herkese günaydına.s.opuyorumnanaktan
iyilik ninikim opuyorumnanaktansenden naber ?:1hug:
iiyiyim işte canım ne yapayım.sıkıcı bir gün nefret ediyorum burdan burdaki insan kılığındaki yaratıklardan defolup gitmek istiyoeum...yani anlıyacağın...giibiyim:delphin:
sen onları yolmadan ordan ayrılma ninikim:1hug: istersen ben gelip yolayım onları bakalım benim ninikimi üzmek ne demekmiş görsünlerklava:
kızların hicbiri ortalıkta yok yaw :sm_confused:gelmiyorlar kac gundur :çok üzgünüm:
Günaydıınn.ben de sohbete dahil olabilirmiyim kızlarrr?pat diye geldim ama :)
Günaydıınn.ben de sohbete dahil olabilirmiyim kızlarrr?pat diye geldim ama :)
evet cosmo da yok forever da hayırdır inşallah....aa cosmo seyahate çıkacaktı o ama hangi gündü acaba...
günaydın canım hosgeldin :1hug:a.s.
gidip gelmişti en son tekrarmı gidecekti ben onu kacırmısım
hoşbulduuukkk :) benim adetime de 2 gün var.heyecanla bekliyorum.ama artık belirtilere takılmak istemiyorum çünkü hep hayal kırıklığı oluyorhiç belirti oluşturmadım bu ay kendimde :)
bakalım sadece adet günümün geçmesini beklicem
aa onuda ben bilmiyorum muhtemelen ben kaçırmışımdır sen maşallah k.klubünde yattığın için kaçırma gibi bi riskin yok.sabah açılış gece kapanış seni ödüllendirmek lazımdelikafadulden
hoşbulduuukkk :) benim adetime de 2 gün var.heyecanla bekliyorum.ama artık belirtilere takılmak istemiyorum çünkü hep hayal kırıklığı oluyorhiç belirti oluşturmadım bu ay kendimde :)
alemsin ha :roflol:yasakkelime ne yapayım sizleri merakediyorum belki biriniz güzel haberle gelir diye bekliyorum zemuszemus
hayırlısı olsun canım evet en guzelinii yapıyorsun belirtilere takılmamakla :1hug: inşallah güzel allahım en kısa zamanda yollar senin meleginide :Saruboceq:
canım benim valla öyle olluyor cidden birinin haberi bizim mutlu olmamıza yetiyorda artıyor bile...
evet canım sanki kendimiz hamile kalmısız gibi seviniyor yada kendi bebegimizi kaybetmiş gibi üzülüyoruz aramızda acayip duygusal bir bağ olustu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canlarım günaydın
Ancak gelebildim, geriye dönüp okuma şansım yok yoğunluktan
Sizleri çok özledim ben yaaaa
Dehşet yoğundum işyernde
Eeeee ne var ne yok kısa kısa özetleri geçseniz kızlar bana.....
Kitty geldimi kırmızılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?