arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

İYİYİM CANIM BENDE ALLAHA ŞÜKÜR BİŞEYİM YOK.BUGÜN YOĞUNDUM BİRAZ ÖZÜR DİLERİM HEMEN KAPATMAK ZORUNDA KALDIM..yerimseniben

anladım canım calıs sen kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.Ben de yeni yeni toparlanıyorum

hosgeldin canım biraz daha iyi olmana sevindim tekrar gecmiş olsun canımopuyorumnanaktan

kızlar yaklaşık 45 dak.sonra hamiş olup olmadıgımı öğrenicem 2 günüm var ama ben dayanadım ve kan testi yaptırdım..bakalım hayırlısı olsun..dualarınızı esirgemeyinn

inşallah canlarım ya daha ilk denememizdi yani bu ay ilk defa bebeğimiz olsun istedik ve tam yumurtlama tarihlerimde ilişkiy egirdik..idrar testi yaptım ama negatif çıktısenağlama duramadım yani anlıcanızz...ama idrar testlerine güvenmiorum tama olaarak bide 2 günüm varya çıkmayabilir dedim..ve kan testi yaptırdım.....ama varya hemşire kız kan almadı kolumu yardı resmen nekadar acıtıtı yaffff

kızlar yaklaşık 45 dak.sonra hamiş olup olmadıgımı öğrenicem 2 günüm var ama ben dayanadım ve kan testi yaptırdım..bakalım hayırlısı olsun..dualarınızı esirgemeyinn

inşallah melegin gelmiştir canım:Saruboceq::Saruboceq: dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben hastaneye sonuçları almaya gidiorum kızlar hadi hayırlısı olsunn

inşallah güzel haberle gelirsin canım :Saruboceq::Saruboceq:
Kittycim nbr?Senin durumun netleşmedi mi halen?

iyiyim canım sen nasılsın ?opuyorumnanaktan yok canım kan testi 0.1 di acaba degişmişmidir onu merakediyorum kan testide tekrar yaptırmak istemiyyorum birincisi cok üzüldüm ikincisi kolum mosmor oldu ücüncüsüde 45 lira tekrar vermek itemiyorum

kızlar merhaba maalesef hamiş diilmişim..ya aslında hep kendime daha 22 yaşındayım daha 10 aylık evliyim bebege daha var diodum ama bu seferki başkaydı yanii....vücudumdaki belirtiler başka birşeyin sonucu olamazdı....ama afarkettimki doktor negatif dediğinde içimi tuhaf bi hüzün kapladı..oturup ağlayack gibi oldumm....senağlama:çok üzgünüm:

kızlar bide bişi sorcamm doktor raporda 0.1 die bişi yuvarlak içine alıp hamile diilsinz dedi..o deger nedemk oluo bana açıklarmısınz???

kızlar bide bişi sorcamm doktor raporda 0.1 die bişi yuvarlak içine alıp hamile diilsinz dedi..o deger nedemk oluo bana açıklarmısınz???

üzülme diyecegim olmicak çünkü aynı duyguyu bir kac gun önce bende yaşadım insan kendini güzel habere hazırlıyor sonra pat diye biri size yok diyor oanki duygu anlatılmicak birsey mafoldumben benimde 0.1 di canım negatif sonucmuşmafoldumben

0.1 negatifin degerimi pozitif kaç peki canımm

5 ve üzeri pozitif canım

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

VARYA TEK KELİMEYLE PROF OLDUN VALLA NASIL BİŞEYSİN SEN KIZIM YA.?lülülülülülülülülülülülüSEN ONDAN GİTMİYPOSUN DOKTORA ANLADIM alkisalkisalkisBENNNNNşakkıdı

VARYA TEK KELİMEYLE PROF OLDUN VALLA NASIL BİŞEYSİN SEN KIZIM YA.?lülülülülülülülülülülülüSEN ONDAN GİTMİYPOSUN DOKTORA ANLADIM alkisalkisalkisBENNNNNşakkıdı

ehe güldürdün beni canım ya allahta seni güldürsün emi :roflol::roflol:

kıslar bişi sorabilirmiyim adetime 4 5 gün var kan tahlili yaptırsam çıkarmı...ya düşinmiin diyorum ama eğilip kalktığım zaman kasıklarıma sancı giriyo bu üşütme olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…