arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Merhaba arkadaşlar benimde adet günüme 5 gün var, çok hafif bulantım var başkada birşey hissetmiyorum, geri sayıma başlayayım burada...

slm kızlar benim adet dündü gelen giden yok ama sat 6 mayıstı 6 sına kadar bekliyecem bakalım ne olacak hamiş haberimiz varmı bu arada: )

bebinna canım bekle o güne kadar doktorum bana da ayı doldurmadan gelmememi söyledi

bebinna canım bekle o güne kadar doktorum bana da ayı doldurmadan gelmememi söyledi

tamam canım bekliyom zaten kendimi hasta olacak gibi hissediyorum ama hafif baş dönmesi ve mide bulantısı var psikolojik olduğunu düşünüyorum bende bu belirtilerin strestende geçikmiş olabilir ...vereliniortak

tamam canım bekliyom zaten kendimi hasta olacak gibi hissediyorum ama hafif baş dönmesi ve mide bulantısı var psikolojik olduğunu düşünüyorum bende bu belirtilerin strestende geçikmiş olabilir ...vereliniortak
canım bende öyle oldum hastalandım ama varla yok arası inş.senin psikolojik falan değildirde senden hamiş haberini alırız sen sevindir bizi bekliyoruz:lepi:

bende bulantı falan varmı dikkat etmiyorum bile ama bu ara çok iştahlıyım bide çok ağrı var bacaklarımda bunlar niye oluyo hamilede değilim zannedersem kist varsa bunlar olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…