kitty var ya senin hakkında hiç iyi şeyle rdüşünmüyorum bak valla kaçıp gitçem buralardan...ona göre sonra çok ararsın beni :dilcikar:
haklısın canım yoh aslında bende hemen olurmu canım falan dienlerdendima ama belirtiler falan aklımı çok karıştırdı..nese ben aklımdan atım bunları yaaaawwww
oladabilir ama canım çok kapılma buradakiler genelde psikolojik olarak bu belirtileri yaşayabiliyor tatlım ondan sötyledim..
öle mi diosun silik çizgi kesinmidirfisfisfis ağzın bal yesin cnm walla:1hug:
ne kadar hızlı ilerliyo yazılar.azcık işim vardı bi döndüm sayfalar geçivermiş :)
öle mi diosun silik çizgi kesinmidirfisfisfis ağzın bal yesin cnm walla:1hug:
tekrar hosgeldin canım opuyorumnanaktan
bana göre öyle canım :1hugkadar test yapıyorum görmedim hatalı olsa bana niye denk gelmedi hic o hatalı testen :roflol: inşallah melein gelmiştir :Saruboceq:
ben saf ve temiz bir anadolu hatunuyum :roflol::roflol:
aman cnm hatalısı gelmesin hiçbirimizeşu öksürüğümde olmasabenneyaptımki kızlar içime doğuyor bu ay çok hamiş var:CüvCüv:
o açıdan demedik heralde yani temiz olduğunu biliyoruz....ama karşındakinin de niyetini anlıyacak duurmdasın heralde.....burdaki bütün potlarım senin sayende ortaya çıkıyor....rezil oldum siteye valla bayan pot dicekler bana artık:mymeka:
sen bakma canım buna öyle bir kesinlik yok...ümitsiz olma ama çok ta kapılma....sabırla bekle
yararlı linklerden profili düzenleyi seciyorsun canım resimde gösterdigim yere linki ekleyip degişiklikleri kaydet diyorsun :)
google ticker 7910 yapımı yaz cıkar canım
Kizlar herkese merhaba benim adetim 2 gun gecikti dun test yaptim gun icerisinde negatif cikti.11 aydir bebek icin ugrasiyoz ilk defa gecikiyor hep 3-4 gun onceden olurum ben.Son adet tarihlerimi yziyorum 17mart-14nisan-10mayis.
valla beceremedim ben bunu canım üzgünüm
kardeşine yap bi kıyak hadi
[sıze="2"][color="ındigo"]canım nereye kayboldun kittycim?[/color][/sıze]
Kizlar herkese merhaba benim adetim 2 gun gecikti dun test yaptim gun icerisinde negatif cikti.11 aydir bebek icin ugrasiyoz ilk defa gecikiyor hep 3-4 gun onceden olurum ben.Son adet tarihlerimi yziyorum 17mart-14nisan-10mayis.
kızlar bu sabah adet oldumm..artık önümüzdeki aya sayarız geriye doğru..
kızlar bu sabah adet oldumm..artık önümüzdeki aya sayarız geriye doğru..
üzüldüm canım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?