tatlicik hosgeldin canıma.s. nasılsın?:1hug:
Canlarım günaydın
Ancak gelebildim, geriye dönüp okuma şansım yok yoğunluktan
Sizleri çok özledim ben yaaaa
Dehşet yoğundum işyernde
Eeeee ne var ne yok kısa kısa özetleri geçseniz kızlar bana.....
Kitty geldimi kırmızılar?
evet canım ya sen ne zamna gidicen doktora eşinle konuştun mu?artık cidden ihmal etme bak canım lütfen yaa...gerçekten bak ayarla artık git biran önce..
iimm canım yaaaa..ii olmaya çalışıorum belkide.....
allahım şükür kavuşturana nasılsın canım ya nerelerdeydin özlettin kendini....valla bizde daha tık yok kittyle ikimizde acelemizde yok zaten canım.....:dilcikar: sende var mı haberler.?:jeyyar:bende hafıza balık biliyorsun kitty o konuda yardımcı olur canım sana ben artık pot üstüne pot kırmaktan bıktım çünkü
kitty canım cosmonun ve bizim site etkinliğimize bi bak allah aşkına%99 kız valla demirbaş yapçaklar bizi buraya haberin olsun delikafadulden
Kitty ne güzel işte, test yaptın mı peki?
EVET CANIM AYNEN ÖYLE ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GİT ÇÜNKÜ DOKTOR SENİ ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GÖRMEKİSTİCEKTİR Bİ DAHA DOKTORA GİTMEK ZORUNDA KALMAZSIN HİÇ OLMZSA
4-5 gün önce test yaptırmıstım canım 0.1 cıkmıstı :çok üzgünüm:
Evet canım 1 kere gideyim mümkünse bir dahada gitmek zorunda kalmayayım :roflol: Peki ozman alttanmı muayene olacak ?
slm kızlar benimde pazar günü adet olmam gerekiyor dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün yine yaptım silik umarım hamileyimdir çok heycanlıyım.adetimin geçmesini bekliyorum sabırla.ağzımın hiç tadı yok sürekli kuru arada mide bulantımda oluyor.birde karnımdan mideme doğru kramplar.yanlız canımı sıkan birşey var giribim ve çok öksürüyorum sürekli gıcık tutuyor öksürmek istemiyorum ilk bebebiğimi kaybettiğim zamanda sürekli öksürük vardı nedense ben hamile olunca hep böyle oluyorum buna bir anlam veremiyorum.o kadar da dikkat etmeme rağmen sağlığımaneolur benim içinde dua edin olurmu.
Slm kıslar ben geldım nasılsınız
evet cnm alttan muayene yapıolar ama kan testlerı ıstıcektır muhtemelen bena 7tane tahlıl yapıldı kanda
inşallah melegin gelmiştir canım :saruboceq:dualarım seninle :saruboceq::saruboceq: Silik cizgi cıktıgına göre var melegin canım kendini fazla yormadan bekle yada kan testi yaptır bugun opuyorumnanaktan
hosgeldin canım :1hug:iyiyiz sen nasılsın?opuyorumnanaktan
slm kızlar benimde pazar günü adet olmam gerekiyor dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün yine yaptım silik umarım hamileyimdir çok heycanlıyım.adetimin geçmesini bekliyorum sabırla.ağzımın hiç tadı yok sürekli kuru arada mide bulantımda oluyor.birde karnımdan mideme doğru kramplar.yanlız canımı sıkan birşey var giribim ve çok öksürüyorum sürekli gıcık tutuyor öksürmek istemiyorum ilk bebebiğimi kaybettiğim zamanda sürekli öksürük vardı nedense ben hamile olunca hep böyle oluyorum buna bir anlam veremiyorum.o kadar da dikkat etmeme rağmen sağlığımaneolur benim içinde dua edin olurmu.
inşallah melegin gelmiştir canım :Saruboceq:dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq: silik cizgi cıktıgına göre var melegin canım kendini fazla yormadan bekle yada kan testi yaptır bugun opuyorumnanaktan
inşallah cnm:Saruboceqkadar tedirginimki elimde değil.sürekli yatıyor ve yemek yiyiyorum.kan testi için günümümü beklesem diyorum ben 6 gün önce yaptım adetime.bana adetimin 3.günü hormon testi yapılacaktı şimdi artık hamileysem yapmaz herhalde dr.bu arada kızlar eğer hamileysem incir ve keçiboynuzunun faydası büyük ihtimalle sadece yumurtlama günün de yedik 5 er tane suyunuda içmedik.daha ilkkez denedim ve sanırım hamileyim ya bu silik testlerede güven olmuyor işte çok hayal kırklığınada uğrayanlar var.Allahım hepimize nasip etsin tabi tamamını getirip okutup büyütüp evlendirmeyide nasip etsin:Saruboceq:
4-5 gün önce test yaptırmıstım canım 0.1 cıkmıstı :çok üzgünüm:
evet canım 1 kere gideyim mümkünse bir dahada gitmek zorunda kalmayayım :roflol: peki ozman alttanmı muayene olacak ?
inşallah melegin gelmiştir canım :Saruboceq:dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq: silik cizgi cıktıgına göre var melegin canım kendini fazla yormadan bekle yada kan testi yaptır bugun opuyorumnanaktan
inşallah cnm:Saruboceqkadar tedirginimki elimde değil.sürekli yatıyor ve yemek yiyiyorum.kan testi için günümümü beklesem diyorum ben 6 gün önce yaptım adetime.bana adetimin 3.günü hormon testi yapılacaktı şimdi artık hamileysem yapmaz herhalde dr.bu arada kızlar eğer hamileysem incir ve keçiboynuzunun faydası büyük ihtimalle sadece yumurtlama günün de yedik 5 er tane suyunuda içmedik.daha ilkkez denedim ve sanırım hamileyim ya bu silik testlerede güven olmuyor işte çok hayal kırklığınada uğrayanlar var.Allahım hepimize nasip etsin tabi tamamını getirip okutup büyütüp evlendirmeyide nasip etsin:Saruboceq:
aryacım şu kürleri nasıl ve nezaman uyguladın bi yazarmsın canımm
canımm hamilesin inşallah...dualarım seninleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?