ninikk kız nereye kayboldun yaw sen daha basta böyle stres yapıyorsan işmiz var seninle walla ben ne yapayım ozman sinir katsayım tavan yaptı ama hala bekliyom
kızlar adetime 3 gün var ve hamile miyim adet mi olcam hiiç bi fikrim yok üstelik çtlatma iğnesi olduğum için adetimi geciktirip bi de benii ümitlendirebilir bu tedavi
bende aynı durumdayım ama tedaviler geciktiriyo o yüzden gün saymıyorum sen tedavi oluyo musn xxxxxxxangel
şu yazınızın altındaki resimleri nerden koyuyosunuz kızlarr oraya ben bi türlü bulamadım da
kızlar adetime 3 gün var ve hamile miyim adet mi olcam hiiç bi fikrim yok üstelik çtlatma iğnesi olduğum için adetimi geciktirip bi de benii ümitlendirebilir bu tedavi
arkadaslar ya 3 gun yada 4 gun sonra adet olmam gerek fakat hıc bı belırtı yok umutlanmakta ıstemıyorum ne olur dua edın de adet olmayayımbenneyaptımki
hosgeldiniz kızlar :1hug:a.s.inşallah melekleriniz gelmiştirde guzel haberler verirsiniz bir kac gun sonra bize :Saruboceq:
hosgeldiniz kızlar :1hug:a.s.inşallah melekleriniz gelmiştirde guzel haberler verirsiniz bir kac gun sonra bize :Saruboceq:
çok teşekkür ederim yardımın ve dileklerin için hepimiz inşallah en kısa zamnda mutlu haberi alırızkaydirigubbakcemile2
hb canım inşguzel haberler verırız
kitty cat'cim merhaba ben senin gösterdiğin yerden senin linki yazınca senin aşagıdaki resmin aynısı oldu bendede:)) neden acaba seçenek yokmu ordan
merhaba arkadaşlar... benım bugun 29 .gunumdu ..adetlerım cok duzenlıdır ..bugun sabah bınbır dua ıle ıdrar testı yaptım .......... sonuçç negatıf ... uzuldum ... ama bu ay cok kararlıyım ... korlemesıne gıtmeyecegım ...inşallah daha bılınçlı ve daha azımlı .olmaya calışacagım ... allahın ıznıyle bu ay olacak cok ınanıyorum ... bekleyen tum arkadaşlara ıyı nıyetlerımı yolluyorum ..inşallah cıft cızgıyı gorurler.....
bu arada ınsan vucudu ve beynı o kadar enteresan kı .. sabah negatıf sonucu gordum ya.. akşamustu adet oldum .. yanı beynım ancak gorunce ızın verdı ... ama bu ay her şey daha farklı gelısecek ınşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?