arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

erkek milleti zaten supriz yapamayıda beceremezler :roflol:en guzel suprizi size bebişiniz yapsın insallah
:1hugpuyorumnanaktan[/QUOTE]

çok dogru valla benım koca zaten hiç anlamıyo 29 unda evlilik yıldönümümüz.bakalım nasıl bı supriz yapacak bana. ben de bu yuzden bu ay olmasını çok istiyorum harika bi hediye olur dimikıslar meleği ve annesikaydirigubbakcemile3

kıslar kayboldunuz yıne ben yatıyorum şekerler yarın görüşürüz iyi çalışmalar pardon iiyi gecelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah olmam cnm benim kovuyorum zaten inşallah bırakırlar peşimi...:roflol:

yatak odasına tranfer oldum canım :roflol: iyigeceler insallah bebişin evlilik yıl dönümü hediyesi olarak gelir opuyorumnanaktan
kov gülşahcım kov gitsin pis sey:roflol::roflol:

kızlar canınızı sıkmak istemem ama paylaşmak istedım bugun 2-3 damla kahverengı lekem geldı.. çok korkuyorum yarın dr. gıtcem .. nolur bana dua edın ..

kızlar canınızı sıkmak istemem ama paylaşmak istedım bugun 2-3 damla kahverengı lekem geldı.. çok korkuyorum yarın dr. gıtcem .. nolur bana dua edın ..

üzüldüm canım ya :çok üzgünüm: uzanıp dinlenmeye calıs canım ayakta fazla kalıp kendini yorma :teselli: korkmada melegin yerleşmeye calısıyordur annecigi :Saruboceq::1hug:

inş. cnm ya bugun itibarıyle sat göre 5+1 yerleşme falan bitmemişmidir çoktan anlamadım gitti ... ALLAH ım inş. kesilir sabaha bişiciğim kalmaz ..

yatak odasına tranfer oldum canım :roflol: iyigeceler insallah bebişin evlilik yıl dönümü hediyesi olarak gelir opuyorumnanaktan
kov gülşahcım kov gitsin pis sey:roflol::roflol:

inşallah hem evlilik yıldönümü hediyesi hemde doğum günü hediyesi olucak bakalım ne olucak :Saruboceq:

inş. cnm ya bugun itibarıyle sat göre 5+1 yerleşme falan bitmemişmidir çoktan anlamadım gitti ... ALLAH ım inş. kesilir sabaha bişiciğim kalmaz ..

canım hamilelerin cogu yasıyormus bunu rahat ol uzat ayaklarını uzanıp dinlen :1hug: inşallah canım dualarım sizinle

Hafif koyu renkli kanama varlığında ağır fiziksel aktivite kısıtlaması genelde yeterli olur. Bu gibi durumlarda kişi günü genelde yatakta dinlenerek geçirmeli, eğer çalışıyorsa kanama tamamen kesilene kadar çalışmaya ara vermelidir. Yemek yemek ve tuvalete gitmek dışında yataktan pek fazla çıkmamak uygun bir yaklaşım olacaktır.

Kanamanın daha şiddetli olduğu durumlarda ise kesin yatak istirahati gereklidir. Böyle bir durumda kişinin hastaneye yatırılarak izlenmesi daha uygun olur. Hasta yemek yemek ve tuvalate gitmek için dahi yataktan çıkmaz. Tüm ihtiyaçlarını yatakta giderir.

iyigeceler gulsahcım yarın görüsürüz insallah uyumadan önce beyazgelincik icin dua etmeyi unutma lütfen

kızlar tşk ederim rahatlattınız benı kıttycm bende aynı satırları okuyordum :) kalp kalbe tşk ederm araştırdıgın için.. ii geceler kızlar ben yatıyım . görüşrüz

kızlar tşk ederim rahatlattınız benı kıttycm bende aynı satırları okuyordum :) kalp kalbe tşk ederm araştırdıgın için.. ii geceler kızlar ben yatıyım . görüşrüz

rahat ol canım iyigeceler opuyorumnanaktan güzel allahım ikinizide korusun :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…