arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bende bulantı falan varmı dikkat etmiyorum bile ama bu ara çok iştahlıyım bide çok ağrı var bacaklarımda bunlar niye oluyo hamilede değilim zannedersem kist varsa bunlar olurmu

zannetmiyorum canım ya.adet döneminde oluyorsa bu benim hala o şekilde oluyor bünyeye bağlı.kist varkende oluyordu.adetim ne kadar ağrılı olursa bacaklarımdaki ağrı ve halsizlikte aynı o derece oluyordu.ama bence böyle bi şüphen varsa doktora görünmelisin biranönce

slm kızlar benim adet dündü gelen giden yok ama sat 6 mayıstı 6 sına kadar bekliyecem bakalım ne olacak hamiş haberimiz varmı bu arada: )

Eeee zaten sat son adet olunan tarih değil mi ? Hem dün adet günümdü hem de sat 6 mayıs diyorsun bu ne demek anlamadım?benneyaptımki

anladım canım bende sadece adette karnım ağırdı bide sinirli olurdum bu sefer hiç biri olmadı

Merhaba kızlar benim de adetime 4 gün var yalnız 10 gün öncesinden göğüslerim şişti midem taş gibi ayrıca kaç gündür sanki adet olacakmış gibi karın ve bel ağrılarım var.bir de bacaklarıma ağrı giriyor arasıra.yemeklerden sonra da hafif midem bulanıyor.belirtilerim bu şekilde ama ben belirtilere inanmıyorum çünkü yanıltıyor insanı.

eeee zaten sat son adet olunan tarih değil mi ? Hem dün adet günümdü hem de sat 6 mayıs diyorsun bu ne demek anlamadım?benneyaptımki

yeni adetini ayın birinde olması gerekiyormuş yani haziranın ben bi kaçgün daha beklcem demek istiyor canım.

Geçen hamileliğimde ikizlere hamileyken göğüslerimde şişme falan olmamıştı başlarda..sadece 3. aydan sonra hassasiyet hissediyorum.Her hamilelikte farklı olurmuş ama...

yeni adetini ayın birinde olması gerekiyormuş yani haziranın ben bi kaçgün daha beklcem demek istiyor canım.

Anladım canım,işte sat 6 haziran deyince şaşırdım..O zaman satı 1 haziran..a.s

Benim de sat 6 haziran..Beklemedeyiz ..hihoyyyt

kirpiklerde dökülme var mı kızlar? dişlerinizi fırçalarken kanama oluyor mu ? çok gaz çıkarmaya başladınız mı kaydirigubbakcemile3

Anladım canım,işte sat 6 haziran deyince şaşırdım..O zaman satı 1 haziran..a.s

Benim de sat 6 haziran..Beklemedeyiz ..hihoyyyt

HADİ HAYIRLISI CANIM AZ KALMIŞ SENİN İNŞALLAH İYİ SONUÇLANIR.İÇİN KIPIR KIPIRDIR ŞİMDİ SENİN.a.s.

Geçen hamileliğimde ikizlere hamileyken göğüslerimde şişme falan olmamıştı başlarda..sadece 3. aydan sonra hassasiyet hissediyorum.Her hamilelikte farklı olurmuş ama...

CANIM İKİZLERİN Mİ VAR BİDE SENİN?NE GÜZEL BENİM EŞİMDE İKİZ ÇOK İSTİYOR ONLARIN SÜLALEDE VAR HEM ANNE HEM BABA TARAFINDAhihoyyyt

CANIM İKİZLERİN Mİ VAR BİDE SENİN?NE GÜZEL BENİM EŞİMDE İKİZ ÇOK İSTİYOR ONLARIN SÜLALEDE VAR HEM ANNE HEM BABA TARAFINDAhihoyyyt

İkizlerim mezarda canım ....Kızım ve oğlum benim güzel mucizelerim mezarda...senağlama senağlama

4 buçuk aylık erken doğum yaptım rahim ağzı yüzünden ve ihmalkar dr lar yüzünden..temmuzda doğum yapacaktım..Ama 14 şubatta doğum günümde doğum yaptım senağlama senağlama

AY CANIM YA ÇOK ÖZÜR DİLERİM BEN HEP BÖYLE SALAKLIKLAR YAPARIM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM BAK.:1no2:ALLAH İNŞALLAH YİNE NASİP EDER CANIM DEMEKKİİ NASİPLERİ BU KADARMIŞ ONLARIN

AY CANIM YA ÇOK ÖZÜR DİLERİM BEN HEP BÖYLE SALAKLIKLAR YAPARIM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM BAK.:1no2:ALLAH İNŞALLAH YİNE NASİP EDER CANIM DEMEKKİİ NASİPLERİ BU KADARMIŞ ONLARIN

Canım rica ederim,nerden bileceksin...:çok üzgünüm:

badem inşallah allah sana yine ikiz nasip etsin tez vakitte

KİTTY CİM NERDESİN MERAK ETTİM SENİ BEN AMA YA........SEN YAPMAZDIN BÖYLE BİŞEY Mİ OLDU HI?fisfisfisfisfisfisCADIARZU

kızlar bende kaçtım eve gidiyorum yarın sabaha görüşürüz canlarım...kittycim gece girersen nereye kaybolduğunu yaz tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…