arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kıtty inşallah hailesindir benim doktorumun adetetten ongün sonra bch si 10 çıkıyormuş sonra düzenli artıyormuş Bence senin yaramaz saklanıyo şutarafagitti

inş. cnm ya bugun itibarıyle sat göre 5+1 yerleşme falan bitmemişmidir çoktan anlamadım gitti ... ALLAH ım inş. kesilir sabaha bişiciğim kalmaz ..

tatlım arkadaşım da aynı olayı yaşadı on gün boyunca sadece tuvelete gitmek için kalktı düşük tehlikesi oluyormuş şimdi 10 haftalık hamiş Sen sitres yapma dinlen

kızlar 3 günüm kaldı çooook heyecanlıyım.nolur allahım bu sefer olsun.dün karnım ağrı biraz kasıklarım ve bacaklarımda cabası.bugün yine kalktım bacağım ağrıyo.hayırdır inşallah.

DÜN GİTTİM DOKTORA3 TANE YUMURTADAN SADECE BİR TANESİ KOCAMAN OLMUŞ 22mm DİĞERLERİNDE BİŞEY YOK.ÇOK ÜZGÜNÜM YA...DÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM BU NORMAL Mİ DİYE?ÇATLATMA İĞNESİ VURDU Bİ TANE 36 SAAT SONRA İLİŞKİ DEDİ.HİÇ UMUDUM YOK YIKILDIM RESMEN YA NEDEN Bİ TANESİ BÜYÜDÜ SADECE YADA HER KADINDA BU BÖYLEMİYMİŞ Kİ ACABA ?OF BİRSÜRÜ SORU KAFAMDA ....ÇOK GEÇ GİTTİM DOKTORA SON HASTASIYDIM SORAAMADIM ADAMADA FİKRİNİZ VARSA YAZIN BİŞEYLER KIZLAR YAsenağlama

Kısçelerim günaydına.s.
Ninikim hiç bilgim yok yumurtalar hakkında ya, sen çok stres yapıyosun elinde değil
belki ama rahat bırakmalısın vücudunu biraz.. Canımsın benm üzülme lütfen kıyamam:1hug:

Rüyamda bi oğlum olmuştu kızlar ya:asigim:zemuszemus
ınş. iyiye işarettir bu, baksana rüyalardan bile medet umaroldumhihoyyyt

gunaydın kıslarr. tatlım uzulme bence zaten ortalama her kadında ayda 2 veya 3 yumurta olusur ama bunlardan sadece 1 tanesi yeterli olgunluğa ulasır buda 18-20 mm cıvarındadır ve döllenmeye hazırdır.senın yumurtan da maşallah gayet iyi sen doktorun dediği zaman çalış canıma.s.

Rüyamda bi oğlum olmuştu kızlar ya:asigim:zemuszemus
İnş. iyiye işarettir bu, baksana rüyalardan bile medet umaroldumhihoyyyt

hayırdır inş kıss bu ruyalar çogu zaman bilinçaltı ama bazende tutuyo valla
gecen ay da benım 2 arkadaşım çocugum oldugunu görmüş biri çalışmlardan haberi yoktu ben de çok ümitlenmiştim ama olmamıştı.belki bu ay tuttururuz olmadı temmuza hepberaber:roflol:

[canım emin misin sadece bir tanesinin yeterli olgunluğa ulaşması konusunda normal mi yani bu?yoksa benim yumurtalarda mı sorun var?

Hayr olur inş. Hemşirecim ya, zaten çağ atlıycaz biz topic olarak Temmuzdakaydirigubbakcemile3
Ninikim iyiyim kuzum üzme kendini emi canım,
Cıvıl cıvıl bi kızsın sen topla kendini hadi kuzum:teselli:

Günaydınnn arkadaşlar.Benim kırmızılar geldi çok üzgünüm
Hem dün akşamüzeri hemde bu sabah test yapmıştım

ninik ben de bu kadar biliyorum ama sen kafana çok takma bence.bu gunları iyi degerlendir.stresli olmamaya çalış.en azından yumurtluyorsun ve suan bı tane yumurtan var hazırkaydirigubbakcemile3 bence çok düşünme ne kadar düşünürsen olmaz canım.kendini serbest bırak ve su gunlerı iyi değerlendir fıstık.

günaydınnn arkadaşlar.benim kırmızılar geldi çok üzgünüm
hem dün akşamüzeri hemde bu sabah test yapmıştım

[sıze="2"][color="ındigo"]canım üzülme ya.zamanı değil demekki kendini kasınca hiç olmuyor işte.en güzeli akışına bırakmak heralde[/color][/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…