:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar moralm çok bozuk bu sabah hastalandım.artık hiç bir belirtiye inanmıcam hatta testlerede.:çok üzgünüm:inşallah siz güzel haberler verirsiniz:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar moralm çok bozuk bu sabah hastalandım.artık hiç bir belirtiye inanmıcam hatta testlerede.:çok üzgünüm:inşallah siz güzel haberler verirsiniz:çok üzgünüm:
çok saolun kızlar kader nasip değilmiş ama test ümitlendirmişti açıkçası beni adetim bitince dr gidicem çok cnm sıkıldı eşime sarılıp ağladım sabah o kadar inanmıştımki bu ay hamile olduğuma geçen aylar böle olmamıştım.siz ümidinizi kaybetmeyin ama ümitte etmeyin bırakın süpriz olsun böyle hayal kırıklığına uğramak daha kötü.:çok üzgünüm:
canım ya üzülme lütfen oluruna bırak kafanada takma sakın bu ay olmadıysa bu önümüzdeki aylarda olmucak anlamına gelmio kendini toparla bakıyımmm iyi olman gerekir ki bebişin sağlıklı mutlu bir anneye gelsinklava:
Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
kız bune bayıldım bayıldım nerden buldun bunuyaaaaaaa süpersinya :teytey::teytey:
walla kendinizi kasmayın nolur...benim geçen ay midem bulandı başım döndü haah dedim hamileyim anaaa...
nerdeeee....
çok diil be 6 gün kalmış şunun şurasında dayan yıvrım....
bekleme ya yap sen tahlilini belki çıkar bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?