arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bende ıyıyım cok suukur.bugun 6.gunum gunumden gecelı 2gun once test yaptım negatıf bıdaha yapmaya korkuyorum.bır hafta daha beklıycem

bekle canım en guzeli beklemek:1hug:

amin canım:Saruboceq::Saruboceq: canım bana göre silik test bile pozitif bende hic ikinci cizgi cıkmadıgı icin :roflol:

ben bi dene hatun doıktor bulayım en iyisi :roflol::roflol:

yok kızlar lezbiyen bir kadın olma ihtimali daha az onun icin ben bi hatun doktor bulacam :roflol::roflol:

ben bi dene hatun doıktor bulayım en iyisi :roflol::roflol:

yok kızlar lezbiyen bir kadın olma ihtimali daha az onun icin ben bi hatun doktor bulacam :roflol::roflol:[/QUOTE]

sana bişey söyleyeyim mi kesinlikle erekek doktora gitmelisin inana kadın doktorlar daha merhametsiz oluyor erkek daha nazik davranıyor.kadın doktorlarda şöyle bir psikoloji var direkt kendileriyle kıyas içine giriyorlar....acayip bi durum yani bence rekek doktora gitmelisin...

cnm daha ilk denemeniz korunmayı yeni bırakmışsınız ya bende ilk denememde kesin hamileyim demiştim bu belirtler olmuştu drum vücudun kendini hamileliğe hazırlıyor ded.2.ayda hamile kaldım.ve işin tuhafı hiç belirtim olmadı.ama bu benim tabi seninki hamilelik belirtiside olabilir.şuan bende acayip bir ağız acılığı var ve cnm sürekli mangal filan istiyor:1rolleyes:sabah kalkıp eşime bana döner al gel dedim pazar günücokacimcoook yani böyle yemeye devam edersem ne olucam bilmiyorum.umarım hamileyimde yediklerimi hamilelikle kapatabilirim yoksa acayip kilo alıcamkafamçokkarıştı

kız ninik hem git diyon heemde sapıklar var diyon :roflolzaman ne yolluyon beni kurtlar sofrasınadelikafaduldendelikafadulden yazık dimi bana zemuszemus

amin canım:Saruboceq::Saruboceq: canım bana göre silik test bile pozitif bende hic ikinci cizgi cıkmadıgı icin :roflol:

saol cnm inşallah bende öyle umuyorum ve hevesleniyorum ama dr bana bu ay dedikii biz kadınlar aslında o kadar çok düşük yapıyormuşuz ki farkında olmadan hastalanıyoruz die hamile değiliz sanıyormuşuz ama aslında bebekte gidiyormuş.hani bazen pozitif çıkıp hastalananlar var ya bence onlar öyle.adet günümün geçmesini sabırla bekliyorum anlıyacağın.

ne kadar hızlı ilerliyo yazılar.azcık işim vardı bi döndüm sayfalar geçivermiş :)

kız ninik hem git diyon heemde sapıklar var diyon :roflolzaman ne yolluyon beni kurtlar sofrasınadelikafaduldendelikafadulden yazık dimi bana zemuszemus

n ealaka ya gazetede falan okumuyor muyuz onlardan bahsediyorum heralde....sen zaten adamın yaklaşımından anlarsın...saf olduğunu düşünmüyorum ....:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…