ahh canımm bak bende öle dediydim içimden..dünde varya doktora gidicem allahım yolda hep hamile kadınlar ilişio gözüme yaaa....şaşırrdıımmmm
canım sen ilaç falan tedavi görüyor musun yada çatlatma iğnesi falan vuruldun mu?
bende ıyıyım cok suukur.bugun 6.gunum gunumden gecelı 2gun once test yaptım negatıf bıdaha yapmaya korkuyorum.bır hafta daha beklıycem
inşallah melegin gelmiştir canım :Saruboceq:dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq: silik cizgi cıktıgına göre var melegin canım kendini fazla yormadan bekle yada kan testi yaptır bugun opuyorumnanaktan
inşallah cnm:Saruboceqkadar tedirginimki elimde değil.sürekli yatıyor ve yemek yiyiyorum.kan testi için günümümü beklesem diyorum ben 6 gün önce yaptım adetime.bana adetimin 3.günü hormon testi yapılacaktı şimdi artık hamileysem yapmaz herhalde dr.bu arada kızlar eğer hamileysem incir ve keçiboynuzunun faydası büyük ihtimalle sadece yumurtlama günün de yedik 5 er tane suyunuda içmedik.daha ilkkez denedim ve sanırım hamileyim ya bu silik testlerede güven olmuyor işte çok hayal kırklığınada uğrayanlar var.Allahım hepimize nasip etsin tabi tamamını getirip okutup büyütüp evlendirmeyide nasip etsin:Saruboceq:
evet canım muhtemelen vajinal ultrasonla bakıcak ama bu seni korkutmasın inan daha rahat oluyor....adamın zaten oranla bi işi olmuyor üzerine örtü örtücekler senin sende psikolojik olarak kendini giyinikmişsin gibi hissediyorsun....sırnaşık şeydelikafadulden
delikafadulden
valla öyle alışkanlık yaptı artık illa her ay gidicem....delikafadulden tövbe tövbe ...
alışıyor insan cidden sende artık kurtulayım şu işten de ne olursa olsun diyosun değil mi ama?adam zaten hergün görmekten bezmiş tabi doktorunada bağlı ne hasta sapık ruhlular var ama allaha şükür benim doktorum adam şöyle bi bakmıyor bile valla...namuslu adam
tamam artık kitty bu yazdıklarımdan sonra hiç gitmezz....delikafadulden
kızlar şöle söölüm şüphelendiğim belirtilerimi......
gögüslerimde acaiğ ağrı
ara ara mide bulantısı
yine ara ara başdönmesi ve göz kararması
kasıklarda batma
akıntıda yoğunluk
idrarde koku değişimi
karında şişlik ve sertlik
işt ebunlar vs.şeyler vardı bende..acaba ilk ay hamişmiyim die şüphelendim kendimden...regl tarihim için 10 haziran diorum ama ondanda emin dilim çnk düzensiz oluodumm..ama ona ragmen merakımı yenemedim ve kan teti yaptırdım 0.1 çıktı(
canım sen ilaç falan tedavi görüyor musun yada çatlatma iğnesi falan vuruldun mu?
kıs allah sana nedim şu alıntılarını nası yapıonn....:roflol::roflol::roflol:
canım ben 10 aylık evliyim daha evvelden eşim korunuodu ilk def agecen ay tam yumurtlama günlerimde bebek için ilişkiye girdik anlıcan ilk denemem oldu......herhangi bi tedavi falan görmedim yani..iğne falan yok yani...doktorumda demişti ilk 6 ay olmazsa normal die..aslında kafama okadar çok takmıordum ama şu belirtilerim burdaki sitede hamiş olanların belirtileriyle okadar aynıydıki şüphelendim valla kendimden..şaka falan ama kendimi hazırlamıştım yanii baya bayaaaa..üstelik eşime bebek için beklesekmi daha çnk benim okulum falan olucak iletleyen dönemlerde ama bebekte istiorum napcamı bilemedim yani....ama dedimya hamişlilk fikrine alışmış olmalıyımki doktor hamile diilsin diince çok üsüldüğümü farkettimm...hastaneden çıktıktan sonra ağlayacak gibi oldumm falan filan işteeeeee
ninikcim banamı sordun cnm eğer bana sorduysan yok olmadım kürtajdan sonra 3 ay korundum bu da korunmayı bırakalı 3.ayım ben ilk hamileliğimde progestan fazla kullandım bebek düşmesin die o yüzden hormon bozukluğu oldu sivilcelenme tüylenme o yüzden hormon testi yapılacaktı bu ay adetin 3.günü gel demişti dr.
