arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

günaydın kızlar dört günüm kaldı ve sabah uyanır uyanmaz dayanamayıp testi yaptım ve sonuç negatiff :1no2: silik bir çizgi bile yok

günaydın kızlar dört günüm kaldı ve sabah uyanır uyanmaz dayanamayıp testi yaptım ve sonuç negatiff :1no2: silik bir çizgi bile yok

cnm erken yapmışsın ama çok.sabret bakalım biraz daha.belli olmaz ben bir daha erken test yapmıcam katiyen:1no2:biliosun bende belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı.sinir oldum oteste zatenÇok üzgünüm çoook

slm kızlar günaydın geri sayım 5 bendede ama bi kaç gündür sabahları kalktığımda ağzımda çok değişik bi tat oluyo rahatsız edici bel ağrılarım dahada arttı

Benim sayım bitti şafaakk bugunn oley be bu aydaa bitti allahın izniylee.Şimdii gelsinn kırmızı kart hadi bak sıkıldım gel hadiklava:

evet canım ama azda kaldı yani dört günüm kaldı zaten karnımda ağrıyo adet olcağımın belirtisi bu yani hiç ama hiç umudum kalmadı yaa bir dahada böyle beklemem yoksa kafayı yerim ben

Benim sayım bitti şafaakk bugunn oley be bu aydaa bitti allahın izniylee.Şimdii gelsinn kırmızı kart hadi bak sıkıldım gel hadiklava:

aynen bal surat bende kırmızı gelceksede gelsin artıkta kurtulayım şu stresten diyorum rabbim hayırlısını versin hepimize

slm kızlar günaydın geri sayım 5 bendede ama bi kaç gündür sabahları kalktığımda ağzımda çok değişik bi tat oluyo rahatsız edici bel ağrılarım dahada arttı

arkadaşım seni ümitsizliğe düşürmek istemem ama o belirtilerin hiç birine inanma biz vücudumuzu dinlediimiz için sürekli herşeyi hissediyoruz bebek düşünmeden öncede yaşıyoduk eminim aynı şeyleri ama bu kadar dikkat etmediğimiz için kaale almıoduk bende bu ay resmen bir hamile gibi yaşadım açıkçası ama negatif (

ay canım inşallah önümüzdeki ay kalırsın hamile incir kürüne başla hemen içinede havuç at yaparsan

balsurat
neoldu senin kırmızı tiren gelmedi mi inşallah gelmez içten söylüyorum allahım bizimde yüzümüzü güldür yarabbim

klava:Kırmızı kafa gelmedi..İlk defa kırmızıların gelmesini istiyorumkötükedihüso

kızlar ateşim 39.5 mecburen antibiyotik kullandım zaten biliyodum hasta olucamı ama erken oldum çokta sancılı hem grip hem regli düşünün yani...neyse öpüyorum hepinizi?
hamiş varmı hamiş?
ben artık başka planlara gidiyorum kızlar bebişi erteliyoruz biraz kariyer yapıcam haa bu arada korunmicam tabiki ama kısmet...
eşim yüksek lisans yapacak benimde açıköğretim var onlar bi bitsin hele sonra sıkıldım artık....

balsuratcım Allah b avazda kurtarsın inş. canım..ay walla bende heyecan yaptım daha 2 ay var ama

Canım ben hamiş değilimki bir avazda kurtulsun demişsinn:jeyyar:Rabbim sana yardımcı olsun 2 ay sonra doğurucan bir avazda kurtarsın:Saruboceq:

Canım ben hamiş değilimki bir avazda kurtulsun demişsinn:jeyyar:Rabbim sana yardımcı olsun 2 ay sonra doğurucan bir avazda kurtarsın:Saruboceq:

tatlım valla şafak 2 yazınca ..ve topik bebeğini bekleyenler olunca...:))

neyse o zaman hayırlısıyla snada gönlünce nasib etsin Allah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…