arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar geçen hafta dahiliyede idrar yol enfks çıktı. doktor kadın doğuma sevk etti. ultrasonda rahim içi kalınlaşmış dedi dr. ama test negatif çıktı günüm geçmemişti çünkü. daha 4 gün var hamile olabilir miyim sizce dr yüzde yüz hamile değilsin diyemem dedi

söylsediklerine aynen katılıyorumma.s..bu siteyi bulmadan önce kafayı yiyodumm-tatlicadiarzu-kimseyle bu konuları konuşamıyodumm..konuşursam herkes dr kesiliyo gıcık oluyodumm...eşime bile hissettiklerimi tam söyleyemiyodumm..üzülmesin bide o strese girmesin diyee..insanın bazı şeyleri paylaşması gerekiyo rahatlaması için..artık burdaki kızlarla konuşup kendi kendimizle dalga bile geçebiliyoruzz..moralim acayip düzeliyo yanii..sonuçta insanız kadınız..mutluluğumuzu paylaştığımız gibi üzüntülerimizi kaygılarımızıda paylaşmak istiyoruzz:içelim:

canım kendine dikkat et..daha 4 günün var o yüzden testde çıkmaması normall..geç döllenmede olabilir..dr bile hamiş değilsin diyememişş..rahim duvarının kalınlaşması genelde hamişliği işaret ederr...hadi hayırlısı..mutlu haberlerini bekliyozzz

Merhaba Fenmat, gebelikte rahim kalinlasir derler, adet yaklasirken yani adet görecek olan bir kadinin rahimi incelirmis insallah canim hamilesindir zaten daha 4 gün var suan bisey varsada belki cikaya bilir adet gününü bekle ve istersen kanda baktir ozaman kesin cevap alirsin

kızlar benimde adetime 3 gün kala yaptırdım kan testi ama hiç bişey çıkmadı çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay 2 tane yumurtamda vardı ama fossss çıktı mafoldumben

canin sagolsun arkadasim hic birsey insanin sagligindan önemli degil, insallah öbür aya hamis kalirsin. Umudumuzu kesmeyelim yola devam edelim elbet bizlerde birgün bebeklerimize kavusacagiz.

[/COLOR]
kızlar benimde adetime 3 gün kala yaptırdım kan testi ama hiç bişey çıkmadı çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay 2 tane yumurtamda vardı ama fossss çıktı mafoldumben

canım hıc uzulme inş yakın zamanda gelır bebısın bende beklıorum zaman daraldıkca sabırsız olmaya basladımbenneyaptımki

son 2 günüm kaldı idrar testi yapsam çıkarmı acaba..çokta umutlanmak istemiorum açaıkcasııı

bence hemen test yapma canım erken oldugu icin bazen cıkmayabiliyor sonra insan kötü oluyoor

günaydın kızlar....
güzel bir hafta dileklerimleee...
kittycim ne var ne yok...41. günün 41 kere maşallah uğur getirsin sana arkadaşım...hala bir belirti yok mu??

günaydın kızlar....
güzel bir hafta dileklerimleee...
kittycim ne var ne yok...41. günün 41 kere maşallah uğur getirsin sana arkadaşım...hala bir belirti yok mu??

günaydın canım hosgeldin :1hug:a.s. inşallah sen ugur getirirsin bana canım opuyorumnanaktan hala birsey yok canım ya beklemek insanı stres yapıyor kan testindede cıkmayınca umudum azaldı varsada kan testinde cıkması gerekirdi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…