arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

haa onu bilemicem dayanabilirsen yapma....ben bi ara ilişkinin ertesi günü gidiyodum psikopatlığa bakarmısın...artık saldım çayıraa mevlam kayıra....

haa zaten ben burda sizleri okuyunca vazgectim hemen tahlil yapmaya yapinoz birinde negatif birinde pozitif sonra hastallaniyosunuz benim kalbim dayanmaz bu strese dedim onun icin oluruna biraktim hepimiz icin hayirlisi bacim

ay allah seni emi öldürdün beni.....
tamam tamam yapma bikaç gün geçsin..kaç gün beklivcen peki?
ben bu ay olmadığını bile bile gemede yaparım elimde bi sürüüüü test var kibelem sağolsun gönderdiydi...

benimde bir önceki adet günüm 15. deydi kızlar bu gün 33. gün ve test yapsammı yapmasam mı bilmiyorum.. çok kararsısım..

sekerim haftaya carsambaya falan kan testi yaptiriim

kız kan testi pahalı alsana 3 tl lik testlerden yoksa boşa para virme beeeee...

oooh keyif senin o zaman gününün geçmesini ne bekliyon bacım günün gelmedende çıkar kanda koş koş....

kime diyorum ben ya üüüüüüüüüüüüüüüü biri benlen ilgilensin çok hassas oldum zatii..

ilgilendiğin için çook sağ ol cnm.. adet günüm 15 deydi bu gün 17 si. yine de bi kaç gün bekliyim en iyisi cnm..

Banada 2 akşamdır birşeyler oluyor çok korkuyorumm .Psikolojikk kesin ..
Yemeği hafif yediğime rağmen yemekten sonra dizileri izlemeye geçiyorum..Saat 10 gibi beni nasıl uyku bastırıyorr gözler kapanıyor esne esne ölüyorum .Hadi yatsı namazınıda kılayım diyorum seccadede gözlerim kapanıyo nasıl zor açıyorum bitiyorrr.Yatak örtüsünü zorr açıp kendimi hemen yatağa atıyorumm.Sanki uyku koması gibi bişii.2 akşamdırr oluyor 11 de yattım .eşim bile şaşırdıı.Hafifte miğde bulantısı çok korkuyorum acillik olcam diye
:1ninca::1ninca:

balsuratcım yarına kadar hastalanmazsam yarın yapıcam inş.. dua edin emi.. cnm.. allahım hepimize anne olmayı .hayırlısı ise nasip etsin inş. öpüyorum çok çok..

balsuratcım yarına kadar hastalanmazsam yarın yapıcam inş.. dua edin emi.. cnm.. allahım hepimize anne olmayı .hayırlısı ise nasip etsin inş. öpüyorum çok çok..

amin canim hepimizi hayirlisiyla benimde bugun gunum bende beklicem 4 5 gun sonra kan tahlili yaptiracam

slm arkadaslar.bu kasıklarda bı kıpırtı var kaç gundur surekli bişey atıyo.bugun kan testi yaptırdım.sonuc negatif.kist felan atarmı yada baska bısey.karnımda sıstı

kizlar ben 2 gun gecikmeyle bugun hastalandim adetlerim normalde cok duzenlidir gec kalinca istemedende olsa baya umutlandim.Umudum bi dahaki aya ertelendi,ya o kadar dikkat ediyoruz yok yumurta catlicak yok kaliteli sperm olsun derken bi turlü tutturamadik ya acaba bizde bi sorunmu var cocugumuz niye olmuyo anlamadimsenağlama

kızzz nasıl dayanıyosun iki gün geçmiş adetin ne bekliosun yap test benim yarın itibariyle dört günüm kalıcak ve iki tane testim var çatlamak üzereyim birini yarın yapıcam ama sonuç ne çıkarsa çıksın takmıcam pozitif çıkarsa kaale alırım tabi kaydirigubbakcemile3 sonra adetim geicikirse ikinci testide o zaman yapıcam kaydirigubbakcemile3 organizasyonum iyi yani kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…