kıs allah sana nedim şu alıntılarını nası yapıonn....:roflol::roflol::roflol:
canım ben 10 aylık evliyim daha evvelden eşim korunuodu ilk def agecen ay tam yumurtlama günlerimde bebek için ilişkiye girdik anlıcan ilk denemem oldu......herhangi bi tedavi falan görmedim yani..iğne falan yok yani...doktorumda demişti ilk 6 ay olmazsa normal die..aslında kafama okadar çok takmıordum ama şu belirtilerim burdaki sitede hamiş olanların belirtileriyle okadar aynıydıki şüphelendim valla kendimden..şaka falan ama kendimi hazırlamıştım yanii baya bayaaaa..üstelik eşime bebek için beklesekmi daha çnk benim okulum falan olucak iletleyen dönemlerde ama bebekte istiorum napcamı bilemedim yani....ama dedimya hamişlilk fikrine alışmış olmalıyımki doktor hamile diilsin diince çok üsüldüğümü farkettimm...hastaneden çıktıktan sonra ağlayacak gibi oldumm falan filan işteeeeee
aman yani varya hıı ilk ayda hemen tutucaktı anam o filmlerde oluyor bak kız bi tecavüze uğruyor hamile kalıyor ama mesela benim arkadaşım kendini kastığı için 4 senedir bebeği olmuyordu en sonunda aşılamayla kaldı herşey bi sebep yani anlıyacağın psikoloğa bile gitti sakinleştirici falan dünyanın hapını yığdılar kıza.gereksiz şeyler.neden sordum biliyor musun 2 haftadır aşırı bi baş dönmesi ve göz karartım var ama ben ilaç kullanıyorum ve dolayısıyla onlardan dolayı olduğunu düşünüyorum ...sositososito
ninikcim banamı sordun cnm eğer bana sorduysan yok olmadım kürtajdan sonra 3 ay korundum bu da korunmayı bırakalı 3.ayım ben ilk hamileliğimde progestan fazla kullandım bebek düşmesin die o yüzden hormon bozukluğu oldu sivilcelenme tüylenme o yüzden hormon testi yapılacaktı bu ay adetin 3.günü gel demişti dr.
allah şifa versin canım inşallah biranönce yoluna girer herşey tekrar bi bebiş olur en kısa sürede...
allah şifa versin canım inşallah biranönce yoluna girer herşey tekrar bi bebiş olur en kısa sürede...
amin cnm hepimize inşallah:Saruboceq:
aloooooooooooooooooo herkes nereye uctu yaw
aman yani varya hıı ilk ayda hemen tutucaktı anam o filmlerde oluyor bak kız bi tecavüze uğruyor hamile kalıyor ama mesela benim arkadaşım kendini kastığı için 4 senedir bebeği olmuyordu en sonunda aşılamayla kaldı herşey bi sebep yani anlıyacağın psikoloğa bile gitti sakinleştirici falan dünyanın hapını yığdılar kıza.gereksiz şeyler.neden sordum biliyor musun 2 haftadır aşırı bi baş dönmesi ve göz karartım var ama ben ilaç kullanıyorum ve dolayısıyla onlardan dolayı olduğunu düşünüyorum ...sositososito
haklısın canım yoh aslında bende hemen olurmu canım falan dienlerdendima ama belirtiler falan aklımı çok karıştırdı..nese ben aklımdan atım bunları yaaaawwww
kız ninik hem git diyon heemde sapıklar var diyon :roflolzaman ne yolluyon beni kurtlar sofrasınadelikafaduldendelikafadulden yazık dimi bana zemuszemus
canım sen ne diyon 2. cizgi silik cıkmıs onun melegi gelmiş bile :roflol:
n ealaka ya gazetede falan okumuyor muyuz onlardan bahsediyorum heralde....sen zaten adamın yaklaşımından anlarsın...saf olduğunu düşünmüyorum ....:dance:
canım sen ne diyon 2. cizgi silik cıkmıs onun melegi gelmiş bile :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?