günaydın kızlar dört günüm kaldı ve sabah uyanır uyanmaz dayanamayıp testi yaptım ve sonuç negatiff :1no2: silik bir çizgi bile yok
cnm erken yapmışsın ama çok.sabret bakalım biraz daha.belli olmaz ben bir daha erken test yapmıcam katiyen:1no2:biliosun bende belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı.sinir oldum oteste zatenÇok üzgünüm çoook
Benim sayım bitti şafaakk bugunn oley be bu aydaa bitti allahın izniylee.Şimdii gelsinn kırmızı kart hadi bak sıkıldım gel hadiklava:
slm kızlar günaydın geri sayım 5 bendede ama bi kaç gündür sabahları kalktığımda ağzımda çok değişik bi tat oluyo rahatsız edici bel ağrılarım dahada arttı
şafak 3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol:Şafak - 2sırnaşık şey
balsurat senin günün dün değilmiydi bak sen çok umutsuzsun sende çıkıcak bişiler gibime geliyo kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: ama bende olmadığından eminim
balsuratcım Allah b avazda kurtarsın inş. canım..ay walla bende heyecan yaptım daha 2 ay var ama
Canım ben hamiş değilimki bir avazda kurtulsun demişsinn:jeyyar:Rabbim sana yardımcı olsun 2 ay sonra doğurucan bir avazda kurtarsın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?