülşahcım inşallah olmazsın:Saruboceq: gelmesin kırmızlar kov gitsin olurmu zemuszemus

pes edermiyim fıstık him sadece 0.100 un altında yazıyo deger. ben de çok bekledim süprizi ama belki ben ona yaparım belli mi olur dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erkek milleti zaten supriz yapamayıda beceremezler :roflol:en guzel suprizi size bebişiniz yapsın insallah
:1hugpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…