arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

walla canım orası hic belli olmaz esimin kuzeni üçüz dogurdu bir görsen çöp gibi bu kızdan 3 tane nasıl olmus dersin a.solsun seninde olsun 3 iyidir opuyorumnanaktan

Bİ TANESİNİ ARTIK SANA GÖNDERİRİRM SEN BAKARSIM ÜÇ TANE İSTEYEN SENSİN.KİM BAKÇAK KARDEŞİM ÜÇ TANE KAFAYI MI YEDİRTÇEN BANAlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeklava:

öfffffffffffffffff yaw bir seydende mutlu ol ala ala :roflol::roflol:
ahanda senin üçüzler:Saruboceq:

öfffffffffffffffff yaw bir seydende mutlu ol ala ala :roflol::roflol:
ahanda senin üçüzler:Saruboceq:

ANAM NERDE GICIK FICIK ŞEYLER HEP ONLARI TEMENNİ EDİYORSUN BENİM İÇİN YOK TEMMUZ YOK ÜÇÜZ....NORMAL BİŞEY İSTE YA...NORMAL....:tomato::tomato::tomato:klava:

selam arkadaslar benımde adet gunum yarın goguslerım bu ay daha dolgun ve belım cok agrıyor aceba hamılemıyım yarın sıze cevap yazarım

bgn doğru düzgün giremedim siteye.....çok geç açılıo sayfalar..hayırlı haberi olan varmı kızlaaarrrr

kıttycm nasılsın giremıyorum uzun zamandır senınkıler gelmemiş daha test yaptınmı ? ben iiyim dinlenıyorum ..
tubılossh cnmbenım çok üzüldm allah ım senın eşinin sağlıgını vresın önemlı olan o.. galıba kimyasal gebelıktı.. yavruna tez vakıtte kavuşursun inş.
cosmoıpolıden haber varmı kızlar göremedım sayfalarda ...inş. iyidir..

ANAM NERDE GICIK FICIK ŞEYLER HEP ONLARI TEMENNİ EDİYORSUN BENİM İÇİN YOK TEMMUZ YOK ÜÇÜZ....NORMAL BİŞEY İSTE YA...NORMAL....:tomato::tomato::tomato:klava:

karsımdaki kişi normal olsa ona göre söylerdim herhalde :roflol::roflol:

selam arkadaslar benımde adet gunum yarın goguslerım bu ay daha dolgun ve belım cok agrıyor aceba hamılemıyım yarın sıze cevap yazarım

hosgeldin canım a.s.:Saruboceq:güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:
bgn doğru düzgün giremedim siteye.....çok geç açılıo sayfalar..hayırlı haberi olan varmı kızlaaarrrr

bugun daha güzel haber gelmedi canım aslına bakarsan fazla kimsede yok herkes kayıp:sm_confused:

hosgeldinizzzz canım a.s. nasılsınız bakalım? mumkun oldugunca dinlenin canım cok korkuttunuz beni :çok üzgünüm: allahım sizi korusun bütün kötülüklerden:Saruboceq: benim hala gelen giden yok canım dun kan testi yaptırdım 0.1 cıktı bebek yok biran önce adet olsamda kurtulsam beklemek daha kötü canım:1hug:

kızlar dr dan geldi az önce 15 mm lik kesemizi gördük şükür haftayada bebişi görmeye gideceğiz inşallah...progestron jel başladı dr um tedbir amaçlı...çok öptüm hepinizi....

kızlar dr dan geldi az önce 15 mm lik kesemizi gördük şükür haftayada bebişi görmeye gideceğiz inşallah...progestron jel başladı dr um tedbir amaçlı...çok öptüm hepinizi....

işte ikinci annecikte geldi hosgeldiniz güzel haber canım a.s. :1hug: sende bol bol dinlen canım :1hug:

arkadaşlar bişi sorucam. adetine 4-5 gün kala idrarda gebelik testi yapıp da gölge gibi 2. çizgi çıktığını gören var mı. ama erken gebelik testi değil.

günaydın kızlar a.s.opuyorumnanaktan

arkadaşlar bişi sorucam. adetine 4-5 gün kala idrarda gebelik testi yapıp da gölge gibi 2. çizgi çıktığını gören var mı. ama erken gebelik testi değil.

canım testi bir kac gun icinde tekrarla inşallah güzel haberle gelirsin :Saruboceq::1hug:

kittycim günaydın nbr?ya sana bişey sorcam benim göğüslerim hastalanıcakmışım gibi böyle şişti.ve göğüs uçlarım koyulaştı ve hassaslaştı bu nedemek yani bu çatlatma şiğnesinden olabilir mi hayatım.?hani senin bilmediğin bişey yok ya ondan soruyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…