kıslar bişi sorabilirmiyim adetime 4 5 gün var kan tahlili yaptırsam çıkarmı...ya düşinmiin diyorum ama eğilip kalktığım zaman kasıklarıma sancı giriyo bu üşütme olabilirmi?
slm kıslarrr
hosgeldin canım a.s.nasılsın bakalım opuyorumnanaktan
hosgeldin canım a.s.ilişkiden 10 gün sonra kanda cıkıyormus fakat bence beklemeye calıs erken yapıp yanlıs sonuc alıp üzülme bence :1hug:
5 ve üzeri pozitif canım
Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
iim sizler nasılsınıs,sizi merak ettim geldim.bol hamişli ay diliyorumhihoyyyt
saol teşekkür ederim canım ya bgün gidicektim vazgeçtim durdurdum kendimi ama şimdi böle kramplar falan girince yine duramıyorum offfffff ne zor bişi yaaa....
canım aynen bendede böle bişiler yazıodu ama sdc 0.1 degerini hatırlıorum dgrlerine bakmadan yırtttım
vayyy beeee değerim bilem yohhh
aynı seyi bende yasadım canım adet gunumu 9 gun gecmişti yaptırmıstım insan bi acayip oluyor walla:çok üzgünüm:
ya bide öle tuhaf bişki....gögüslerde ağrıma,kasıklarda batma,ara sır amide bulantısı,iştahın açılması,kilo alma,akıntının çoğalması ,hafif başdönmeleri vs.vs ya bunların hepsi bende vardı biliomusun...hatta eşimle paylaşıodum o bile şaırıodu...ilk denememizdi olabilirmi hemen acab diodum oysaki doktorum bile ilk 6 ay olmaması normal diodu ama içim yinede bi tuhaftı.....heyecan vardı ümit vardı içimd ayyy ne fena bi durummuşş..
umudum kalmadı aslında ama içimde böle nokta büyüklüğünde bişi var adını koyamadıgımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?