arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kitty var ya senin hakkında hiç iyi şeyle rdüşünmüyorum bak valla kaçıp gitçem buralardan...ona göre sonra çok ararsın beni :dilcikar:

iyi seyler düsünmedigin belli canım bana sürekli doktora git diyorsun zemuszemuszemuszemus

ben 2,5 yıllık evliyim.7 aydır bebiş istiyoruz.nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim geçen ay.doktor daha erken olduğunu,panik yapmamam gerektiğini sölüyo.ultrason muayenesinde sorun yok.şimdi adetin 3.günü hormonlar bakılacak.onlarda da sorun çıkmazsa 3-4 ay daha bekleyelim diyo doktorum.adetime 2 gün var.inşallah hiç adet olmam da tahlile gerek kalmaz.

ne kadar hızlı ilerliyo yazılar.azcık işim vardı bi döndüm sayfalar geçivermiş :)

tekrar hosgeldin canım opuyorumnanaktan

öle mi diosun silik çizgi kesinmidirfisfisfis ağzın bal yesin cnm walla:1hug:

bana göre öyle canım :1hug kadar test yapıyorum görmedim hatalı olsa bana niye denk gelmedi hic o hatalı testen :roflol: inşallah meleğin gelmiştir :Saruboceq:

tekrar hosgeldin canım opuyorumnanaktan

bana göre öyle canım :1hug kadar test yapıyorum görmedim hatalı olsa bana niye denk gelmedi hic o hatalı testen :roflol: inşallah melein gelmiştir :Saruboceq:

aman cnm hatalısı gelmesin hiçbirimizeşu öksürüğümde olmasabenneyaptımki kızlar içime doğuyor bu ay çok hamiş var:CüvCüv:

ben saf ve temiz bir anadolu hatunuyum :roflol::roflol:

o açıdan demedik heralde yani temiz olduğunu biliyoruz....ama karşındakinin de niyetini anlıyacak duurmdasın heralde.....burdaki bütün potlarım senin sayende ortaya çıkıyor....rezil oldum siteye valla bayan pot dicekler bana artık:mymeka:

aman cnm hatalısı gelmesin hiçbirimizeşu öksürüğümde olmasabenneyaptımki kızlar içime doğuyor bu ay çok hamiş var:CüvCüv:

amin canım inşallah öyle olur :Saruboceq:

olsun nininkim ben seni o potlarınlada seviyom :roflol::1hugpuyorumnanaktan:

sen bakma canım buna öyle bir kesinlik yok...ümitsiz olma ama çok ta kapılma....sabırla bekle

hııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhh:dilcikar: :mymeka:

Kizlar herkese merhaba benim adetim 2 gun gecikti dun test yaptim gun icerisinde negatif cikti.11 aydir bebek icin ugrasiyoz ilk defa gecikiyor hep 3-4 gun onceden olurum ben.Son adet tarihlerimi yziyorum 17mart-14nisan-10mayis.

Kizlar herkese merhaba benim adetim 2 gun gecikti dun test yaptim gun icerisinde negatif cikti.11 aydir bebek icin ugrasiyoz ilk defa gecikiyor hep 3-4 gun onceden olurum ben.Son adet tarihlerimi yziyorum 17mart-14nisan-10mayis.

cnm yarn sabah ilk idrarınla yap bazen hemen çıkmıyormuş geç döllenme olunca.inşallah hamişsindir:CüvCüv:

valla beceremedim ben bunu canım üzgünüm
kardeşine yap bi kıyak hadi

[sıze="2"][color="ındigo"]canım nereye kayboldun kittycim?[/color][/sıze]

yapayım bir kıyakta evlilik tarihini ve birde ne yazmak istedigini yaz ben sana bir sey yapayım opuyorumnanaktan

hosgeldin canım opuyorumnanaktan biraz daha bekleyip kan testi yaptır istersen canım erken oldugu icin cıkmamıs olabilir birde idrar testini sabah yapsan daha iyi olur :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…