arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Rüyamda oğlum olmuştu ya,
erkek kardeşimle eşi dr cinsiyet öğrenmeye gitmişler, erkekmiş yeğenimnaniknanik
Sanırım o malum oldu banananiknanik

aaa ne güzel ne mutlu sizee denizcim halasına malum olmuş yiğeni ne güzell bende hala olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama olamıyorummmmmmmmmm abimin evlenmeye niyetii yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama 2. dayı olmak istiyor :)) napalım canım yaa yinede mutlu olmaya çalışıyorum bakalım ama madem olmadı temmuz ağustos veya eylül ayında olsun barii hep isteğim oydu :)) inşallahh bi kızım olsun benimdee o aylarda hamile kalırsam çin takvimine göre kız gösteriyor çünküü bide onu deneyelim bakalım :))

artık testlere güvenim kalmadı 5 gün önce çift çizgi şimdide regl nasıl oluyor anlammıyorummmmmmm sabaha karşıııı benim kırmızılarr geldiiiii gelmez olaydılar ((((((((((((((8

Canım eğer çift çizgi çıktıysa ve şu an kanaman varsa progesteron yetmezliğinden dolayı kanama olabilir..Sen yine de git beta hcg testi yaptır.Bende de aynen adet kanaması gibi kanama oldu ama hamileydim..dr progesteron iğne vermişti ve beta hcg ye göre hamileydim..Her gördüğünüz kanama adet kanaması olmayabilir..Ben ikizlerime hamileydim ve her ay adet gününe denk gelen günlerde kanamam oldu....

ınş. Gülşahcım Allah gönlüne göre versin
Kardeşimin eşinden hiç hoşlanmıyorum ondan mıdır nedendir bilmem sanki kıskandım

Gülşah'cım çok doğru hamile iken kanama olabiliyor kız kardeşim de 2 ay günü geldiğinde kanaması oldu fakat hamileydi.
senin test sonucundan etkilendim bende .eczanede satılan kitler çok güvenli değil dediler ,az önce hastaneye gidip kan verdim. bu akşamüstü 5 te sonuçları alacağım.çok heyecanlıyım yavvv.

ya aslındA ben oğluma 2 ay üzerine görüpte hamile kaldım ama yinede bilmiyorum bakalım kaç gün gelicek oğluma hamileyken 1 2 gün gelip kesiliyordum sonrada kahverengi lekelenme oluyordu bugün ve yarını bekliycem olmazsa bende kan tahlili yaptırıcam inşallah hayırlısı bakalım....

Bugün topiğimiz çok öksüz kaldı yaf niye böle:1no2:
Şimdi hepinize özelden tek tek msj atcam bak ha kötükedihüso

selam kızlaaaarrr. doktorumdan randevu aldım. ayın 17 sine verdi :))))
ne yakın değilmi?
2 tane test yaptım. ilkini ekliyorum size. cuma günü yapmıştım... ve gebelik var. belki yardımcı olabilirim :)
öpüyorum siziii...

tubi canım geç değil mi 17 si....şuan kaç haftalıksın....

Tuğbişim canım ya Allahım tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:
Böyle evde kafanızı şişrsin , gülücükler dağıtsın sizlere:Saruboceq:

tubi canım geç değil mi 17 si....şuan kaç haftalıksın....

canım geç ama doktorum full muş
malum istanbul kalabalık şehir. ayın 17 sinde ancak boş yer varmış.
ama bir yönden de iyi diyor. ultrasonda daha rahat görebilirmiş...
benim sürekli doktorum kendisi.bol bol istirahat et meyve ve bol bol sıvı tüket dedi. bekleycez bakalım. yapcak bişi yok buyrunnnnnnnnn

yeni doktordan geliyorum bakalım sonuç ne olucak bi bakalım dedi kan testine geçen salı yaptırdım 0,1 çıktı pazar adet olduk gibi ama var yok arası doktorda tekrar bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…