gülşahcım inşallah olmazsın:Saruboceq: gelmesin kırmızlar kov gitsin olurmu zemuszemus
erkek milleti zaten supriz yapamayıda beceremezler :roflol:en guzel suprizi size bebişiniz yapsın insallah
:1hugpuyorumnanaktan
kıslar kayboldunuz yıne ben yatıyorum şekerler yarın görüşürüz iyi çalışmalar pardon iiyi gecelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah olmam cnm benim kovuyorum zaten inşallah bırakırlar peşimi...:roflol:
slm canım ii geceler senin ne zamandı günün benim bugündü bişi yok bakalım hayırlısı gelme inşşş...:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar canınızı sıkmak istemem ama paylaşmak istedım bugun 2-3 damla kahverengı lekem geldı.. çok korkuyorum yarın dr. gıtcem .. nolur bana dua edın ..
slm canım ii geceler senin ne zamandı günün benim bugündü bişi yok bakalım hayırlısı gelme inşşş...:Saruboceq::Saruboceq:
yatak odasına tranfer oldum canım :roflol: iyigeceler insallah bebişin evlilik yıl dönümü hediyesi olarak gelir opuyorumnanaktan
kov gülşahcım kov gitsin pis sey:roflol::roflol:
inş. cnm ya bugun itibarıyle sat göre 5+1 yerleşme falan bitmemişmidir çoktan anlamadım gitti ... ALLAH ım inş. kesilir sabaha bişiciğim kalmaz ..
kızlar canınızı sıkmak istemem ama paylaşmak istedım bugun 2-3 damla kahverengı lekem geldı.. çok korkuyorum yarın dr. gıtcem .. nolur bana dua edın ..
kızlar tşk ederim rahatlattınız benı kıttycm bende aynı satırları okuyordum :) kalp kalbe tşk ederm araştırdıgın için.. ii geceler kızlar ben yatıyım . görüşrüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?