canım bizim içinde uyu bu ara zaten hep uykuluyum
bende bulantı falan varmı dikkat etmiyorum bile ama bu ara çok iştahlıyım bide çok ağrı var bacaklarımda bunlar niye oluyo hamilede değilim zannedersem kist varsa bunlar olurmu
slm kızlar benim adet dündü gelen giden yok ama sat 6 mayıstı 6 sına kadar bekliyecem bakalım ne olacak hamiş haberimiz varmı bu arada: )
[color="ındigo"]zannetmiyorum canım ya.adet döneminde oluyorsa bu benim hala o şekilde oluyor bünyeye bağlı.kist varkende oluyordu.adetim ne kadar ağrılı olursa bacaklarımdaki ağrı ve halsizlikte aynı o derece oluyordu.ama bence böyle bi şüphen varsa doktora görünmelisin biranönce[/color]
eeee zaten sat son adet olunan tarih değil mi ? Hem dün adet günümdü hem de sat 6 mayıs diyorsun bu ne demek anlamadım?benneyaptımki
yeni adetini ayın birinde olması gerekiyormuş yani haziranın ben bi kaçgün daha beklcem demek istiyor canım.
Anladım canım,işte sat 6 haziran deyince şaşırdım..O zaman satı 1 haziran..a.s
Benim de sat 6 haziran..Beklemedeyiz ..hihoyyyt
Geçen hamileliğimde ikizlere hamileyken göğüslerimde şişme falan olmamıştı başlarda..sadece 3. aydan sonra hassasiyet hissediyorum.Her hamilelikte farklı olurmuş ama...
CANIM İKİZLERİN Mİ VAR BİDE SENİN?NE GÜZEL BENİM EŞİMDE İKİZ ÇOK İSTİYOR ONLARIN SÜLALEDE VAR HEM ANNE HEM BABA TARAFINDAhihoyyyt
İkizlerim mezarda canım ....Kızım ve oğlum benim güzel mucizelerim mezarda...senağlama senağlama
4 buçuk aylık erken doğum yaptım rahim ağzı yüzünden ve ihmalkar dr lar yüzünden..temmuzda doğum yapacaktım..Ama 14 şubatta doğum günümde doğum yaptım senağlama senağlama
AY CANIM YA ÇOK ÖZÜR DİLERİM BEN HEP BÖYLE SALAKLIKLAR YAPARIM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM BAK.:1no2:ALLAH İNŞALLAH YİNE NASİP EDER CANIM DEMEKKİİ NASİPLERİ BU KADARMIŞ ONLARIN
İkizlerim mezarda canım ....Kızım ve oğlum benim güzel mucizelerim mezarda...senağlama senağlama
4 buçuk aylık erken doğum yaptım rahim ağzı yüzünden ve ihmalkar dr lar yüzünden..temmuzda doğum yapacaktım..Ama 14 şubatta doğum günümde doğum yaptım senağlama senağlama
badem inşallah allah sana yine ikiz nasip etsin tez vakitte
kızlar bende kaçtım eve gidiyorum yarın sabaha görüşürüz canlarım...kittycim gece girersen nereye kaybolduğunu yaz tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?