arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kıslar bişi sorabilirmiyim adetime 4 5 gün var kan tahlili yaptırsam çıkarmı...ya düşinmiin diyorum ama eğilip kalktığım zaman kasıklarıma sancı giriyo bu üşütme olabilirmi?

hosgeldin canım a.s.ilişkiden 10 gün sonra kanda cıkıyormus fakat bence beklemeye calıs erken yapıp yanlıs sonuc alıp üzülme bence :1hug:

hosgeldin canım a.s.ilişkiden 10 gün sonra kanda cıkıyormus fakat bence beklemeye calıs erken yapıp yanlıs sonuc alıp üzülme bence :1hug:

saol teşekkür ederim canım ya bgün gidicektim vazgeçtim durdurdum kendimi ama şimdi böle kramplar falan girince yine duramıyorum offfffff ne zor bişi yaaa....

Son düzenleme:

canım aynen bendede böle bişiler yazıodu ama sdc 0.1 degerini hatırlıorum dgrlerine bakmadan yırtttım

iim sizler nasılsınıs,sizi merak ettim geldim.bol hamişli ay diliyorumhihoyyyt

amin canım :Saruboceq:inşallah haziranda bebek patlaması yaşarız:Saruboceq:

saol teşekkür ederim canım ya bgün gidicektim vazgeçtim durdurdum kendimi ama şimdi böle kramplar falan girince yine duramıyorum offfffff ne zor bişi yaaa....

belirtilere fazla takılma canım sadece adet gununu bekle ve rahat olmaya calıs ne kadar stres olursan hersey o kadar ters gidiyor inşallah hamilesindir güzel haberlerini duyarız :Saruboceq:

aynı seyi bende yasadım canım adet gunumu 9 gun gecmişti yaptırmıstım insan bi acayip oluyor walla:çok üzgünüm:

ya bide öle tuhaf bişki....gögüslerde ağrıma,kasıklarda batma,ara sır amide bulantısı,iştahın açılması,kilo alma,akıntının çoğalması ,hafif başdönmeleri vs.vs ya bunların hepsi bende vardı biliomusun...hatta eşimle paylaşıodum o bile şaırıodu...ilk denememizdi olabilirmi hemen acab diodum oysaki doktorum bile ilk 6 ay olmaması normal diodu ama içim yinede bi tuhaftı.....heyecan vardı ümit vardı içimd ayyy ne fena bi durummuşş..

senin yumurtlama gunun kac gun gecmişti canım ? yada son ilişkin kacgun önceydi belkide erken oldugu icin cıkmamıstır bazılarında ne kanda nede idrar testinde cıkıyormus ultrasonda görünüyormus ancak inşallah öyle birseydir canım

canım ben geçen ayın 10nda adet oldum tam 1 hafta sürdü..ve devamındaki çift rakamlı günlerde ilişkiye girdik bebiş için..

ha bide dohtor bana kanda görünmüo ama adetin gecikirse eger gel dediii..ama sanmıorum yaaaaa

bence üzülmek icin erken canım bekle adet gununu olmazsan tekrar test yaptırırsın inşallah ozman cıkar :)

umudum kalmadı aslında ama içimde böle nokta büyüklüğünde bişi var adını koyamadıgımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…