günaydın canım a.s.ben hala aynıyım sen nasıl oldun canım:1hug:
İYİYİM CANIM BENDE ALLAHA ŞÜKÜR BİŞEYİM YOK.BUGÜN YOĞUNDUM BİRAZ ÖZÜR DİLERİM HEMEN KAPATMAK ZORUNDA KALDIM..yerimseniben
Günaydın arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.Ben de yeni yeni toparlanıyorum
kızlar yaklaşık 45 dak.sonra hamiş olup olmadıgımı öğrenicem 2 günüm var ama ben dayanadım ve kan testi yaptırdım..bakalım hayırlısı olsun..dualarınızı esirgemeyinn
ben hastaneye sonuçları almaya gidiorum kızlar hadi hayırlısı olsunn
Kittycim nbr?Senin durumun netleşmedi mi halen?
kızlar merhaba maalesef hamiş diilmişim..ya aslında hep kendime daha 22 yaşındayım daha 10 aylık evliyim bebege daha var diodum ama bu seferki başkaydı yanii....vücudumdaki belirtiler başka birşeyin sonucu olamazdı....ama afarkettimki doktor negatif dediğinde içimi tuhaf bi hüzün kapladı..oturup ağlayack gibi oldumm....senağlama:çok üzgünüm:
kızlar bide bişi sorcamm doktor raporda 0.1 die bişi yuvarlak içine alıp hamile diilsinz dedi..o deger nedemk oluo bana açıklarmısınz???
0.1 negatifin degerimi pozitif kaç peki canımm
5 ve üzeri pozitif canım
Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
VARYA TEK KELİMEYLE PROF OLDUN VALLA NASIL BİŞEYSİN SEN KIZIM YA.?lülülülülülülülülülülülüSEN ONDAN GİTMİYPOSUN DOKTORA ANLADIM alkisalkisalkisBENNNNNşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?