arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arkadaslar ya 3 gun yada 4 gun sonra adet olmam gerek fakat hıc bı belırtı yok umutlanmakta ıstemıyorum ne olur dua edın de adet olmayayımbenneyaptımki

bende aynı durumdayım ama tedaviler geciktiriyo o yüzden gün saymıyorum sen tedavi oluyo musn xxxxxxxangel

yok canım ilk gebelıgım kımyasal gebelıktı 2 ay once dusurdum dr hormon testı yaptı hepsı normal cıktı normal yoldan hamıle kalabılırsın dedı ben 22 yasında oldugum ıcınde bekleyelım dedı

kızlar adetime 3 gün var ve hamile miyim adet mi olcam hiiç bi fikrim yok üstelik çtlatma iğnesi olduğum için adetimi geciktirip bi de benii ümitlendirebilir bu tedavi

arkadaslar ya 3 gun yada 4 gun sonra adet olmam gerek fakat hıc bı belırtı yok umutlanmakta ıstemıyorum ne olur dua edın de adet olmayayımbenneyaptımki

hosgeldiniz kızlar :1hug:a.s.inşallah melekleriniz gelmiştirde guzel haberler verirsiniz bir kac gun sonra bize :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız bakem Bu kadınlar kulubü yüzünden adam beni boşayacak daha çok size takılıyorum Ama çok iyi geldiniz bana artık gün saymıyorum olur mu olmaz mı demiyorum burda ki hamiş arkadaşların haberleri beni mutlu etmeye yetiyo vereliniortak

kitty cat'cim merhaba ben senin gösterdiğin yerden senin linki yazınca senin aşagıdaki resmin aynısı oldu bendede:)) neden acaba seçenek yokmu ordan

kitty cat'cim merhaba ben senin gösterdiğin yerden senin linki yazınca senin aşagıdaki resmin aynısı oldu bendede:)) neden acaba seçenek yokmu ordan

yok canım sen kendi koymak istedigin resmin linkini oraya ekliceksin ne istiyorsan söyle ben yapmaya calısayım senin icin sende oraya verecegim linki eklersin canım

merhaba arkadaşlar... benım bugun 29 .gunumdu ..adetlerım cok duzenlıdır ..bugun sabah bınbır dua ıle ıdrar testı yaptım .......... sonuçç negatıf ... uzuldum ... ama bu ay cok kararlıyım ... korlemesıne gıtmeyecegım ...inşallah daha bılınçlı ve daha azımlı .olmaya calışacagım ... allahın ıznıyle bu ay olacak cok ınanıyorum ... bekleyen tum arkadaşlara ıyı nıyetlerımı yolluyorum ..inşallah cıft cızgıyı gorurler.....

bu arada ınsan vucudu ve beynı o kadar enteresan kı .. sabah negatıf sonucu gordum ya.. akşamustu adet oldum .. yanı beynım ancak gorunce ızın verdı ... ama bu ay her şey daha farklı gelısecek ınşallah ...

adet olmadıgın surece umdunu yitirme bence canım :teselli: erken oldugu icin idrar testinde cıkmamıs olabilir opuyorumnanaktan

mesajı yazdıktan sonra bunu gördüm üzüldüm canım :çok üzgünüm: bu ay calısmalara tam gaz devam inşalah güzel haberlerini alırız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…