walla canım orası hic belli olmaz esimin kuzeni üçüz dogurdu bir görsen çöp gibi bu kızdan 3 tane nasıl olmus dersin a.solsun seninde olsun 3 iyidir opuyorumnanaktan
öfffffffffffffffff yaw bir seydende mutlu ol ala ala :roflol::roflol:
ahanda senin üçüzler:Saruboceq:
ANAM NERDE GICIK FICIK ŞEYLER HEP ONLARI TEMENNİ EDİYORSUN BENİM İÇİN YOK TEMMUZ YOK ÜÇÜZ....NORMAL BİŞEY İSTE YA...NORMAL....:tomato::tomato::tomato:klava:
selam arkadaslar benımde adet gunum yarın goguslerım bu ay daha dolgun ve belım cok agrıyor aceba hamılemıyım yarın sıze cevap yazarım
bgn doğru düzgün giremedim siteye.....çok geç açılıo sayfalar..hayırlı haberi olan varmı kızlaaarrrr
kıttycm nasılsın giremıyorum uzun zamandır senınkıler gelmemiş daha test yaptınmı ? ben iiyim dinlenıyorum ..
tubılossh cnmbenım çok üzüldm allah ım senın eşinin sağlıgını vresın önemlı olan o.. galıba kimyasal gebelıktı.. yavruna tez vakıtte kavuşursun inş.
cosmoıpolıden haber varmı kızlar göremedım sayfalarda ...inş. iyidir..
kızlar dr dan geldi az önce 15 mm lik kesemizi gördük şükür haftayada bebişi görmeye gideceğiz inşallah...progestron jel başladı dr um tedbir amaçlı...çok öptüm hepinizi....
işte ikinci annecikte geldihosgeldiniz güzel haber canım a.s. :1hug: sende bol bol dinlen canım :1hug:
dinleniyorum canım....yatıyorum bol bol:)):CüvCüv::1hug:
arkadaşlar bişi sorucam. adetine 4-5 gün kala idrarda gebelik testi yapıp da gölge gibi 2. çizgi çıktığını gören var mı. ama erken gebelik testi değil.
günaydın gelecegin en güsel anneleriiii
kızlar günaydın hepinizeee...keyifler nasıl?? güzel bir gün diliyorum herkese.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?