Hamilelikte progesteron artışı oluyor,bu yüzden uykuya eğilim artıyor..Bu belirtileriden biri..Uyku durumunuz nasıl kızlar ?
Kızlar ben geldim gitmişsiniz neyse,
Kitty içim eridi valla ne güzel yapmışsın öle, yaratıcı hatunsun vesselamalkisalkisalkis
Testi negatif çıkan arkadaşlar hiç dert etmeyin lütfen bizler K.K. kızları olarak yanınızdayız:teselli:
Temmuzda patlama olucak üzülmeyin nolur:teselli:
kızlar neredesinizzzzzzzzzzzzzzzz
ben geldim burdayız canım
h.g cnm nbr nasıl gidiyor???
h.b canım ne olsun ya ıyı gıdıyo dıyelım kociş geldi belkı kıttynın dediği gibi bi süpriz bekledim ama malesef değerim yazmıyo kagıttakaydirigubbakcemile3
yaaaaa bende çokk oluyor uyku ne kadar uyursam uyuyım genede uykum çok oluyorrrr yoksa hamilemiyim :)))??????????????????????????:CüvCüv: inşallahhhhhhhh
Kitty var sende bi iş bence, hadi hayırlısı....
slm kızlar a.s.
test yaptım negatif cıktı diye üzülmeyin :teselli:
kızlar beni örnek alın iki gune bir yapıyorum hala birsey yok adette yok bebekte yok onun icin erken diye cıkmamıs olabilir beklicez görecez hemen öyle yelkenleri suya indirmek yok kaydirigubbakcemile
forevercım üzüldüm belki supriz yapar diye dusunmustum :teselli: degerin kac cıkmıs gerci daha senin icin erken bekle canım ya hemen pes etme :1hug:
sıkma canını bencede erken olabilir belki sen yinede hareketlerine çok dikkat et hamileymişsin gibi ama gelirsede bu ay çok iş düşüyor bizee :)))) bakalım benim ne olcak yarın adet günüm normalde bu gece gelmesi lazım gece 12den sonra geliyor çünküü hemen hazır oluyor benimki :))))gününü zamanını çok ii biliyor :roflol:
pes edermiyim fıstık him sadece 0.100 un altında yazıyo deger. ben de çok bekledim süprizi ama belki ben ona yaparım belli mi olur dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?