merhabalar;
bende sizin gruba dahilim artık
geçen hafta test yaptım tam net olmasa da ikinci çizgi belirdi sizce.... Olabilirmi?
kıtty inşallah hailesindir benim doktorumun adetetten ongün sonra bch si 10 çıkıyormuş sonra düzenli artıyormuş Bence senin yaramaz saklanıyo şutarafagitti
4 gün kaldı...:1rolleyes:
kızlar 3 günüm kaldı çooook heyecanlıyım.nolur allahım bu sefer olsun.dün karnım ağrı biraz kasıklarım ve bacaklarımda cabası.bugün yine kalktım bacağım ağrıyo.hayırdır inşallah.
DÜN GİTTİM DOKTORA3 TANE YUMURTADAN SADECE BİR TANESİ KOCAMAN OLMUŞ 22mm DİĞERLERİNDE BİŞEY YOK.ÇOK ÜZGÜNÜM YA...DÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM BU NORMAL Mİ DİYE?ÇATLATMA İĞNESİ VURDU Bİ TANE 36 SAAT SONRA İLİŞKİ DEDİ.HİÇ UMUDUM YOK YIKILDIM RESMEN YA NEDEN Bİ TANESİ BÜYÜDÜ SADECE YADA HER KADINDA BU BÖYLEMİYMİŞ Kİ ACABA ?OF BİRSÜRÜ SORU KAFAMDA ....ÇOK GEÇ GİTTİM DOKTORA SON HASTASIYDIM SORAAMADIM ADAMADA FİKRİNİZ VARSA YAZIN BİŞEYLER KIZLAR YAsenağlama
Kısçelerim günaydına.s.
Ninikim hiç bilgim yok yumurtalar hakkında ya, sen çok stres yapıyosun elinde değil
belki ama rahat bırakmalısın vücudunu biraz.. Canımsın benm üzülme lütfen kıyamam:1hug:
Rüyamda bi oğlum olmuştu kızlar ya:asigim:zemuszemus
İnş. iyiye işarettir bu, baksana rüyalardan bile medet umaroldumhihoyyyt
gunaydın kıslarr. tatlım uzulme bence zaten ortalama her kadında ayda 2 veya 3 yumurta olusur ama bunlardan sadece 1 tanesi yeterli olgunluğa ulasır buda 18-20 mm cıvarındadır ve döllenmeye hazırdır.senın yumurtan da maşallah gayet iyi sen doktorun dediği zaman çalış canıma.s.
Günaydınnn arkadaşlar.Benim kırmızılar geldi çok üzgünüm
Hem dün akşamüzeri hemde bu sabah test yapmıştım
İşin aslı eşim çok üzülecek diye üzülüyorum ,şimdi evdeyim kociş uyuyo kaldıramadım
Bir daha erkenden test falan yapmayacağım bana engel olun arkadaşla tamam mı?
Buda banaklava:
hosgeldin canım a.s. aet gunun gectii canım?merhabalar;
bende sizin gruba dahilim artık
geçen hafta test yaptım tam net olmasa da ikinci çizgi belirdi sizce.... olabilirmi?
Kittycim hoşgeldin
Senin kırmızılar hala gelmedikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kittycim nbr iyimisin
4 -5 gün geçti.perşembe günü yeniden test yapacağım.
hoşgeldin kittycima.s.
ozman canım gidip kan testi yaptır bence :1hug: en kesin sonuc onda cıkıyor inşallah hamişsisndir :Saruboceq:
kızlar bişi sorabilir miyim
3.defa kalp durmasın dolayı kürtaj oldum,eşimle benim bi araştırmaya girmemiz gerekiyo
bu konuyla alakalı gerekli bilgileri hangi topicten bulailirim ????
meraba arkadaşlar.ben sürekli sizi takip ediyordum ve şimdi test yaptım.sonuç pozitif:)inşallah rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda versin.dualarım sizlerle artık...
bu arada hoşbulduk
kusura bakma çok heyecanlıyım.
daha doğrusu çok meraklıyım.perşembe test yapıp yine çift çizgi çıkarsa doktora giderim. diye düşünmdüm.kantesti için önce doktora mı gideyim,yoksa önce testimi yaptırayım kendim.
meraba arkadaşlar.ben sürekli sizi takip ediyordum ve şimdi test yaptım.sonuç pozitif:)inşallah rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda versin.dualarım sizlerle artık...
tebrık ederım canım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?