arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

:1hug:Canım hakkında hayırlısı böyleymişş.Korkma yanlız değilsin arkadan geliyorum:jeyyar:

hadi yaaa çok üzüldümm ama olsun canım ümidini kaybetme inşallah gelecek aya...bak bende kötü oldum şimdi iyice umudum bu ay için gittisenağlama

çok saolun kızlar kader nasip değilmiş ama test ümitlendirmişti açıkçası beni adetim bitince dr gidicem çok cnm sıkıldı eşime sarılıp ağladım sabah o kadar inanmıştımki bu ay hamile olduğuma geçen aylar böle olmamıştım.siz ümidinizi kaybetmeyin ama ümitte etmeyin bırakın süpriz olsun böyle hayal kırıklığına uğramak daha kötü.:çok üzgünüm:

canım ya üzülme lütfen oluruna bırak kafanada takma sakın bu ay olmadıysa bu önümüzdeki aylarda olmucak anlamına gelmio kendini toparla bakıyımmm iyi olman gerekir ki bebişin sağlıklı mutlu bir anneye gelsin klava:

doğru sölüsun cnm ama insan güçlü olmaktanda yoruluo işte bazen:1no2:ama akşama bişeyim kalmaz merak etme inşallah sizlerden iyi haberler gelirde moralim düzelir.bende bu ay kendime bakım yaparım artık saçımı filan boyatırım.neşemi yerine getiririm.kaydirigubbakcemile5 saol cnm verdiğin moral içinyerimseniben

kız bune bayıldım bayıldım nerden buldun bunuyaaaaaaa süpersinya :teytey::teytey:

anne adaylarımız

semyelim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,14

bumuyani,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

sweetbaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

zelihat37,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

kadişim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

pringles,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

der35,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

inceçeşme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

pufi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

esma3a3a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

dila06,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

panAti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

ayca59,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,20

kestane,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,21

muzurperi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,22

çikolata,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

ümitcan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

Son düzenleme:
kısçeler beni listeden silin çünkü karnım ağrımaya başladı..grip oldum üstüne birde antibiyotik içmek zorunda kaldım şansıma tüküriim...
bu ay olmayacağından eminim yani...
bu gün zamanı dolanlar testini yapsın 3 tl ya çatlarım meraktan ha bazılarının 3 gün önceden çıkıyo hadi kıslar.....
dualarım sizinle walla...inşallah isteyen herkes tez zamanda anniş olur...

kızlar sağ kasığım ağrıyo sizde ne gibi belirtiler var. bide bunun için sıcak su torbası koysam sizce sakıncası olurmu

canım sıcak su torbasını direk karnına koyma yumurtalıklara zarar..poponuzun altına koyun....
birde sıcak suyu için...iyi gelir...

walla kendinizi kasmayın nolur...benim geçen ay midem bulandı başım döndü haah dedim hamileyim anaaa...
nerdeeee....
çok diil be 6 gün kalmış şunun şurasında dayan yıvrım....

kizlar napiyonuz ya gunu gecen varmi aranizda yani benim bugundu gunum ne sanci var ne bisey az gogsum azda kasigim agriyo sanki hastalanip rahatlamisim gibi ama bisey gelmedi bilmiyom 2 3 gun daha bekleyim bakim

bekleme ya yap sen tahlilini belki çıkar bacım...

bacim yok anam ilk denememiz heveslenip tahlil falan yapmak istemiyom bide gecen ay denedik gecen ay denedikten 3 gun sonra birdaha geldi yani gecen ay 2 kere oldum buay hesabima gore bugun ama belli olmaz ayari bozulmus olabilir benimkinin haftaya kan testi yaptiracam gelmesse obur testen alip silik cikiyo bellisiz falan oluyo psikolojim bozulur

haa onu bilemicem dayanabilirsen yapma....ben bi ara ilişkinin ertesi günü gidiyodum psikopatlığa bakarmısın...artık saldım çayıraa mevlam kayıra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…