arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kitty canım cosmonun ve bizim site etkinliğimize bi bak allah aşkına%99 kız valla demirbaş yapçaklar bizi buraya haberin olsun delikafadulden

hosgeldin canım yaopuyorumnanaktan bizde seni cok özledik opuyorumnanaktan
bende hala gelen giden yok canım hakem kırmızı kart göstermedi bana hala
:roflol:

evet canım ya sen ne zamna gidicen doktora eşinle konuştun mu?artık cidden ihmal etme bak canım lütfen yaa...gerçekten bak ayarla artık git biran önce..

tam karsımda saglık ocagı var canım bir sure daha beklim bakalım cunku simdi gitsem olmamıssın deyip söktürücü falan verecekler bende kullanmicam adet baslasın 3. günü gideyim diyorum ozman daha cok sey ögrenebiliyormusum :1hug:

iimm canım yaaaa..ii olmaya çalışıorum belkide.....

iyi ol canım inşallah gelmez senin kırmızılarv:Saruboceq::1hug:

Hakkaten şükür yaa özledim çok siziŞeniz

tam karsımda saglık ocagı var canım bir sure daha beklim bakalım cunku simdi gitsem olmamıssın deyip söktürücü falan verecekler bende kullanmicam adet baslasın 3. günü gideyim diyorum ozman daha cok sey ögrenebiliyormusum :1hug:

EVET CANIM AYNEN ÖYLE ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GİT ÇÜNKÜ DOKTOR SENİ ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GÖRMEKİSTİCEKTİR Bİ DAHA DOKTORA GİTMEK ZORUNDA KALMAZSIN HİÇ OLMZSA

kitty canım cosmonun ve bizim site etkinliğimize bi bak allah aşkına%99 kız valla demirbaş yapçaklar bizi buraya haberin olsun delikafadulden

benimkide öyleymiş canım %100 olmak istiyom ben yaw :roflol:yasakkelime hepimizi birden forumdan atmasınlarda :roflol::roflol:

slm kızlar benimde pazar günü adet olmam gerekiyor dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün yine yaptım silik umarım hamileyimdir çok heycanlıyım.adetimin geçmesini bekliyorum sabırla.ağzımın hiç tadı yok sürekli kuru arada mide bulantımda oluyor.birde karnımdan mideme doğru kramplar.yanlız canımı sıkan birşey var giribim ve çok öksürüyorum sürekli gıcık tutuyor öksürmek istemiyorum ilk bebebiğimi kaybettiğim zamanda sürekli öksürük vardı nedense ben hamile olunca hep böyle oluyorum buna bir anlam veremiyorum.o kadar da dikkat etmeme rağmen sağlığımaneolur benim içinde dua edin olurmu.

Kitty ne güzel işte, test yaptın mı peki?

4-5 gün önce test yaptırmıstım canım 0.1 cıkmıstı :çok üzgünüm:

EVET CANIM AYNEN ÖYLE ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GİT ÇÜNKÜ DOKTOR SENİ ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GÖRMEKİSTİCEKTİR Bİ DAHA DOKTORA GİTMEK ZORUNDA KALMAZSIN HİÇ OLMZSA

evet canım 1 kere gideyim mümkünse bir dahada gitmek zorunda kalmayayım :roflol: peki ozman alttanmı muayene olacak ?

Evet canım 1 kere gideyim mümkünse bir dahada gitmek zorunda kalmayayım :roflol: Peki ozman alttanmı muayene olacak ?

evet cnm alttan muayene yapıolar ama kan testlerı ıstıcektır muhtemelen bena 7tane tahlıl yapıldı kanda

inşallah melegin gelmiştir canım :Saruboceq:dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq: silik cizgi cıktıgına göre var melegin canım kendini fazla yormadan bekle yada kan testi yaptır bugun opuyorumnanaktan

Slm kıslar ben geldım nasılsınız

hosgeldin canım :1hug:iyiyiz sen nasılsın?opuyorumnanaktan

bende ıyıyım cok suukur.bugun 6.gunum gunumden gecelı 2gun once test yaptım negatıf bıdaha yapmaya korkuyorum.bır hafta daha beklıycem

canımm hamilesin inşallah...dualarım seninleee

evet canım 1 kere gideyim mümkünse bir dahada gitmek zorunda kalmayayım :roflol: peki ozman alttanmı muayene olacak ?

evet canım muhtemelen vajinal ultrasonla bakıcak ama bu seni korkutmasın inan daha rahat oluyor....adamın zaten oranla bi işi olmuyor üzerine örtü örtücekler senin sende psikolojik olarak kendini giyinikmişsin gibi hissediyorsun....sırnaşık şeydelikafadulden

kittycim kırmızılar gelmez demişiny acanımm adetlerimde düzensiz oluo benim..bu senenin başından beri düzelemedim bi türlü bakalım bu ay napıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…