arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

artık testlere güvenim kalmadı 5 gün önce çift çizgi şimdide regl nasıl oluyor anlammıyorummmmmmm sabaha karşıııı benim kırmızılarr geldiiiii gelmez olaydılar ((((((((((((((8

aslında normalde üzülmezddim gerçektende temmuz ağustos veya eylülde hamile kalmayı çok istiyorum ama yinede insan korunmayınca hazırlıyor kendini (((

bide üzülmemin nedeni biliyorsunuz kızlar 3 gün sonra doğum günüm ve hep bana doğum günü hediyesi gelicekmiş bebişim diye düşünmüştüm ama olmadı sağlık olsun bi heediyemm var ama ikincisinide düşünmüştüm allahım oğluma sağlık versin napalım

kızlarr yoksunuz yaaaaaaaa (((((((((((((((((( eşime bile sölemedim daha hemen size yazdımm ama hiç biriniz yoksunuz sizde haklısınız hepinizin işi gücü napalım olduğunuz zaman konuşuruz artık (((

hayırlısı olsun canım bak bizlere göre çok şanslısın bir oğlun varmış...allah onu bağışlasın sana...

üzülme herşeyin hayırlısı gülşah benimde bugün günüm adet olmam gerekiyor bakalım nolcak akıntım var her ay göğüslerimin şişmesi lazımdı hiç bişe olmadı ?

Gülşahcım canım üzülme, en azından adet olabiliyosun bu senin sağlıklı olduğunu gösterir
Demi ama? canımsın benm sancın da varmış kendine dikkat etopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…