arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

biliyorum ki burası bir paylaşım platformu ve doğal olarak buraya herkes paylaşmak ve rahatlamak için giriyor. doğaldır ki herkes diğerleriyle kendini kıyaslayarak bir sonuca varmaya çalışıyor ve tecrübeler çok önemli ama lütfen sizlerden ricam kendinizi bu kadar çok dinleyip her anınızdan bir şey çıkarmaya çalışmayın çünkü hem beden saatinizi hem de psikolojinizi muhtemelen eşinizin psikolojisisni de bozuyorsunuz.

inanın saati gelince yaradanım ol deyince o minik mucize oluveriyor siz hiç bir şey yapmasanız da, lütfen kendinizle çok oynamayın kendinizi rahat bırakın

sevgilerimlea.s.

canımm rahat bırakabilsem kendimi bırakacamdaaaa....kolaymı ayoll.:sm_confused:.4 sene olduu...sebebsiz infertilite teşhisi konulan 4 sene bekleyipte dünya kadar hormon kullanan envayi çeşit kürler yapıp uygulayıp artık kendimi rahat bırakacam diyebilen varmı acabaaa..dese bile rahat olan düşünmeden durabilen varsa helal olsun dicemm...sana kızmıyorumm yanlış anlama...bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekiyo..inşaallah allah istediğin zaman sana şıp diye bebişini verirr..inşaallah bizim yaşadıklarımızı hiç anlamazsınnn:Saruboceq:

hosgeldiniz kızlar :1hug:

hepimiz bazen abarttıgımızın farkındayız fakaat olmuyor işte engel olamıyoruz insan yinede kucuk birseyden kendine pay cıkarmak istiyor grcek hayatta bunları kimseyle paylasamıyoruz fakat burda birbirimize anlatıp konusup rahatlıyoruz hep beraber üzülüyor hep beraber seviniyoruz :1hug:

hadi ben kactım iyi geceler kızlar :1hug:

Bugün Unutursaniz, Yarin Da Siz Unutulursunuz!

Eğer sahip olduklarımızın değerini anlamaya çalışmazsak; yaşama, emeğe, sevgiye, iyi niyete saygı duymazsak; gayrete, güzelliğe, başarıya ve hizmete ödün vermezsek; kötülüğe, batıla, çirkinliğe, acımasızlığa ve adaletsizliğe karşı çıkmazsak; umuda, yarına, sevdiklerimize ve içimizdeki gerçeğe inanmazsak; tembelliğe, saygısızlığa, şaşkınlığa ve nankörlüğe savaş açmazsak bugün anlamlı olan her şeyi unutmuşuz demektir. Bugün unuttuğumuz gibi, içimizdeki gerçek de yarın bizi unutacaktır!

Günaydın arkadaşlar.
Birkaç gündür rahatsızlığımdan dolayı gelemedim topiğe.Umarım güzel haberler vardır,henüz geçmişi okuyamadım

Günaydın arkadaşlar.
Birkaç gündür rahatsızlığımdan dolayı gelemedim topiğe.Umarım güzel haberler vardır,henüz geçmişi okuyamadım

gecmiş olsun canıma.s. umarım önemli bir rahatsızlıgın yoktur :çok üzgünüm: yeni hamilelik haberi almadık canım:sm_confused: aslına bakarsan kızlarda ortalıkta yok:sm_confused:

ben geldım kıttycat nasılsın morelım cok bozuk 4.gunum adet olmadım dayanamadım test yaptım tek cizgi ama gorsem basım felaket bışekılde donuo anlatamam halsızlık var akıntım da var anlamadım gıttı

hosgeldin canım :1hug: üzülme erken oldugu icin cıkmamıs olabilir:teselli: bence bir kac gun daha bekle canım eger hala adet olmazsan testi tekrarla yada kan testi yaptır :1hug:

hosgeldin canım :1hug: üzülme erken oldugu icin cıkmamıs olabilir:teselli: bence bir kac gun daha bekle canım eger hala adet olmazsan testi tekrarla yada kan testi yaptır :1hug:

anladım cnm işin garıbı hıcbır adet belırtım yok ne kasıklarım agrıo ne belım gogus uclarım koyulaştı ama dolgunluk yok normal ucları bırac acıyo okadar inşallah bu ay melegım benımle olur

inşallah canım en kısa zmanda melegine kavusursun :Saruboceq: belirti konusuna gelince bunları fazla takma kafaya canım bende bütün belirtiler vardı bugun son sat´ın 40.günü hala ne gelen var nede giden testlerde negatif cıktı beklemekten baska caren yok stres icinde hergun olacaksa olsun diyorum kendi kendime

anladım cnm aslınd apsıkolojıkte kenımızı etkılıyoruz galıba ya .belkı olucaz stresten ılerı atıyoruz.hayırlsısı bakalım cnm ya

kittycim günaydın naber?ben dün resmen öldüm biliyor musun bir daha asla çatlatma iğnesi olmayı düşünmüyorum.allah ne zaman kısmet ederse o zaman.yazıştıktan sonra oniki gibi bir kasık ağrısı başladı sana anlatamam resmen ağrım o kadar şiddetliydi ki tansiyonum düştü istifra ettim.duramıyorum ağrıdan bi de işyerindeydim berbat bişeydi.abim gelip aldı hemen beni işyerimden.doktorumu aradım sağolsun oda 2 saat sonra aradı beni.normal çatlatma iğnesinden dedi.zaten dokrtorumuda değiştirmayi düşünüyorum artık.tamam çok yoğun biyer ama yai bu böyle herseferşnde iki saat sonra geri dönş yaparsa ban özel doktora gitmemin bi mantığı kalmıyor.

gecmiş olsun canım çok üzüldüm :1hug::çok üzgünüm: ya dun senin o konuyu ararstırıken okudum senin bu yadasıklarını yasayanlar bir suruydu herkes agrı yasamıs doktoruna gelince para almaya gelinece hemen almayı bilirler ama ihtiyac oldumu nedense bulamazsın ortalıkta klava:

valla öyle canım benim bünyemde çok zayıf ağrım dayanamıyacağın safhadaolunca hemen tansiyon düşüyor içim bulanmaya başlıyor ve istifra ediyorum işe...yok bi daha kullanmıcam sorun yok ikimizde de bi 2-3 ay daha kendi halimizde deniyewlim allah nasip ettikten sonra her şekilde olur zaten.:Saruboceq:

canım ilk çatlatma iğnesi olduğum zaman senin yaşadıklarını yaşamıştım..ama 2.3.4.5.de bi rahatsızlığım olmadı..vücut alışıyo herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…