arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ninik dooru demişşin canım psikolojik olarak yani:roflol: bende çok girdiğim için alıştım artık..kadın erkek farketmioo...uzan diolar uzanıom aç diollar açıom..aman napımm sağlığımdan daha önemli diil yaaa..hem o doktor günde kaçtane görüoo:roflol::roflol:

delikafadulden
valla öyle alışkanlık yaptı artık illa her ay gidicem....delikafadulden tövbe tövbe ...
alışıyor insan cidden sende artık kurtulayım şu işten de ne olursa olsun diyosun değil mi ama?adam zaten hergün görmekten bezmiş tabi doktorunada bağlı ne hasta sapık ruhlular var ama allaha şükür benim doktorum adam şöyle bi bakmıyor bile valla...namuslu adam

tamam artık kitty bu yazdıklarımdan sonra hiç gitmezz....delikafadulden

cnm günüm 1 gün geçsin öyle yaptırmayı düşünüyorum şimdi küçük bir değer çıkar herhalde.fisfisfis

ya canım nie sordum biliomusun biz bu ay ilk defa korunmayı bıraktık ve geçen ay yumurtlama dönemlerimde bebiş için ilişkiye girdikk ama bende nası belirtiler var anlatamam kesin hamileyim diorum yaaa..dün kan testi yaptırdım bu arada 2 günüm vardı daha ama negatif çıktı..doktor hamiş diilsin ama adetin gecikirse gel dedi..nie öle dedi annamadımm.....onun için sormuştum yaniii

birde açıkçası burdaki sağlık ocağı ve hastanelerde hep akrabalar ve tanıdıklar var hamileysem 3 ay saklamayı düşünüyorum.dr da öyle yapmamı söyledi nedense 3 ay kimseye söyleme dedi geçen hamileliğimde duymayan kalmadı sonra zaten pskolojim bozuldu birde herkes eve doluştu saolsunlar geçmişolsun diye geliolar ama insanın pskolojisi dahada kötü oluyor öyle o yüzden kan testi için eşimin tatil gününü bekleyip uzak bir yerde yaptırmam gerekiyor.yani cumartesiyi

he canıım m doru dion vallaaa.onlar çağırmasada ben gidiom artık sırf o masaya yatmak için:roflol::roflol::roflol::roflol:

belırtı olarak ne olmuştu cncmcm

cnm bazen kana geç geçiyor ya hormon ondan demiştir nedir belirtilerin?

he canıım m doru dion vallaaa.onlar çağırmasada ben gidiom artık sırf o masaya yatmak için:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla bak kitty şimdi korkyorum falan diyor müptela olucak sonra haberi yok insan gitmeden duramıyor valla....:roflol::roflol::roflol:

kızlar şöle söölüm şüphelendiğim belirtilerimi......
gögüslerimde acaiğ ağrı
ara ara mide bulantısı
yine ara ara başdönmesi ve göz kararması
kasıklarda batma
akıntıda yoğunluk
idrarde koku değişimi
karında şişlik ve sertlik

işt ebunlar vs.şeyler vardı bende..acaba ilk ay hamişmiyim die şüphelendim kendimden...regl tarihim için 10 haziran diorum ama ondanda emin dilim çnk düzensiz oluodumm..ama ona ragmen merakımı yenemedim ve kan teti yaptırdım 0.1 çıktı(

valla bak kitty şimdi korkyorum falan diyor müptela olucak sonra haberi yok insan gitmeden duramıyor valla....:roflol::roflol::roflol:

he canımm istemioda şimdi bi bilse nası müptelası olacak o odanın.....sorraaaa bizeee kızzzlaaaarrrr yardım edin yine o odaya gitmek istiorum durduramıorum kendimi die bizden yardım isticek...:roflol::roflol:

bak bilgisayarın başındayım azönce ninike cvp yazıorum yine acaip başdönmesi yaşadım....göremiorum gözümün önünü 3-4 saniyeliğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…