evet canım muhtemelen vajinal ultrasonla bakıcak ama bu seni korkutmasın inan daha rahat oluyor....adamın zaten oranla bi işi olmuyor üzerine örtü örtücekler senin sende psikolojik olarak kendini giyinikmişsin gibi hissediyorsun....sırnaşık şeydelikafadulden
saol cnma.s.inşallah 5 güne müjdeli haberi veririm sizlere.ay sizde olmasanız patlarım bu evde.
aryacım şu kürleri nasıl ve nezaman uyguladın bi yazarmsın canımm
cnm walla ben sadece bu ay eşime keçiboynuzuyla kuru incir aldırdım yumurtlama günümü hesapladım o günlerde her gece 5er tane yedik o keçi boynuzu ben incir acayip yumurtladım nerden anladını derseniz uzayan akıntım okadar fazla oldu ki yumurtlamam bitti bıraktım aslında bazı arkadaşlar kaynatıp suyunu içiolar ama onu bizim midemiz kaldırmadı.bir arkadaşımda yediği ay hamile kalmış o tavsiye etti.tavsiye ederim kızlar.ben emin değilim hamileliğimden ama yumutlattığı doğru.yerimseniben
ninik dooru demişşin canım psikolojik olarak yani:roflol: bende çok girdiğim için alıştım artık..kadın erkek farketmioo...uzan diolar uzanıom aç diollar açıom..aman napımm sağlığımdan daha önemli diil yaaa..hem o doktor günde kaçtane görüoo:roflol::roflol:
kan testi falan yaptırmayı düşünüomusun peküü
cnm walla ben sadece bu ay eşime keçiboynuzuyla kuru incir aldırdım yumurtlama günümü hesapladım o günlerde her gece 5er tane yedik o keçi boynuzu ben incir acayip yumurtladım nerden anladını derseniz uzayan akıntım okadar fazla oldu ki yumurtlamam bitti bıraktım aslında bazı arkadaşlar kaynatıp suyunu içiolar ama onu bizim midemiz kaldırmadı.bir arkadaşımda yediği ay hamile kalmış o tavsiye etti.tavsiye ederim kızlar.ben emin değilim hamileliğimden ama yumutlattığı doğru.yerimseniben
RABBIM SAGLICAKLA KUVCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INŞALLAH UMARIOM HAMILESINDIR
cnm günüm 1 gün geçsin öyle yaptırmayı düşünüyorum şimdi küçük bir değer çıkar herhalde.fisfisfis
delikafadulden
valla öyle alışkanlık yaptı artık illa her ay gidicem....delikafadulden tövbe tövbe ...
alışıyor insan cidden sende artık kurtulayım şu işten de ne olursa olsun diyosun değil mi ama?adam zaten hergün görmekten bezmiş tabi doktorunada bağlı ne hasta sapık ruhlular var ama allaha şükür benim doktorum adam şöyle bi bakmıyor bile valla...namuslu adam
tamam artık kitty bu yazdıklarımdan sonra hiç gitmezz....delikafadulden
ya canım nie sordum biliomusun biz bu ay ilk defa korunmayı bıraktık ve geçen ay yumurtlama dönemlerimde bebiş için ilişkiye girdikk ama bende nası belirtiler var anlatamam kesin hamileyim diorum yaaa..dün kan testi yaptırdım bu arada 2 günüm vardı daha ama negatif çıktı..doktor hamiş diilsin ama adetin gecikirse gel dedi..nie öle dedi annamadımm.....onun için sormuştum yaniii
ya canım nie sordum biliomusun biz bu ay ilk defa korunmayı bıraktık ve geçen ay yumurtlama dönemlerimde bebiş için ilişkiye girdikk ama bende nası belirtiler var anlatamam kesin hamileyim diorum yaaa..dün kan testi yaptırdım bu arada 2 günüm vardı daha ama negatif çıktı..doktor hamiş diilsin ama adetin gecikirse gel dedi..nie öle dedi annamadımm.....onun için sormuştum yaniii
RABBIM SAGLICAKLA KUVCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INŞALLAH UMARIOM HAMILESINDIR
kı snası yapmışsın alıntıyı benden almışsın ben demişim gib oldu...aryanın alıntısını ben demişim gibi yapmışsın:roflol::roflol::roflol::roflol:
he canıım m doru dion vallaaa.onlar çağırmasada ben gidiom artık sırf o masaya yatmak için:roflol::roflol::roflol::roflol:
kı snası yapmışsın alıntıyı benden almışsın ben demişim gib oldu...aryanın alıntısını ben demişim gibi yapmışsın:roflol::roflol::roflol::roflol:
teşekkürler cnm tatlıcık bak Allah söyletmiştir belki hihoyyyt
valla bak kitty şimdi korkyorum falan diyor müptela olucak sonra haberi yok insan gitmeden duramıyor valla....:roflol::roflol::roflol:
teşekkürler cnm tatlıcık bak Allah söyletmiştir belki hihoyyyt
ahh canımm bak bende öle dediydim içimden..dünde varya doktora gidicem allahım yolda hep hamile kadınlar ilişio gözüme yaaa....şaşırrdıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?