günaydın gelecegin en güsel anneleriiii
kittycim günaydın nbr?ya sana bişey sorcam benim göğüslerim hastalanıcakmışım gibi böyle şişti.ve göğüs uçlarım koyulaştı ve hassaslaştı bu nedemek yani bu çatlatma şiğnesinden olabilir mi hayatım.?hani senin bilmediğin bişey yok ya ondan soruyorum canım
kızlar günaydın hepinizeee...keyifler nasıl?? güzel bir gün diliyorum herkese.opuyorumnanaktan
tamam canım bekliyorummirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmirgünaydınnna.s. hosgeldin bidenem opuyorumnanaktan catlatma ignesisnden aynı seyleri yasayanlar varmıs canım dur biraz arastırim yazarım sana birazdan
kışçelerim günaydın, dün gece yarısı geldim d.bakır dan pert durumdayım yani
ne var ne yok topiğimizde?
Yeni hamiş varmı?
Kitty cim gelmedi inş. Kırmızılar...
Ninik nerdesin ne var ne yok çıktın mı yumurta tribinden bakalım:)
tamam canım bekliyorummirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
selam arkadaslar malesef hamıle degılmısım bu belırtıler benı cok yanılttı hayal kırıklıgına ugradım ama bız korunmayı bırakalı daha ıkı ay oldu sanırım normal hemen hamıle kalamamam sızcede ogle degılmı lutfen morale ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım yasemin- 66 tebrık ederım canım allah kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza ınsallah:a015:
ninikim bulmadım fazla birsey yaw :sm_confused:çatlatma ignesinden sonraki belirtileri ararken ben catladım walla:roflol::roflol: inşalah hamilelik belirtileridir onlar canım yaw :Saruboceq:
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL .DA BENİM HİÇ UMUDUM YOK KENDİ KENDİMİ MODA DA SOKMAK İSTEMİYORUM SONRA ZOR ATLATIYORUM BU SÜRECİ.
Kışçelerim günaydın, dün gece yarısı geldim D.bakır dan pert durumdayım yani
Ne var ne yok topiğimizde?
Yeni hamiş varmı?
Kitty cim gelmedi inş. kırmızılar...
Ninik nerdesin ne var ne yok çıktın mı yumurta tribinden bakalım:)
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL .DA BENİM HİÇ UMUDUM YOK KENDİ KENDİMİ MODA DA SOKMAK İSTEMİYORUM SONRA ZOR ATLATIYORUM BU SÜRECİ.
tesekkur ederım destegın ıcın rabbım ne zaman ısterse o zaman olur ınsallah ama bu ay hıc bır belırtıye bakmıycam stres benı cok etkılıyor ınanın her namaz yerınde dua edıyorum bu sıtedekı bebek ısteyen ve hamıle olanlara aklımdan hıc cıkartmıyorum allaha emanet olunbenneyaptımki
en güzelide o canım kendini kaptırmamak gerekiyor gerci bunu ne kadar uygulayabiliriz orası süpheli
MÜMKÜN MÜ BÖYLE BİŞEY HAYATIM BU KADAR ÖZLEMLE BEKLERKEN......mafoldumben
sende ne istedigine karar ver canım yaw :roflol::roflol:
OFF BAK ÇOK PİS DEPRESYONA GİRDİM ONA GÖRE....klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?