arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ışin aslı eşim çok üzülecek diye üzülüyorum ,şimdi evdeyim kociş uyuyo kaldıramadım
Bir daha erkenden test falan yapmayacağım bana engel olun arkadaşla tamam mı?
Buda banaklava:

merhabalar;
bende sizin gruba dahilim artık
geçen hafta test yaptım tam net olmasa da ikinci çizgi belirdi sizce.... olabilirmi?

merhabalar;
bende sizin gruba dahilim artık
geçen hafta test yaptım tam net olmasa da ikinci çizgi belirdi sizce.... Olabilirmi?

hiç belli olmaz canım olabilirde olmayabilirde geçen gün bi arkadaşımızın başına geldi.geriye dönük okursan bulabilirsin canım.ondada aynısı olmuştu .olmazsa bu sefer sana yıkım olur hemen olur diye düşünme canım

kıtty inşallah hailesindir benim doktorumun adetetten ongün sonra bch si 10 çıkıyormuş sonra düzenli artıyormuş Bence senin yaramaz saklanıyo şutarafagitti

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: cok tesekkürler moar oldun bana canım opuyorumnanaktan

4 gün kaldı...:1rolleyes:

hadi kızlar inşallah gelmiştir melekleriniz :Saruboceq::1hug:

canım alemsinm ha sanki doktor yumurtan yok demiş klava: varmıs işte calısmalara yogunluk kazandır opuyorumnanaktan olan birsey icin yokmus gibi üzülme lütfenklava: ay kız sen hamile oldugun zman temmuzda hic cekilmicen ha :roflol::roflol:

Rüyamda bi oğlum olmuştu kızlar ya:asigim:zemuszemus
İnş. iyiye işarettir bu, baksana rüyalardan bile medet umaroldumhihoyyyt

gunaydın canım a.s.hayırdır inşallah inşallah ruyan en kısa zmanda gercek olur canım:1hugpuyorumnanaktan

gunaydın canım a.s. anlatma bos yere canım cunku anlamicak takmıs kafaya kötü seyleri klava:

Günaydınnn arkadaşlar.Benim kırmızılar geldi çok üzgünüm
Hem dün akşamüzeri hemde bu sabah test yapmıştım

İşin aslı eşim çok üzülecek diye üzülüyorum ,şimdi evdeyim kociş uyuyo kaldıramadım
Bir daha erkenden test falan yapmayacağım bana engel olun arkadaşla tamam mı?
Buda banaklava:

gunaydın canım a.s. cok üzüldüm :çok üzgünüm:

Kittycim hoşgeldin
Senin kırmızılar hala gelmedikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hosbuldum canım opuyorumnanaktanbsabah olacakmısım gibi agrıyla uyandım ama hala olmadım canım :sm_confused:bayrıca yine test yaptım bilin bakalım ne cıktıbzemuszemusb yine tek cizgiiiiiii :roflol::roflol:
kittycim nbr iyimisin

ben iyiyim canım yazdıklarını okuyunca sana kızdım birazcık klava:

kızlar bişi sorabilir miyim
3.defa kalp durmasın dolayı kürtaj oldum,eşimle benim bi araştırmaya girmemiz gerekiyo
bu konuyla alakalı gerekli bilgileri hangi topicten bulailirim ????

meraba arkadaşlar.ben sürekli sizi takip ediyordum ve şimdi test yaptım.sonuç pozitif:)inşallah rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda versin.dualarım sizlerle artık...

ozman canım gidip kan testi yaptır bence :1hug: en kesin sonuc onda cıkıyor inşallah hamişsisndir :Saruboceq:

bu arada hoşbulduk
kusura bakma çok heyecanlıyım.
daha doğrusu çok meraklıyım.perşembe test yapıp yine çift çizgi çıkarsa doktora giderim. diye düşünmdüm.kantesti için önce doktora mı gideyim,yoksa önce testimi yaptırayım kendim.

kızlar bişi sorabilir miyim
3.defa kalp durmasın dolayı kürtaj oldum,eşimle benim bi araştırmaya girmemiz gerekiyo
bu konuyla alakalı gerekli bilgileri hangi topicten bulailirim ????

üzüldüm canım :çok üzgünüm::a015:bbebegini kaybedenler bölümü varya canım orda daha fazla bilgi bulabilirsin yerimseniben

meraba arkadaşlar.ben sürekli sizi takip ediyordum ve şimdi test yaptım.sonuç pozitif:)inşallah rabbim sizede aratmadan en kısa zamanda versin.dualarım sizlerle artık...

amin canım :Saruboceq:tebrikkklerrrrr :sm_cool::dance: cok sevindim canım a.s.allah saglıkla kucagına almayı nasibetsin sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

heycanını anlıyorum canım opuyorumnanaktan önce bir kan testi yaptır kesinleşincede hemen doktora git canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…