arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

acaba ben gecmi yumurtladımda adetim gecikti cunku akıntı yoktu sadece 29 ve 30 gunlerde uzayan akıntı olmustu eger öyleyse benim bir kac gun sonra adet olmam gerekiyor galiba

acaba ben gecmi yumurtladımda adetim gecikti cunku akıntı yoktu sadece 29 ve 30 gunlerde uzayan akıntı olmustu eger öyleyse benim bir kac gun sonra adet olmam gerekiyor galiba

EVET CANIM OLABİLİR.AMA BU TANIYI BIRAK DOKTOR KOYSUN OLUR MU?delikafadulden

cnm benim çok üzüldüm 3 gündür giremedim yazıştıklarınıza bakıyım dedim söliycek söz bulamıyorum gerçekten çok üzüldüm allahım sabır versin ama en kısa zamandada bebiş versinn inşallah sıkma canını cnm benimm.

cnm benim çok üzüldüm 3 gündür giremedim yazıştıklarınıza bakıyım dedim söliycek söz bulamıyorum gerçekten çok üzüldüm allahım sabır versin ama en kısa zamandada bebiş versinn inşallah sıkma canını cnm benimm.

merhaba arkadaşlar .. benım beklenen adet gunum 6 hazıran ... yanı yarın .. aslında 27 veya 28 gunde bır adet olurum .. bugun 28 .gunum .. daha olmadım .. oncelerı cok agrım vardı ama 2 gundur adet agrım da kalmadı .. kafam karmakarışık ... goguslerımde hıç dolgunluk yok .. ustelık 5 gundur hiç akıntım yok ..
.. herkese hayırlı cumalar ..

inşallah hamişsindir canım :Saruboceq:

o doktorlar sana ikiz hatta ücüz bebekler getirsin inşallah emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol:

SAÇMALAMA 3 OLMAZ 2 OLABİLİR BİRAZ SIKIŞIRLAR AMA İDARE EDERLER ARTIK
2 DE ANLAŞALIM 3 Ü NEREME SIĞDIRCAM ZATEN SEN BENİM BÜNYEMİ GÖRSEN ANLARSIN NE DMEK İSTEDİĞİMİlaelaelaelaelae

SAÇMALAMA 3 OLMAZ 2 OLABİLİR BİRAZ SIKIŞIRLAR AMA İDARE EDERLER ARTIK
2 DE ANLAŞALIM 3 Ü NEREME SIĞDIRCAM ZATEN SEN BENİM BÜNYEMİ GÖRSEN ANLARSIN NE DMEK İSTEDİĞİMİlaelaelaelaelae

walla canım orası hic belli olmaz esimin kuzeni üçüz dogurdu bir görsen çöp gibi bu kızdan 3 tane nasıl olmus dersin a.solsun seninde olsun 3 iyidir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…